|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF / ICSI
27.4.2009 21:29:04   
crvenkapica
znam  za   cito..to je  privatna  klinika....mislila sam  na   bolnicu  gdje  hzzo  placa...nema  niko iz  splita  od vas????

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 426
27.4.2009 21:30:42   
tikica_69
Ne bas....bas imamo malo splicanki user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 427
27.4.2009 21:36:46   
crvenkapica
stvarno.......joj  hvala  ti....ja se  iskreno nadam da  necu morat nista od  ovoga  ...da  cu ostat   trudna  prirodno...ali  
ako bi morala,   onda  bi  bar  jednom  na  AIH  bi isla...a  ti  doktori su tako  cudni....ja njih  uopce ne kuzim...svaki  drugu  pricu  prica..

Neposredna veza do poruke: 428
27.4.2009 21:37:52   
Candy
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Mila, nakon HSG-a ovo ce ti se ciniti kao djecja igra user posted image

Baš si me utješila user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 429
27.4.2009 21:39:04   
crvenkapica
ja tebi  zelim  sve  najboljeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 430
1.5.2009 11:42:18   
mayica01
bokic svima..
nije me dugo bilo..
malo sam odmarala od 1.og neuspjelog IVF-a..
krenula sam u postupak..sutra pocinjem sa klomifenom i 7.5 prva folikulometrija..pa sta bog da..pozzz svima..tikici posebno..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 431
1.5.2009 11:43:48   
tikica_69
mayica01 - sretno draga, nek ti ovaj postupak donese BINGO DOBITAK user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu mayica01)
Neposredna veza do poruke: 432
1.5.2009 12:49:02   
mayica01
hvala tikice..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 433
1.5.2009 17:03:07   
JUdy
Crvenkapica ja ti sam iz Splita. Da ti kazem u vezi IVF postupka. U Splitu ga poceli vec radit i to dr. Budimir koji je glavni u ovome, pa dr. Šunj i dr. Gabrić.Napokon smo se docekali i mi iz Dalmacije. Ja idem na postupak sljedeci mjesec. Sada cekam kad stignu lijekovi koje narucio moj gin. Sad ti izabezi kod kojega hoces ici i kad ces krenit sa postupkom i jeli si kod jednoga od njih bila. Sve zavisi od njih. Ja kod dr. idem vec 4 god. tako da me zna. Sada jeli to ima s time veze da idem za cas na ivf. Ne znam. Samo sam bila vrlo sretna kad sam saznala da se poceo postupak raditi i u Dalmaciji. Puno je lakse i iz financijske strane i naravno psihicke. 

(Odgovor članu mayica01)
Neposredna veza do poruke: 434
1.5.2009 17:04:46   
JUdy
Mayca drzimo fige, ovaj put ce uspjeti.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 435
1.5.2009 22:26:31   
barby
Mayica i ja drzim fige,da ovaj put bude tvoj sretan broj!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 436
2.5.2009 12:24:28   
crvenkapica
ee  hvala ti na odgovoru.....koliko si  cekala  da  dođes na  red   bice    oko    2-3 mj.brzo to  ide  onda u  splitu....znaci   dr.budimir je  vodi  to...kakav je on tebi.....trebala bi ici kod jednog od njih a neznam kod  kojeg.....

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 437
2.5.2009 13:52:02   
crvenkapica
jeli  tm  isto ima  dijagnozu  ko  moj  asthenozoospermia.....nas sa tom  dijagnozom salju  na  ivf...sto mi je  cudno...zar ne mogu  prvo pokusati  AIH.....jel  tebi to   prvi IVF??  

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 438
4.5.2009 8:54:36   
Kika83
Mayica sretnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 439
4.5.2009 14:18:54   
Candy
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

jeli  tm  isto ima  dijagnozu  ko  moj  asthenozoospermia.....nas sa tom  dijagnozom salju  na  ivf...sto mi je  cudno...zar ne mogu  prvo pokusati  AIH.....jel  tebi to   prvi IVF??  

crvenkapica,mm isto ima asthenozoospermiu ali će nas najprije slati na AIH...Ne znam zašto vas šalju odmah na IVF user posted image ...A tvoji nalazi su uredni?

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 440
4.5.2009 16:48:14   
tikica_69
Mozda zbog godina user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 441
4.5.2009 17:27:44   
crvenkapica
da  moji  nalazi su   uredni  i  hsg  sam radila  uredan  ako je  hsg  pouzdan...i meni nije jasno  zasto ne pokusati  prvo sa  AIH??  prvi put  se  susrecem sa svim tim  i jos mi odmah  aj  na  IVF...šok

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 442
4.5.2009 17:28:55   
crvenkapica
ali imam  samo  32 god..nije valjda da sam  starauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 443
4.5.2009 17:35:25   
Candy
Kaj bi bila stara user posted image ...Imamo isto godina user posted image ...
Ne znam zašto vas ne šalju na AIH,baš ih pitaj sljedeći put kad ćeš ići k njima user posted image ...

< Poruku je uredio Candy -- 4.5.2009 17:39:34 >

(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 444
4.5.2009 17:50:35   
crvenkapica
ma to  je   meni rekla moja doktorica...mislim da pojma  nema...ona mi cak nije znala  reci da  se pocelo  u splitu to radit....to bi  trebala  znati...ja saznala  preko novina i interneta i  vi  cure mi  jos potvrdile....a i  onaj  biokemicar   koji je   radio spermiogram je napisao  dalja obrada MPO-IVF....zasto neznam...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 445
4.5.2009 18:20:52   
JUdy
Crvenkapica pitaj dr. u bolnici zasto te salju odmah na IVF. Ja se isto sve pitam kad mi nije nesto jasno. Odmah navalim. 

Neposredna veza do poruke: 446
4.5.2009 18:29:54   
crvenkapica
hocu  hocu...ja cu  zahtjevat da mi to  objasne....jer ja nisam  nista znala o tome  ...tek   ovih  10-ak  dana  sam  naucila nesto od kad se  dopisivam  s vama  cure...jer jako puuno pomazete jednim  drugima...hvala vam  od   srcauser posted image     user posted image  user posted image   

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 447
4.5.2009 18:34:23   
JUdy
Kad ne bih imala internet pri ruci, ispala bih totalno nepismena zato sto dr. ti nista ne kazu i kad se njih pitas imas osjecaj kao da njima smetas. Ovim zahvaljujem svima curama u pitanju i odgovorima. Puno pomazete. 

Neposredna veza do poruke: 448
4.5.2009 18:35:39   
JUdy
Crvenkapica jeli ti stigla poruka na PP sto sam neki dan pisala?

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 449
4.5.2009 21:13:13   
anastasija0702
molim vas za savijet
muž je danas bio urologu  sa astenoteratozoospermijom i rekao mu je da dođe za mj dana s novim spermiogramom i urino nekom kult. da ako onda bude loš nalaz idemo na umjetnu. očajni smo! dajem mu astaksantin jer niasm mogla naći bioastin ali to je isti sastojak i to 2x2. nadam se da će mu to pomoći. recite mi ima li još koji prirodni pripravak, čaj, tab ili što da je nekom pomoglo. nisam za ivf. želim više djece normalno.
molim vas vaš savijet. da li se može od općeg dr tražiti da u krvi vide stanje vitamina?? nisu mu dali nikakve tablete, kako to??

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!