|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
22.7.2008 11:50:48   
Ruža
Skuhaj nešto fino....user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 1001
22.7.2008 12:04:33   
Florijan Jakov
ručakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....nikaj za sad, čekam gablec, a jučer sam skuhala fini juneći saft sa tikvicama i paprikom, danas samo mm skuha tjesto i klopaaaaaaaaaa user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1002
22.7.2008 12:10:56   
tiha
neznam sta cu kuhat..........ljena sam

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1003
22.7.2008 12:17:19   
tiha
cure nasla sam super dobrog zubara u osijeku najbolji je ali kazu i najskuplji....e svegrice opet cu ti malo malo visit u os al ce bit kava uffffffffff....napokon zubar koji ce bit sposoban napravit mi taj moj nesretni zubic zbog kojeg se ne smijem!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1004
22.7.2008 12:19:39   
Ruža
Bravo za Tihu i čika zubija!user posted image
Tiha jel nam se i ti to pališ na medicinare?user posted image
Svi bi danas doktore...user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 22.7.2008 12:20:01 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1005
22.7.2008 12:23:07   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image  ajoj ruzo kako si me samo nasmijala! hehe joj nebi da nemoram uf a sve mi se neda a reko mi da dodem u cetvrtak na dogovor da vidi sta ima za radit! ajoj sve me nesto prpa....ali bit ce user posted image od uha do uha za sve ono sto se nisam smijala

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1006
22.7.2008 12:29:36   
Ruža
A što ti je sa zubom?
Rijetki su ti koji vole posjete zubaru. user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1007
22.7.2008 12:54:48   
Ruža
Cure u  opasnom sam iskušenju da odem spavati i iskoristim situaciju što sam napokon sama kod kuće? user posted image
A žao mi opet ne iskoristiti bolje dan?user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1008
22.7.2008 13:22:56   
tiha
sta mi je sa zubom ovako....prije 5 godina sam operirala korijennje na tri prednja zuba znaci imam ga vise za ukras. a zub na kojem je bila cista imao je rupicu radi ciste koja s stalno pravila i taj zub mi je pukao tijekom poroda....a moja zubarka hoce vadit sva 3 a ja naravno nedam. i nasla zubara kojeg cu masno naplatit da mi to napravi. ali ipak su to prednji zubi u pitanju i nedam vadit

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1009
22.7.2008 13:27:11   
ZVRK
nedaj da vade ako se još može popraviti.moj zubar uvijek ide prvo spašavati(iako ima više posla)nego vaditi.kao šta si i ti rekla-to su ipak prvi zubi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1010
22.7.2008 13:31:46   
tiha
zato idem kod privatnika da to napravi a ako bas mora neka samo taj vadi ali zasto bi ostala 2 dirali. zato sto zdravstvo ima svoje uvjete i ona gleda sto je najjeftinije ja odo kod privatnika i nek radi....ona bi izvadila ta 3 i rekla sad plati i napravit cu ti te zube. ja tako necu nek on meni napravi taj pa ako bas mora nek ga vadi ali ova 2 nedam! izaci ce me oko 2000 kn taj jedan zub da ga spasi a ova trazi 100 e po zubu a treba kao sva 3 ja ovom platim 2000 kn i nek tog napravi kako treba!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1011
22.7.2008 13:32:23   
Megica
tiha što kažeš na ovu idejuuser posted image ??????????????

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1012
22.7.2008 13:33:06   
tiha
neisplati se meni gledat sta mi je i kako jeftinije ako mi nece dobro napravit

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1013
22.7.2008 13:33:50   
tiha
ovaj zub ce me izac bas koliko bi me i zlatni izasao....user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1014
22.7.2008 13:56:41   
tiha
evo sad ce stici rucak za ljenjivice......najavili se gosti pa sam ipak odlucila narucit pizzu!da se napapamo

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1015
22.7.2008 14:19:52   
koka
ne stignem sve vas pohvatat, poslije ću sad moram na kuhanje se bacit. Moji mišeki spavaju pa da iskoristimuser posted image .Hajde pa-pa.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1016
22.7.2008 14:26:13   
ZVRK
i ja vas pozdravljam.idem se spremiti i idem u vrtić po zvrkića.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1017
22.7.2008 14:53:47   
mirna
mali mi ne može spavati, upravo je htio na našem krevetu, pa si je onda predomislio, sada je opet u svome krevetiću....user posted image  

ja se samo motam, pa ne mogu ništa napraviti...user posted image   treba mi jedna kavica...user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1018
22.7.2008 15:08:48   
mirna
napokon je zaspao... kavica je skuhana, nikoga nema, zato se idem baciti na posao.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1019
22.7.2008 15:17:09   
Megica
...evo ja došla na user posted image  dok usput uredim nokte, kad ono nikoga za društvo...opet ja u krivo vrijeme...user posted image bacim pogled lijevo, pa desno i opet nikoga...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1020
22.7.2008 15:28:24   
Elena
evo ja sam stigla pa ajde jel ima koga za drustvo?Pa i nisam bas bolje drustvo danas ali ajde neka neko popije kavu sa mnomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 1021
22.7.2008 15:34:38   
Megica
ja sam još tu............al' krećem s lakiranjem pa neću ništa pisati ali ću popiti user posted image  s tobomuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1022
22.7.2008 15:35:06   
piggy
user posted image Evo stigao novi clan da sa vama procavrlja uz kavicu.prvi vam put pisem jer ste mi super,nadam se da cemo se lijepo druziti!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1023
22.7.2008 15:37:39   
Elena
piggy super sto si resila da nam se pridruzis u nasem cavrljanjemuser posted image user posted image user posted image tako mi je ok sto imam s kim malo popricati jer mi sad to mnogo treba,a ti megice samo se uljepsaj pa kad zavrsis pisiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1024
22.7.2008 15:43:18   
piggy
i meni je jako drago,pa draga o cemu bi ti cavrljala.evo nesto ukratko o meni,imam 27 god,po zanimanju frizer,udana,trenutno nemam djecu a bila sam trudna,no sila prilika je bila tak da se bebi omotala pupcana vrpca i ugusila ju.no da ne duljim sad sam se vec oporavila i idemo pozitivno napred na drugo.user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!