|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
22.7.2008 15:45:48   
Megica
jedan đir sam prešla a sad ću na drugi! Piggy dobro došla!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1026
22.7.2008 15:48:16   
Elena
zivot pise romane draga,tako je moralo biti,i zaista mi je drago sto si zadrzala taj pozitivni stav,jer moje moto je da samo s osmehom na licu mozemo pobjediti sveuser posted image user posted image user posted image A bas sam htela da te pitam odakle si,koliko god imas jer nista nisi napisala u tvoj profil,a ja svratila da udovoljim svojoj ljubopitnoscuuser posted image user posted image user posted image O cemu da pricamo,samo ti meni reci jer danas nesto i nije moj dan,a ako dobro razmislim ovo neraspolozenje me vec drzi neko vrjeme,pa moram preuzeti nesto!I vec sam resila,sutra idem kod moih roditelja u Kratovo da se malo oporavim od sve ove negativne vibre koje osjecam i vise mi je dosta sve njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1027
22.7.2008 15:48:42   
Florijan Jakov
bok, piggya...samo tako glavu gore, pozitivno misli i sve će se posložiti...mi ti tu u bircu klaframo o svačemu (vremenu, "zločestim" muževima, klincima, groznim svekrvama, sladoledu) pa ćeš se brzo uklopiti, vjerujem user posted image ...možda napravimo i kakav biznis pa postaneš ekskluzivna RR frizerka (mislim da nemamo niti jednu!??!!?) user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1028
22.7.2008 15:50:03   
piggy
user posted image  hvala Megi na lijepoj dobrodoslici,samo ti pazi na svoje noktice pa nam se javiuser posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 1029
22.7.2008 15:55:12   
Megica
evo gotovo! sad moram ići MM uskoro stiže, akasnije idem kod gin. nisam nikako bila od zadnjeg poroda, već 5 mj. uff!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1030
22.7.2008 15:56:22   
piggy
da naravo,mozemo otvorit frizerski studio RR,sve sto vas zanima vezano za kosu tu sam,dat cu vam najbolji savijet,iako je najbolje kad vidim i opipam pramen kose.user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1031
22.7.2008 16:02:15   
Florijan Jakov
piggy, propustila sam...od kuda si?!?!?

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1032
22.7.2008 16:04:36   
piggy
ja sam iz Zagreba.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1033
22.7.2008 16:08:18   
piggy
hej elena gdje si nestala,samo da ti kazem da ni meni bas nisu neki dani stalno me drzi neka fjaka i nista mi se neda...proci ce nas valjda uskoro

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1034
22.7.2008 16:10:14   
Wukovarka
Haayy...ajde da i ja nesto pametno upisem danas...ako se sjetim necega user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1035
22.7.2008 16:11:17   
Elena
probudila mi se Martina pa sam bila kod nje u sobi,evo sad idem da joj dam jesti pa malo da sredim nasu sobu i onda pakiracu se,jedva cekam.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1036
22.7.2008 16:13:21   
Elena
ej zdravo wukovarka tako si me zbunila s tvoj ticker imate isti s Ruzom jedino dane su razlicneuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1037
22.7.2008 16:14:19   
Elena
ali necu se iskluciti bicu i vamo i tamo da ne propustim nesyouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1038
22.7.2008 16:17:55   
Wukovarka
he he...kod nje sam i vidila ticker...svidio mi se!! Sad dosla s kontrole..malo smo se druzili sa bebacom...i sad posao..moj standard! 

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1039
22.7.2008 16:20:40   
piggy
bas lijepo i ja bi isla da imam gdje tako da odmorim srce i dusu te da napunim baterije,iako nista ne planiram mozda negdje zapalim bar na 5 dana pa cemo na bebacauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1040
22.7.2008 16:34:46   
maja
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov
možda napravimo i kakav biznis pa postaneš ekskluzivna RR frizerka (mislim da nemamo niti jednu!??!!?) user posted image

Florijanka, "stara" Maja je frizerka!

Piggy, dobrodošla i svaka čast na pozitivi!!!

Elenita, jesi razgovarala onaj dan sa svekrom ili sa mužem, jeste šta riješili?! Lijepo mi se odmori, tvoji roditelji će te paziti i maziti!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1041
22.7.2008 16:36:10   
mirna
welcome piggy! imamo dvije frizerke, a megicu ignorirate ovdje: http://www.ringeraja.com.hr/forum/frizure/m_20427/tm.htm

< Poruku je uredio mirna -- 22.7.2008 16:43:17 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1042
22.7.2008 16:37:28   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1043
22.7.2008 16:40:02   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: maja

Florijanka, "stara" Maja je frizerka!

Upsssssssss user posted image ...sad sam u minusu kod maje...al smetnula sam s uma da si i ti frizur maherica....sorryyyyyyyy user posted image user posted image
Dobro, kad onda imamo "salon otvorenih vrata"??? user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1044
22.7.2008 16:46:50   
piggy
draga megi napisi otprilike kakvu promjenu zelis.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1045
22.7.2008 16:49:31   
maja
ja se sad više neću družit s tobom...

uh, nešto me boli dolje, kao da ću dobitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1046
22.7.2008 16:51:56   
maja
user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1047
22.7.2008 19:01:39   
troubled
ovakvu pustinju još ovdje nisam doživjela...
nadam se da ste svi dobro i da vam je lijepo tamo gdje jeste, radeći to što radite...user posted image user posted image user posted image
...
posebna, sretna misao za tinu i Lunu user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1048
22.7.2008 19:05:08   
Wukovarka
Skrili su se...ja sam stalno tu...ali mi se bas ne tipka sama sa sobom...dosta mi ovih sto radim s njima user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1049
22.7.2008 19:09:01   
Ruža
Bokić curke! Ja sam tu i baš bi mi dobro kavica došla prije nego što gosti stignu.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!