|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
22.7.2008 20:00:47   
Ruža
Majo bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1076
22.7.2008 20:01:41   
maja
Jao, pa ti stvarno sve primjetiš! user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1077
22.7.2008 20:02:30   
piggy
moj nadimak mi je dodjelio moj muz,zato sto imam puno plisanih igracaka a najvise svinjica,a i volim puno papati a imam samo 50 kg.lakse me obuc nego nahraniti ha ha ha

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1078
22.7.2008 20:03:27   
Ruža
Majo omiljena šogi...user posted image
Da sam znala ranije već bi ja nešto smislila da zbrišem
nekuda...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1079
22.7.2008 20:04:52   
Ruža
IZVORNA PORUKA: piggy

.lakse me obuc nego nahraniti ha ha ha

To ja kažem za svog mm_a...user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1080
22.7.2008 20:04:55   
piggy
pa draga ako si mi blizu ja cu ispeci i za tebe,samo ti reciuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1081
22.7.2008 20:05:05   
maja
Piggy, šta te zanima za bolovanje, imamo mi već otvorenu temu o tome!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1082
22.7.2008 20:09:19   
piggy
trenutno me ne zanima bolovanje,jer sam na porodiljnom,neznam koliko znas o mom slucaju al nije to bitno,nego sam tamo na forumu nasla zanimljive teme a neznam kako se prijavit,iako mi nije to tako vazno posto sam sada sa vama!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1083
22.7.2008 20:37:14   
piggy
ljudi gdje ste mi nestali?

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1084
22.7.2008 20:39:32   
Elena
evo mene opet!user posted image user posted image user posted image piggy ti si jos uvjek tuuser posted image user posted image user posted image kako je zarazan ovaj forum,ili bolje receno cure koje su na njega,ma drugde nema vakve frendice vjerujuser posted image user posted image user posted image user posted image obozavam vas cure!Sra se radi jel imamo neku festu ili hocete da se napijemo ....zbog....ma zbog nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1085
22.7.2008 20:45:12   
Elena
ej cure ma ima li koja za pice,ja uvjek pocinjem s uzo a zavrsavam s pivo ili neko sortno vinouser posted image user posted image Ej pa nisam vam rekla jucer ne znam sta mu je bilo mom mm ali nosio me na veceri i bilo nam je super,ja sam pocela ko i uvjek i zavrsila ko i uvjek,ali nemam gajle treninzi su u pitanjuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1086
22.7.2008 20:47:36   
piggy
najlakse je napraviti neku festu,ja kazem da se slavi majmunovo,kad nema nist drugo,a mogli bi proslavit jer je dosao novi clan koji se trenutno nalazi u trbuhu WUKOVARKE i ima 4 tjedna.Pusa Wukovarki.user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1087
22.7.2008 20:48:08   
BUMBIKA
Cure evo i mene!!Ima li štogod za popiti????
Malo sam čitala što se događalo tijekom dana,nisam bila od jutros!
Piggy dobro došla!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1088
22.7.2008 20:48:40   
Elena
ajde onda nek bude tako!Ja sam vec popila koje pice i sad momentalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1089
22.7.2008 20:49:29   
Elena
spagete se varu pa ako iam koja za spagete samo povelete,sto bi rekli mi makedonciuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1090
22.7.2008 20:49:35   
piggy
vidis kako je tvoj muz dobar,nadam se da si nesto fino papala

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1091
22.7.2008 20:50:32   
Ruža
Curke i ja bi nešto za popiti!user posted image  Gosti odustali, dolaze sutra i eto razloga za feštu!user posted image Imam vremena da smislim nešto da ih izbjegnem. user posted image  Baš sam zločesta...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1092
22.7.2008 20:52:01   
piggy
drago mi je BUMBIKA bas lijepo da si nam se pridruzila.I ja bi na neko picence!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1093
22.7.2008 20:53:23   
Wukovarka
Nas slan Pigice ima vec 12 tjedana sada!! 

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1094
22.7.2008 20:53:42   
BUMBIKA
Jeste za user posted image ?????

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1095
22.7.2008 20:54:28   
piggy
eto ruzo cjeli dan se pripremas za goste a na kraju nista,sad se odmori psihicki uz nas.Pusa

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1096
22.7.2008 20:56:44   
piggy
sorry draga nisam gledala datum kad si to objavila,al zato imamo jos veci razlog za proslaviti.kiss,kiss

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1097
22.7.2008 20:56:56   
Elena
evo pijavica mi se zalepila i narucju i kako sad ja da je odbijem,cela je na mamu,princeza mala.Jao nisam ni slutila da mogu nekoga i nesto tako da volim dok nisam rodila Martinu.user posted image user posted image user posted image E zato kazu majcinska ljubav jer se ona ne meri s nijedna druga ljubav,zar ne cure?user posted image user posted image user posted image Za sve zene,za sve nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1098
22.7.2008 20:58:22   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: piggy

sorry draga nisam gledala datum kad si to objavila,al zato imamo jos veci razlog za proslaviti.kiss,kiss

Ma slavit cemo mi bez obzira na sve user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1099
22.7.2008 21:00:39   
piggy
Bumbika gdje radimo party?

Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!