Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:46:51
|
|
|
|
m600
|
cure i ja odoh malo u dvorište pa se moram baciti na kuhanje rižota...uživajte mi čujemo se
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:48:16
|
|
|
|
mrkvač
|
Hej bokić svima! Jeste se naspavali? Već je jako vruće i mislim da bumo danas skuhali se. Sara još ima proljev pa se liječimo doma!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:52:12
|
|
|
|
duks84
|
Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!!
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:52:46
|
|
|
|
FIONA
|
mrkvač poljubi Saricu u moje ime...bude to prošlo...a mišica mala...samo pazi da Dora ne dobije od nje....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:53:46
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: duks84 Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!! dobro nam došla draga i želim ti jedan veliki + sad vas stvarno napuštam pa-pa
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:25
|
|
|
|
bloom
|
Dobro jutro cure,vidim da ste sve prilično aktivne .Ja sam hm kak to reći nova pa se nadam da se ne ljutite sto se "petljam" u vas razgovor
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: duks84 Bok svima!! Ja sam nova na ovom forumu što se tiče članstva,ali sve već poduže pratim....ja sam moguća trudnica...trenutno se čeka crveni vrag i molim se da ni ne dođe....pa eto da se javim i da vas sve lijepo pozdravim...pusa svimaaa!!!!! alooohaaaa....baš super da se upisuju stalno nove trudnice...to znači da ipak djelujemo fino i uglađeno...POSEBNO JA!!! duks dobro došla i nadam se na ne buš dobila i da buš uskoro imama mučnine pa sve ostalo kako slijedi... .....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:54:35
|
|
|
|
mariola
|
ne znam još jel curica il dečko. neki dan nam je rekao kad mi je stavio onu sondu na trbuh da mu se čini da je curica i onda je išao malo bolje vidit pa nikako da beba raširi noge tako da nismo uspjeli vidjeti ništa. ali nije ni bitno. ja sam navaljivala da saznam spol a mm je samo ispitivao je normalna, zdrava ima sve prste na broju i tako ta pitanja i govori mu "daj Hrvoje prestani slušati moju ženu i odgovori mi jel beba zdrava" i jel ti to nama nagovještavaš nešto? mrkvač za ljepoticu
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:55:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: bloom Dobro jutro cure,vidim da ste sve prilično aktivne .Ja sam hm kak to reći nova pa se nadam da se ne ljutite sto se "petljam" u vas razgovor kaj si nore gljive jela...što nas više to bolje....evo i tebi jedan veliki z adobrodošlicu...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:55:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ola ljudi Kaj ima kod vas? Fionita, kak nam prnceza? Moje djete spava sinoc od 9 sati
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:56:45
|
|
|
|
curice
|
sad stvarno moram ići,bok svima
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:06
|
|
|
|
tikica_69
|
A sinoc od 11 pa do sad spavam ko krmak....mene ubilo ono jucer na zraku
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:10
|
|
|
|
FIONA
|
WUKI vidiš kako djelujemo umirujuće na Luciju... ...mislim ja djelujem tako na sve... Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:57:17
|
|
|
|
mariola
|
dobro došle nove curke duks nadam se da si bloom jesi i ti
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:02
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam... To je sigurno jer nemaš štikle
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:16
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A sinoc od 11 pa do sad spavam ko krmak....mene ubilo ono jucer na zraku ko kaj... ....i mene ali moja zver ima tempirano buđenje...aufšten u 7.30...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:58:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: FIONA Moja zver spava...baš pijem kavu vani i išla ju pogledati i na putu se spotaknem na komp i eto malo virnula...i ja gibam... To je sigurno jer nemaš štikle wooow Wuki skužila si me...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 9:59:35
|
|
|
|
mariola
|
Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti.....
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:00:28
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mariola Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti..... gle vukla je vino a ne vodu doma...tak da mi fore sa zrakom nemre prodat!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:01:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mariola Tikice od zraka, a? Za bebice vjerujem da je od zraka al ti..... gle vukla je vino a ne vodu doma...tak da mi fore sa zrakom nemre prodat!!! eto vidiš odmah mi je bila sumnjiva
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:02:14
|
|
|
|
bloom
|
IZVORNA PORUKA: mariola dobro došle nove curke duks nadam se da si bloom jesi i ti
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:02:39
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: m600 mariola nosiš curicu???? rekla sam ti ja da je i meni moj ginekolog rekao da je s 12tj. a poslije se ispostavilo da je ... baš super...ma samo da je živo i zdravo a ostalo je manje bitno...... pozz pikachu....kako si? Sorry, mobitel mi stalno zvoni... Evo dobro, ne stignem se često javiti, stalno je neka akcija... Mariola, ipak curica! Imamo žensku klapu!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:20
|
|
|
|
Puli
|
curke kixb> fcc KIDA><<<<ZI(/UU_ ;MUUUUUUUUUUU,uohŠK,ĆKKLŠČLPŠ cvijeta vam svima šalje puse a najveću sari da brzo ozdravi kidam u zvjerinjak raditi kissi kissi
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne pijem bijelo vino, sam crnjak I sad sam na kavi bez secera sirota
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:03:39
|
|
|
|
bloom
|
komp me zeza.Nisam imam jedno ali se nadam jda bude opet jedno.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!