Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:04:08
|
|
|
|
duks84
|
Hvala Vam svima na lijepim željama....inaće imam već jednog dečkića doma,malog vragolana od 3 godine koji je naravno svima nama šef....budem se još strpila ovaj tjedan prije nego što napravim test,ali mogu vam reći da me kopa i kopa....
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:04:43
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: bloom komp me zeza.Nisam imam jedno ali se nadam jda bude opet jedno. Bogami te zeza
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:06:36
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Mariola, ipak curica! Imamo žensku klapu! ma još se ne zna. možda bude i curica, ma šta god il će biti pjevačica il dirigent, uglavnom u ekipi je.
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:06:39
|
|
|
|
bloom
|
cure recite mi kako uskladiti uspješno posao i obitelj.Ima li nekakva formula
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:07:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne bloom, trgas se od jutra do sutra i to je to...i ne zamjeraj sebi ako negdje na trenutak podbacis. Danas se sve koje radimo borimo sa istim....samo uvijek nekako stavljamo obitelj ispred svega
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:08:34
|
|
|
|
ninolina
|
bloom strpljenja a za ostalo neznam
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:09:40
|
|
|
|
duks84
|
bloom i mene to brine....na poslu bi trebala ostajati i duže a moj Borna od 15 sati već plaće da kad će doći mama....nikako da svima ugodim....a da ne govorim o umoru....užasss
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:09:49
|
|
|
|
pikachu
|
Naravno, to i ja kažem... Kao svi se mome trbuhu obraćaju u ženskom rodu, a kad na kraju bude 'pišo'... Neka je živo i zdravo... Ja sam još negdi do 18.06. u Zg-u, a onda i ja selim u Zd pa ću moći ovako raditi curama 'gricule'...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:10:27
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro jutro svima! Dobro došle nove cure. Mariola tvoja beba će se izgleda skrivati do kraja Ja sam presretna, Hana već drugi dan sve obavlja u tutu.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:11:38
|
|
|
|
pikachu
|
Ninolina, sretan ročkas... Sada sam primijetila da ti je danas...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:11:46
|
|
|
|
FIONA
|
aahahhahaha...vidim da sve koje stižu nove imaju iste probleme... ...nesanica...aahahhahahaha
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:11:58
|
|
|
|
tikica_69
|
bravo Hana
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:12:27
|
|
|
|
pikachu
|
Bravo za Hanu... To je stvarno spas po ovim vrućinama...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:14:04
|
|
|
|
duks84
|
ejmama čestitam!!!!...ni mi više nemamo pelenu ali nas muči kakanje....to samo obavlja u pelenu i nikako na wc ili tutu...boki će 20.06 3 godine imat
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:14:42
|
|
|
|
mariola
|
Hana Pikachu, kad još i ti stigneš u Zadar onda bi se i mi mogle pohvaliti druženjem, pepeljuga, nova mama i nas dvi. I još koja koka ako se pridruži ne bi bilo loše.
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:14:59
|
|
|
|
duks84
|
i da naravno.....bravo Hanaaaaaaa!!!!!!!
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:16:22
|
|
|
|
ejmama
|
Ona sad pjeva " Uspijela sam, uspijela sam" to je ono iz Dore. Ona se i pokakala, a toga sam se najviše bojala, samo jadna stalno ima te brabonjke.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:16:50
|
|
|
|
pikachu
|
Ja sam obavezno ZA... Više mi paše doli druženje nego u Zg-u... Nekako se lakše diše doli... Ovdje nemam snage za ništa, a i te relacije me ubiju u pojam, dok dođem s jednog kraja na drugi...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:17:59
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala pikachu, kad smo kod skidanja pelena mi je nemamo već neko vrijeme samo za spavanje. A to mi se čini nečemo skoro maknuti
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:20:28
|
|
|
|
duks84
|
Uh mi smo se uspjeli za noić riješiti...čak me i probudi po noći i kaže da bi išao piškit....nema mokrog kreveta već par dana
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:22:00
|
|
|
|
ninolina
|
joj bravo duks
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:24:09
|
|
|
|
duks84
|
ma i mene je začudilo ali ajde kad smo samo tako uspjeli....meni je jedino briga da se pokaka na wc....a kaže jadnik da mu se težako(čitaj teško)..hehe
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:26:09
|
|
|
|
ninolina
|
A ribica mala, ma bude meni su ovo dvoje starijih skinuli brzo pelene i dan i noć ovaj se izvlaći
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:26:17
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: duks84 Uh mi smo se uspjeli za noić riješiti...čak me i probudi po noći i kaže da bi išao piškit....nema mokrog kreveta već par dana To je super, sigurno će onda ubrzo i kakati.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 25.5.2009 10:27:19
|
|
|
|
bloom
|
cure ja sam na moru tek u srpnju,zadnjih godina je to Biograd n/m,tamo je mojo princezi naj ljepse a do tada red,rad i disciplina
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!