|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
24.7.2008 13:54:18   
mirna
meni je došlo vrijeme da se napokon maknem od kompjutera, ali mi je guza preteška...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1576
24.7.2008 13:54:37   
lenny
Evo mene user posted image  Malo radim i malo pratim RR.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1577
24.7.2008 13:59:54   
maja
Evo pročitala sve, pa sad može kava! Joj Koka, moj Noa se znao buditi samo jednom po noći a sada već 3 tjedna se budi svakih 2,5 sata, čak sam i dala bočisu prije spavanja, ali se on ipak probudi, već sam luda, nadam se stalno da je to samo faza, ali i ona već predugo traje!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 1578
24.7.2008 14:15:55   
koka
A znam Majo to su faze, a da ti kažem da je meni Roko tek sa 3i pol počeo spavati cijelu noć. Uvijek je bilo nešto, ili sisa,ili duda pa je bio bolestan, pa je htio s nama spavati... i evo sad spava po cijele noći taman smo se navikli i evo naše princeze. Al ja sam ti još u fazi buđenja radi trudnoće,dizala sam se svaka 2 sata za na wc, tako da mi sad ovo dizanje i ne smeta tolikouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1579
24.7.2008 14:19:43   
BUMBIKA
Cure evo i mene!Dino zaspao pa imam mal vremena za druženje i jednu user posted image ,pa se moram prihvatiti user posted image .
Kod nas opet user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1580
24.7.2008 14:23:55   
lenny
Ovdje tek danas, nakon četiri dana opet sunce. Ujutro imali smo tek 12 stepeni i padala je kiša user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1581
24.7.2008 14:24:05   
maja
Ja upravo zagasila peglu da se malo odmori pa kad mi s osuše pelene napadam dalje! Danas sam si dosta toga napravila, ostala još kupaona, ali to mogu i sutra i podovi za oprat ali to ću kasnije jer mi dolazi majstor za klimu a sigurno se neće izuti pa će sve zapackati, a ja ću stajati i gledati user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1582
24.7.2008 14:25:13   
maja
i kod nas je još uvijek kiša, ali ipak nije onako ledeno kao jučer! I nudim ness koji sam i  sebi napravila!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1583
24.7.2008 14:27:09   
maja
Piggy, vidim da virkaš, dođi na kavu i imam za tebe jednu malu user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1584
24.7.2008 14:27:13   
koka
Tu kod nas sunce piči , i ja se sad moram baciti na ručak jer ako ne ostat će gladan MM, ali pokukat ću svako toliko, taman se rulja počela skupljati.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1585
24.7.2008 14:27:22   
BUMBIKA
Majo jesi ti spustila kindač i kakav je učinak??
Kod nas nema promjena,Dino malo u kindaču,pa onda između nasuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1586
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 14:29:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1587
24.7.2008 14:30:54   
maja
Spustila i ko da nisam, dobro je jedino što mi je blizu pa mu mogu dati dudu ako mu ispadne i držim da za ruku dok ne zaspi (mamin sinuser posted image )ali ga stavim u naš krevet kad MM ode na posao i odspavamo 4 sata! Jučer svi troje popodne zaspali, i kad smo se MM i ja maknuli iz kreveta, on se probudio nakon 5 minuta i plač!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1588
24.7.2008 14:32:29   
piggy
evo me Majo ja dosla na popodnevnu kavicu,malo sam duze spavala,jer sam se ponoci cesto budila,nisam bas mogla cvrsto zaspat.moram do ducana jer neznam sto cu danas za rucak.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1589
24.7.2008 14:32:31   
maja
Evo lilivana user posted image ! Hoće ta frizura izdržati do subote?!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1590
24.7.2008 14:35:00   
maja
Ja za sada ništa ne kuham jer sam opet ostala bez mesa, a drugo ništa neznamo jestiuser posted image Kad MM dođe s posla moram u mjesećnu nabavku! Skuhaj ovo:
http://www.ringeraja.com.hr/forum/zvrkova_kuhinja/m_19966/tm.htm

isprobano

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1591
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 14:35:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1592
24.7.2008 14:36:03   
piggy
na kratko vas napustam i javim se cim se vratim iz shoppinga.pusauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1593
24.7.2008 14:36:43   
maja
kupi nam čokolade!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1594
24.7.2008 14:37:59   
BUMBIKA
Ako će te to utješiti to sam i ja radila s Dinom,ali sad je već skužio da ga ponekad prebacim pa kad se probudi ne pomaže ni držanje za ruku,već sam ide prema meni da ga uzme.Onda ga stavim između nas,uhvati me za ruku i odma zaspe.A i popodne je tako i s nama,sad spava sam,pa ja odem za nekih pol sata,45 min kod njega jer kad se počne vrtiti ja ga uhvatim za ruku pa nastavi spavati(u većini slučaja)pa tako zna i 2 sata odspavatiuser posted image user posted image -to je za nas veliki uspjehuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1595
24.7.2008 14:38:29   
piggy
samo reci koje i gdje da ti je dostavim.(dostava besplatna)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1596
24.7.2008 14:38:34   
maja
Samo se vi sredite, a valjda će biti lijepo vrijeme, ja se svaku subotu sjetim mladenaca i žalim one kad im pada kiša, a i goste!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1597
24.7.2008 14:39:55   
troubled
samo pozdravljam u prolazu... user posted image user posted image user posted image
kapci na pola koplja...
idem "ubit oko"  user posted image user posted image user posted image
vidimo se user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1598
24.7.2008 14:41:00   
BUMBIKA
Tina nam proviruje!!!
Ajde dođi na user posted image ?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1599
24.7.2008 14:41:11   
maja
Ah, ti mališani!

A ja ti jedem onaj eurokrem blok, a pošto treba poslati u Bj. uzmi odmah dvije da bezveze nešalješ samo jednuuser posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!