Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:53:41
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja radim Zato me ni nema puno tu danas...... ne kukaj...treba nahraniti tri mužjaka!!!...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:53:51
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu a čišćenje naravno ne prepuštam mm-u jer ja znam to bolje... daj ne budi luda....oni to nikad neće napraviti kao mi, pa šta? ne budi luda i daj mu da radi ako ima volje.... on tri puta ti četvrti temeljito i super!!! Da, da... Dobro zvuči, ali kada vidim kako brljivo to napravi, pogotovo kupaonu, ne mogu si pomoći... Luda baba... Možda se uskoro i opametim kada shvatim da jednostavno ne mogu sve stići...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:54:29
|
|
|
|
FIONA
|
curke došla na kratko...gibam...mala zaspala treba oprat suđe i napravit nekaj za jest....ćuuuuuus!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:54:55
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Da, da... Dobro zvuči, ali kada vidim kako brljivo to napravi, pogotovo kupaonu, ne mogu si pomoći... Luda baba... Možda se uskoro i opametim kada shvatim da jednostavno ne mogu sve stići... da, totaljno su brljivi, ali zatvoriš jedno oko i sve 5
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:55:20
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: ZVRK ja imam druženje sa tetom peglom zvrk, pa di u podne Svaka čast!!!! Em, što mrzim peglati i još po ovoj pržini...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:55:23
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Oooo, ja ti pijem šaku nadomjestaka i moram priznati da mi se čini da ferceraju... Pijem: Mg 2x300mg, prenatal, C.vitamin, OMEGA-3, LACTOGYN... Magnezij ti pomaže kod grčeva koji su kod trudnica normalni, umiruje i smanjuje kontrakcije (ako sam dobro shvatila)... Normabel u situacijama u kakvoj si ti bila, kada je uzbuđivanje neminovno... I meni je rekla da uzmem Utrogestan ako osjetim jeke kontrakcije... onda je onaj moj gin.stvarno dudluk napisao mi je da pijem normabele,ako se budem uzbuđivala,ali ja ti to sve izbjegavam..... i dao mi prenatal...pila sam od polja prirode pa su ga ukinuli sad pijem od natural weltha
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:55:29
|
|
|
|
FIONA
|
pikachu...ima nas više!!!! ..ni ja nisam niš pametnija...a zanovjetam da mi je dan kratak!!!..jeb.... ga!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:56:31
|
|
|
|
FIONA
|
m600 si probala od Twim Laba...ja ga još uvijek pijem!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:57:09
|
|
|
|
novamama
|
o-o
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:57:50
|
|
|
|
FIONA
|
ko grom!!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:57:51
|
|
|
|
ZVRK
|
uz tetu peglu društvo mi pravi i teta klima IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: ZVRK ja imam druženje sa tetom peglom zvrk, pa di u podne Svaka čast!!!! Em, što mrzim peglati i još po ovoj pržini... neče nitko da se prihvati tog posla pa onda moram ja
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:59:23
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA m600 si probala od Twim Laba...ja ga još uvijek pijem!!! nisam draga....ja sam tražila prenatal i ona mi dala od naturala....jer mi ginekolog rekao bilo koje... a u ovoj ljekarni bilo samo polja prirode i natural
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:59:34
|
|
|
|
FIONA
|
zvrka ja ti ne peglam...meni je daska otklopljena...svaku večer speglam tri krpe ono kaj moram maloj i eventualno mužu za posel...peglam kad mi kaj treba...pazim kako vješam i lijepo slažem na police...ja sam se opametila od kad me mama u pubertetu ubila u pojam sa peglanjem....to je prebacila na mene a ona pegla i čarape!!!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:59:36
|
|
|
|
pikachu
|
Ma manje-više svim tim Prenatalima je sastav gotovo isti, ako uspoređuješ... Prije sam uzimala Centrum Materna, a sada i ja od NW Prenatal... A što se tiče nadomjestaka, ja taj Normabel nisam ni predignula u ljekarni jer nekako zazirem i bolje mi je uzimati ove prirodne elemente... Ma, ja znam da privatnici u principu ti puno vše toga prepišu i savjetuju nego državni ginekolozi pa ako ideš kod državnog, možda je do toga...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:00:06
|
|
|
|
novamama
|
zvrk, ja sam sinoć to odradila fiona -
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:00:50
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: FIONA m600 si probala od Twim Laba...ja ga još uvijek pijem!!! nisam draga....ja sam tražila prenatal i ona mi dala od naturala....jer mi ginekolog rekao bilo koje... a u ovoj ljekarni bilo samo polja prirode i natural ovaj je meni super....vidim po kosi i noktima a i tenu...čim azaboravim na nekoliko dana zaredom odmah mi se izbaci po licu... ...počnem pit i bolje sam...zato sam i nastavila poslije poroda...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:02:35
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: FIONA pikachu...ima nas više!!!! ..ni ja nisam niš pametnija...a zanovjetam da mi je dan kratak!!!..jeb.... ga! To je je... problem u glavi i gotovo... Kada vidim neke svoje frendice kako uopće ne primjećuju nered, zavidim im... Ja odmah krećem u akciju...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:02:40
|
|
|
|
novamama
|
ne treba vam taj prenatal - jeste znale da trudnice mogu imati probleme sa jetrom od toga - rekao mi moj ginić...već sam to spominjala, ne bih vas htjela daviti, ali milsim da ima pravo - ipak je to američka firma i tko zna što oni sve dopuštaju....ja sam svoje bacila i kupila folic plus, a uz to sam pila magnezij iz DM-a i sve je bilo ok... zubi mi nisu propali, sve je ok....i samnom i sa malenim...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:02:46
|
|
|
|
FIONA
|
...idem , već sam trebala gulit luk i mrkvu a ne ja ovdije tipkam!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:02:48
|
|
|
|
ZVRK
|
fiona i ja složim lijepo robu ali zvrkić mora biti skockani za vrtić pa moram da peglam.on me kritizira ako uzmem robu sa nepopeglanog kupa,a imam puno majca a to i nije jako teško samo treba krenuti.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:03:31
|
|
|
|
m600
|
fiona tako i ja kad peglam...samo ono što mi treba i mm za posao.... hvala na savjetu za prenatal...kad potrošim ove budem isprobala....pikachu idem kod socijalnog ginekologa,ali kombiniram i jednu odličnu privatnicu...ona mi ne prepisuje ništa što moj ginekolog ne odobrava...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:03:45
|
|
|
|
FIONA
|
u tom je štos..treba krenut... ...aj ti samo primi se pegle ja bum kuhaće...to nam je sudbina...kaj ćeš!!!hiihhiihih...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:03:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...idem , već sam trebala gulit luk i mrkvu a ne ja ovdije tipkam!!! ajde ća
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:04:08
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...idem , već sam trebala gulit luk i mrkvu a ne ja ovdije tipkam!!! bude se samo napravilo
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 12:05:04
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA u tom je štos..treba krenut... ...aj ti samo primi se pegle ja bum kuhaće...to nam je sudbina...kaj ćeš!!!hiihhiihih... ja bi rađe kuhaću
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!