Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 11:21:48
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: koka Čak me jedna pitala dali sam stavila botox ..A šta samo s jedne strane ja upadam samo na trenutke jer mi je gužva danas, zadnji dan u mjesecu a sezona pa su me zatrpali poslom...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 11:23:20
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: vjerae bila sam na antibioticima zavrtilo mi se u glavijel nisam ništa jela i u kući sa stepenice pala završila sas gipsom na nozi mjesec dana,a za 2 mj ostala trudna a joooj...ajde javim se ujutro kad krenem.. pusa dijeci.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 11:24:25
|
|
|
|
koka
|
mariola bok i samo ti upadaj ...evo cura mi zaspala pa pičim malo se bacit na knjigu da nešto i naučim. booook
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 11:25:45
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: koka Eto me s novom frizurom stavit ću slikicu čim mi splasne malo ta oteklina od zuba, jer ovako stvarno nikako ne izgledam. Čak me jedna pitala dali sam stavila botox ..A šta samo s jedne strane uh mene primilo sisanje...htjela bi se osisat ko ona voditeljica na rtl-u...sam nisam jos na cisto pa tako nekako sam ja, možda mrvu duže..al trebalo mi je hrabrosti , i još sam bacila jedan pramen malo veči crveni...sad čekam da se mm vrati s posla
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 12:23:19
|
|
|
|
vjerae
|
Vratih se,tako sam ja bila ošišana a sad mi mm ne da Ali mi je opet u planu
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 12:51:40
|
|
|
|
zaba
|
i ja sam tu još malo,prije nego smugnem doma na dugi vikend.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 13:17:40
|
|
|
|
zaba
|
cure,vikend počinje,do pon puno pusica i pozzz vama i vašim klincima i klincezama .
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 13:20:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Bok zaba...lijepo se odmori preko vikenda
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:24:58
|
|
|
|
mama mery
|
DI STE CURE JASTO DOBRO KAKO KLINCI MOJI SPAVAJU A MENI SERIJA PROSLA PA DA MALO VIRNEM STA RADITE NISAM DUGO PA IDEM I JA S DJECOM U HORINZONTALU
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:25:52
|
|
|
|
tikica_69
|
I mi virimo
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:27:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, žene... aj nek svijetli ovo lijepo sunce i ek se razmaknu oblaci pa da vikend započne lijepom i dugom šetnjom po Bundeku
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:32:14
|
|
|
|
mama mery
|
CURE UZIVJTE I NSTAVITE VIRITI JA IDEM MALO PRILEC DOSLI SU MI "ONI" DANI PA SAM KO PRIBIJENA
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:34:15
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene, završila sam sve i sad imam pola sata na miru družiti se s vama i papati trešnje
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:35:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
trešnjice, mmmmmmmmmmm... nama je žaba u nedjelju donijela odlične
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:37:52
|
|
|
|
mariola
|
meni je neki dan prijatelj iz Hercegovine donio punu vrećicu a juče poslovni partner, rekao je da nisam trudnica da mi ne bi donio
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:38:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
alo cure kako ste mi,stigla ja na tresjice..... nesto se naoblacilo pa komiramo doma.....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:52:31
|
|
|
|
mariola
|
Hej pepeljugica, naoblačilo se da, zato što sam ja juče oprala auto, i tako svaki put.......
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:54:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
a to se i meni desi svaki put..... kako si ti,mucnine.....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 14:57:19
|
|
|
|
mariola
|
Dobro sam, mučnina više uopće nemam i super mi je to. Umorna sam jer sam se danas naradila na posl. Idem sad doma ravno u krevet. Kako is ti? Uživaš u ZD s dječicom? Idem sad,uživajte mi, kissi
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 17:04:52
|
|
|
|
dominik
|
CURE KAK DA ZVADIM KRPELJA?
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 17:08:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Namazi jestivim uljem, pricekaj 2-3 minute i sa pincetom ali polako da izadju nogice
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 17:10:48
|
|
|
|
pikachu
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nemam pojma... Samo znam da moraš u roku par sati, mislim da samo sa pincetom i naglim pokretom tako da mu sve izvadiš da ne bi ostao dio... Nisam nikada imala priliku, ali tako nekako je... Liječnici kažu ne tretirati ga sa nikakvim 'babskim' receptima: alkohol i sl.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 17:14:56
|
|
|
|
tikica_69
|
U ulju se ugusi i opusti pa je manja mogucnost da ce nesto ostati unutra.....mozda jesu bapske price, ali mi ga uvijek uspjesno izvadimo na taj nacin, bilo iz nas ili iz psa, pa govorim iz vlastitog iskustva...a ja jesam baba
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 29.5.2009 17:15:27
|
|
|
|
mama mery
|
pincetom ga lagano vrti 7-8 puta soprotnao od smjera kazaljke na satu tako su mi rekli na hitnoj kada sam lorenu zbog krpelja vodila ja se sama ne usudim
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!