|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi...
29.5.2009 17:24:14   
pikachu
Kao što sam napisala, nemam iskustva...user posted image user posted image user posted image  Tako rekla teta doktorica na TV-u...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2251
   [Obrisani korisnik]
29.5.2009 17:27:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 2252
29.5.2009 17:28:54   
tikica_69
cvrcak, djecja sreca nam mora biti najbitnija user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2253
   [Obrisani korisnik]
29.5.2009 17:33:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 2254
29.5.2009 18:10:21   
dominik
sta god da je moglo poci krivo poslo je...ajme user posted image sam...namazala ja sa uljem zove tata da je pitao u ljekarni i rekli ni slucajno uljem...jer krpelj kad se pocne gusit onda postoji vjerojatnost da izbaci sadrzaj iz zeluca sto je nepozeljno i opasno...krenem ja vadit a nestala pinceta (domi ju vjerojato negdje sakrio)...trcala sa klincima u ljekarnu kad nas je ulovila oluja...mala se gusi jer ne zna po vjetru disat a domia mi doslovno vjetar gura...uletim unutra veli mi zenska da ne vadim ja nego kod dr da idem...onak sa dvoje djece sama nema sanse da stignem do ponoci do doktora...dosla doma primila do koze i iscupala bez okretanja...nis nije ostalo unutra a on je je jos micao nogicama tako da ga ni ulje nije ubilo...sad si fino idem napraviti bevadu jednu jer bum inace eksplodirala

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2255
29.5.2009 18:40:34   
pikachu
Nisam pobjegla, nestalo mi prvo struje zbog nevremena pa dok sam skupila sve s balkona,... Uglavnom, evo me nazad...

Ajoj, dominik, ali sve je dobro što se dobro svrši... I stvarno si brza!!! Sve ovo si uspjela odonda...user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2256
29.5.2009 19:07:31   
dominik
o da da i sa rukama koje su heklale od strahauser posted image malok sam vukla ha ha letio je kak sam brzo hodala a ja mislila to od vjetrauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2257
29.5.2009 19:11:38   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image joj sorry dominik al si me nasmijala.znam dobro kako ti je,ja sam s klincima uvijek sama pa se i sama snalazim,sva sreća da nisam nikuda s kikačima danas išla,za čas se smrklo i vjetar piriti.user posted image .U kući mi je malo prohladno,pa si sve kontam el da ložimuser posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2258
29.5.2009 19:16:12   
dominik
kad sam isla po domia sa dorom, bilo suncano, napravim dva koraka i pljusak , kunula sam sve koji mi nisu u mogucnosti pomoci kada treba (kao i inace) user posted image ...ma sam se ti smij da si nas vidla a domi vice idemo kupiti krpelj user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2259
29.5.2009 19:17:15   
pikachu
A mogu misliti kako si se osjećala... Dobro da je tako završilo...
E, da, to sa puštanjem otrova sam zaboravila reći... Zato se kao ne smije tretirati...user posted image  Ali evo vidiš ipak sva sreća nije pustio...
A vremena blesavog, ljudi moji... Ovo nije normalno...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2260
29.5.2009 19:17:35   
Lady3
evo da se malo trgnemo i ugrijemo cureuser posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2261
29.5.2009 19:18:15   
pikachu
IZVORNA PORUKA: dominik

...ma sam se ti smij da si nas vidla a domi vice idemo kupiti krpelj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš ti je bilo do kupovanja krpelja... user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2262
29.5.2009 19:19:34   
dominik
ja vec pijem vino iz nedavno ukradeog suvenira sa godisnjice matureuser posted image ...dolazi mi kuma pa bumo ko zna do kada cugale...a klinci naravo ranije u krpeuser posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2263
29.5.2009 19:19:43   
pikachu
A, gle... Ja sam čarape navukla... K'o bi reći nakon one vrućine od prije par dana... user posted image user posted image user posted image user posted image

Može, lady, bar virtualnu da trgnem... Samo nemojte nikome reći...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2264
29.5.2009 19:20:10   
Lady3
sve je dobro što se dobro svrši dominik..bogami ni krpelju nije bilo svejedno,propirio ga ovaj vjetar pa se dao vanuser posted image user posted image user posted image ..Šala ,ne ljuti se,ma znam kak ti je vjeruj mi..I ja mrzim krpelje i uvijek kad smo vani obavezno pregledavam djecu...A vrijeme je koma,ne smijem nikuda s njima zbog vjetra,mali mi kašlje danima,izgleda da je neka alergija..user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2265
29.5.2009 19:20:46   
pikachu
Lady, u slanu sobu...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2266
29.5.2009 19:21:40   
Lady3
  Može, lady, bar virtualnu da trgnem... Samo nemojte nikome reći...user posted image
[
šutim koo ribicaaaa...user posted image Dominik uživaj sa kumom,nemoj previše potezati flašu..user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2267
29.5.2009 19:22:26   
dominik
IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: dominik

...ma sam se ti smij da si nas vidla a domi vice idemo kupiti krpelj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš ti je bilo do kupovanja krpelja... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2268
29.5.2009 19:24:00   
Lady3
IZVORNA PORUKA: pikachu

Lady, u slanu sobu...user posted image

vjeruj mi i bih da sam bliže Zagrebu,čitala sam da jedan tretman košta 100 kn a za djecu 50 kn a preporučuje se 10 tretmana,eto ti novog biznisa..Mislim da je Bumbika rekla da se naručila,baš ću je pitati kako je bilo..

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2269
29.5.2009 19:24:20   
dominik
ma sam se vi smijte meni...bolje i to neg da placemo, navikla ja (da mi se smiju) a i drago mi je da necija nesreca moze nasmijati he he he mislim stvarno je...ozbiljno

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2270
29.5.2009 19:25:57   
Lady3
ma ne smijemo se tome dominik nego si to tako opisala smiješno e pa nasmijalo me.Krpelji znaju biti opasni znam,ali glavno da se sve dobro završilo...user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2271
29.5.2009 19:26:54   
dominik
pa smjesno je kak da drugacije napisem...zato i kazem sam se vi smijte

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2272
29.5.2009 19:30:04   
Lady3
smijeh je najbolji lijek...user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2273
29.5.2009 19:36:02   
pikachu
Evo me, bacila sam oko na Večeru za pet.... Najdraži su mi oni koji se prijave pa onda se ispostavi da ništa, pod milim Bogom, ne jedu.... I onda još na temelju toga daju ocijene user posted image ...

Dominik, ti si naučila svoju lekciju, meni moje tek slijedeuser posted image ... A da je Domi legenda, je...user posted image user posted image user posted image

Odoh, doći će mi sad mm pa idemo nabaciti đir dok je stalo ovo nevrijeme...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2274
29.5.2009 19:37:56   
Lady3
evo cure za one koje dolazite malo vrućee kavice za ovo hladno vrijeme i malo slatkoga da nam se šećer povisiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

ja odoh,mala hoće svoje igrice a mali je napunio pelenu..pa  pa..user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!