Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:40:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
mene nitko nevidi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:40:30
|
|
|
|
twitty
|
vidi pepeljugo!sta pijes?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:40:41
|
|
|
|
novamama
|
da? a ona slika sa jugom?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:41:02
|
|
|
|
dominik
|
[/quote] ja se samo nadam da nece biti ovako svako vece, ovo veceras je bilo strasno [/quote] vecer cure da imas doru doma zube nebi ni primjetila...a takav plac te nebi plasio jer ona otkako je izasla iz mene 3 mjeseca nije prestajala plakati na duze od 2 sata...
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:41:16
|
|
|
|
twitty
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:41:18
|
|
|
|
novamama
|
a imaš i pp
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:42:38
|
|
|
|
Candy
|
Evo da još malo nazdravimo za naše drage golupčiće i mogu komotno u horizontalu ... Živjeli nam dugo u slozi i sreći i brzo nas obradovali malenom mrvicom !
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:45:32
|
|
|
|
novamama
|
svima želim slatke snove večeras, i ja vas pozdravljam
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:45:41
|
|
|
|
twitty
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:45:48
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Candy Nellyca i Kitty bok,nisam vas ni pozdravila ...Ljubnite svoje anđeleke veliki kiss i tebi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:45:59
|
|
|
|
twitty
|
pozdrav nmama
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:47:10
|
|
|
|
novamama
|
opet vas dvije sigurno ste sestre ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, žao mi je što ju je boljelo , ali nisi ti za to kriva, i mislim da nisi zakazala, kao što si maloprije napisala...njoj je dovoljno da je držiš i ljubiš, a zna ona da bi ti najradije preuzela njezinu bol kad bi se to moglo.... zato, ne kritiziraj se... pa to je i problem, sto nisam bila pribrana, da mi nije bilo sestre i tate tu, ne znam kako bih...mada verujem da bih da sam bila sama bila mnogo pribranija, cim je tu neko ja mnogo vise i panicim... ali obecavam sebi,i vama ovde, da cu sledeci put biti mnogo pribranija dusa moja mala, samo da je ne boli vise
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:47:19
|
|
|
|
Candy
|
Pepeljuga,bok ... Ajme,definitivno sam za kinderbet ...Novamama,upravo sam blokirala tvoje poruke ...pa sam te odmah odblokirala ...Ne vidim više što tipkam i mislim da je to neki znak da se moram pokrenuti,kaj mislite ? Pozdravljam vas sve,želim vam mirne i ugodne snove...I nemojte jako zaružiti ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:49:11
|
|
|
|
kitty
|
slatki snovi svima koji idu u krpe
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:49:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, žao mi je što ju je boljelo , ali nisi ti za to kriva, i mislim da nisi zakazala, kao što si maloprije napisala...njoj je dovoljno da je držiš i ljubiš, a zna ona da bi ti najradije preuzela njezinu bol kad bi se to moglo.... zato, ne kritiziraj se... pa to je i problem, sto nisam bila pribrana, da mi nije bilo sestre i tate tu, ne znam kako bih...mada verujem da bih da sam bila sama bila mnogo pribranija, cim je tu neko ja mnogo vise i panicim... ali obecavam sebi,i vama ovde, da cu sledeci put biti mnogo pribranija dusa moja mala, samo da je ne boli vise da kužim, ali proći će te ta potreba za dokazivanjem pred rodbinom....ako ne to, barem će se smanjiti kužim jer sam i ja par puta sebe ulovila da im se dokazujem, a da maleni ne dobiva ono što bih mu ustvari dala da sam sama... a što ćeš, drugi put će biti bolej...ja uvijek kažem da radimo nabolje što znamo u tom trenutku... eto draga, oprosti si i kreni dalje
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:50:15
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: novamama opet vas dvije sigurno ste sestre ? za ovo sta te zbunjujemo imas kavu,pravu,ne virtualnu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:50:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pepeljuga,bok ... Ajme,definitivno sam za kinderbet ...Novamama,upravo sam blokirala tvoje poruke ...pa sam te odmah odblokirala ...Ne vidim više što tipkam i mislim da je to neki znak da se moram pokrenuti,kaj mislite ? Pozdravljam vas sve,želim vam mirne i ugodne snove...I nemojte jako zaružiti ... damn, nisam trebala točit onu pivu, još sam je i zbetonirala
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:50:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dominik ja se samo nadam da nece biti ovako svako vece, ovo veceras je bilo strasno vecer cure da imas doru doma zube nebi ni primjetila...a takav plac te nebi plasio jer ona otkako je izasla iz mene 3 mjeseca nije prestajala plakati na duze od 2 sata... pa to je problem, sto je ona mene razmazila, jer nisam navikla da place
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:51:44
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: novamama opet vas dvije sigurno ste sestre ? za ovo sta te zbunjujemo imas kavu,pravu,ne virtualnu jedva čekam sigurno se zovete eva i iva i blizanke ste , pak onda neću ništa više kužiti
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:52:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: novamama damn, nisam trebala točit onu pivu, još sam je i zbetonirala
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:53:09
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: novamama damn, nisam trebala točit onu pivu, još sam je i zbetonirala laku noć draga. lijepo sanjaj
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:53:20
|
|
|
|
Lady3
|
cure idem ja,mortus sam,danas mi je dan bio kooma,hvala vam svima na utjeci..Laka vam noć..
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:53:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, žao mi je što ju je boljelo , ali nisi ti za to kriva, i mislim da nisi zakazala, kao što si maloprije napisala...njoj je dovoljno da je držiš i ljubiš, a zna ona da bi ti najradije preuzela njezinu bol kad bi se to moglo.... zato, ne kritiziraj se... pa to je i problem, sto nisam bila pribrana, da mi nije bilo sestre i tate tu, ne znam kako bih...mada verujem da bih da sam bila sama bila mnogo pribranija, cim je tu neko ja mnogo vise i panicim... ali obecavam sebi,i vama ovde, da cu sledeci put biti mnogo pribranija dusa moja mala, samo da je ne boli vise da kužim, ali proći će te ta potreba za dokazivanjem pred rodbinom....ako ne to, barem će se smanjiti kužim jer sam i ja par puta sebe ulovila da im se dokazujem, a da maleni ne dobiva ono što bih mu ustvari dala da sam sama... a što ćeš, drugi put će biti bolej...ja uvijek kažem da radimo nabolje što znamo u tom trenutku... eto draga, oprosti si i kreni dalje ima i u tome istine sto si napisala hvala draga pepeljugo kako si nam ti veceras?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:53:57
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: novamama opet vas dvije sigurno ste sestre ? za ovo sta te zbunjujemo imas kavu,pravu,ne virtualnu jedva čekam sigurno se zovete eva i iva i blizanke ste , pak onda neću ništa više kužiti samo se nemoj ovde prije napit pa da vidis duplo
|
Anketa
Da li??Zlato maminoDa li vam je dosadno na raji u zadnje vrijeme?Da (
67%)
Ne (
33%)
Broj svih glasova: 408Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!