|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HSG
11.5.2009 22:54:52   
curice
Bravo Candy,prelijepe vijestiuser posted image
Navijam za prirodnjak i to što prijeuser posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 226
11.5.2009 22:55:22   
barby
a tako,ja sam cula da je kod nas oko 1600-1800kn dodje,pa mi je to malo previse izgledalo....tnxuser posted image

< Poruku je uredio barby -- 11.5.2009 22:56:03 >

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 227
12.5.2009 10:44:16   
barby
evo cure moje ja stvarno nemam srece,kad sam se konacno psihicki pripremila da obavim vise taj HSG jutros se isla narucit,dr nema da je odsutan skroz do 1.6.pa za poludit...a cekala mte stvari da mi dodju da obavim,i kad sam se cula prije 2 tj s njim na tel rekao mi da kad mi prodju da me ceka da to rijesimo i sad nista.tek krajem mj dsa nek nazovem d avide kakav ce bit raspored jel da ne zna kako ce ni onda radit jel da ima godisnji za koristit.tako sam razocarana a mislila sam se toga rijesit prije ljeta....user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 228
12.5.2009 10:46:10   
tikica_69
Kad sam ja isla na dogovor za HSG i to su mi rekli nek dodjem 1. dan ciklusa....fino su me otpravili da oni ipak ne bi radili HSG user posted image
Bas nam treniraju zivceke user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 229
12.5.2009 10:49:36   
Kika83
Barby moja ja ti svaki dan dobivam neke loše vijesti, več sam se i naviknula na touser posted image
Žao mi je draga, strpljen-spašenuser posted image

Neposredna veza do poruke: 230
12.5.2009 15:52:49   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: cerise

hej drage moje...imam jedno malo pitanje user posted image koliko vrenenski treba proci od hsg-a da se mozda ostane u blazenom stanju?.....pitam jer si mislim da bi mozda jos ovaj mjesec pricekali od VV pa da tek idemo drugi,jer u ovom kratkom razdoblju od zahvata do sada(poceo mi je ciklus,uranio 4 dana)nije nista user posted image user posted image ......

Meni je trebalo oko 5 dana user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim da se kod prvog odnosa nakon HSGa primilo user posted image

Nalaz mi je bio uredan, no kasnije mi je doktor rekao da su jajovodi bili vjerojatno malo začepljeni pa ih je kontrast očistio i oni začepljenje nisu ni vidjeli. Zato me valjda i boljelo kad su mi ubacivali kontrast.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 231
12.5.2009 17:00:08   
zaba
draga candy,beskrajno mi je drago da su nalazi ok i da krećeš u akciju.Bravo! Ja još curkam,danas već 18.dan i umorna sam i spava mi se.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 232
12.5.2009 18:15:41   
barby
ja bi jos imala neku nadu d abi mozda nakon HSG ostala prirodno trudna ali stas vrijedi kad mm ima los spermiogram,to nas najvise koci.i sta vrijedi da meni odcepe jajovode,jajnike i sta ja znam vec sto kad je stvar u njegovom sjemenu..tako da se nicemu ne nadam....a recite mi da li je potrebno HSG uvijek obavit ako ce bit potrebna umjetna?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 233
12.5.2009 19:34:52   
cerise
IZVORNA PORUKA: Tsmee

IZVORNA PORUKA: cerise

hej drage moje...imam jedno malo pitanje user posted image koliko vrenenski treba proci od hsg-a da se mozda ostane u blazenom stanju?.....pitam jer si mislim da bi mozda jos ovaj mjesec pricekali od VV pa da tek idemo drugi,jer u ovom kratkom razdoblju od zahvata do sada(poceo mi je ciklus,uranio 4 dana)nije nista user posted image user posted image ......

Meni je trebalo oko 5 dana user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim da se kod prvog odnosa nakon HSGa primilo user posted image

Nalaz mi je bio uredan, no kasnije mi je doktor rekao da su jajovodi bili vjerojatno malo začepljeni pa ih je kontrast očistio i oni začepljenje nisu ni vidjeli. Zato me valjda i boljelo kad su mi ubacivali kontrast.

hvala draga Tsmee user posted image ,nadam se da ce se i nama zalomiti user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 234
12.5.2009 23:06:54   
pepeljuga
candy cestitam super vijestiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 235
12.5.2009 23:12:06   
njanja

IZVORNA PORUKA: Candy

Eto me,živa sam user posted image ...
Najbitnije od svega je da su oba jajovoda prohodna i nalazi su odlični user posted image !
I možemo raditi prirodno na bebici,kaže doktor da imamo šanse...

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Ajme kako mi je drago!!!!!
BRAVO!!!user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 236
13.5.2009 12:33:07   
barby
cure zanima me ako koja zna i iz RI je gdje se tu moze privatno obavit HSG,negdje sam bila nedavno procitala na nekom forumu d aje netko iz RI radio privatno i da je dosta skupa al ne znam gdje....ba sme zanim da li je to istina da dodje vise od 200eura...zbvala sam par poznatih poliklinika jutros ali svi kazu da ne rade to i da misle da u RI to niko osim kbc ne radi....

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 237
9.6.2009 13:01:14   
barby
dosle mi jutros stvari sutra se idem narucit za hsg i odmah pokazat nalaze dr da vidim sta kaze,....

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 238
9.6.2009 15:18:41   
tikica_69
Sretno barby user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 239
9.6.2009 15:19:52   
zaba
user posted image  ajmo barby

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 240
11.6.2009 21:44:34   
barby
bila sam se jucer narucit za hsg da vise obavim,sve popunjeno vec,jedva me dr ubacio za 23.6. jel su sestre vec pocele govorit da do 7mj nema nista slobodno. pogledao mi nalaze one sta su mi losi(ginek hormoni)i zgrazao se kaze ovo mora bit neka greska jel da su nalazi kao da sam u menopauzi,fsh jako povisen.i moram ih sutra ici hitno ponovit.sad u strahu biti 8 dana dok ne budu gotovi.izludit cu,...user posted image
pitala sam opet da li postoji mogucnost da mi daju anesteziju rekli su da ne,da nema potrebe.opet sam popricala sa zenama koje su cekale tamo i koje su radile to,kazu da se pripremim na bol,da je uzasno,...jako utjesno...user posted image
samo da mogu popit tabletu neku.i ostaje se 2 dana u bolnici ali ja necu pitala sam da li mogu isti dan kuci rekla je da ako potpisem mogu,pa cu radje mirovat doma nego tamo spavat.
ima li tko ko je radio u kbc Rijeka hsg? meni su rekli da dodjem u 7 i pol ujutro tamo ali da ce mi to radit tek oko 1,2 popodne i to u nekoj drugoj zgradi.gdje to?sta?nista ne kuzim...a bile su toliko nervozne jucer spica je bila da se nisam usudila ni pitat,...od 7 ujutro do 11 sam cekala samo da mi ocita dr nalaze i narucim se za hsg. i da li se smije jest sta prije toga ili moras biti nataste?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 241
11.6.2009 21:51:56   
Candy
Ne moraš biti na tašte barby...samo budi hrabra,nije tako strašno...Barem ja nisam imala ružno iskustvo ( ali bila sam kod privatnika )...Boljelo je,ne mogu reći da nije,ali što se mora,mora se...
Čudi me da se ostaje u bolnici dva dana,ja sam odležala nakon postupka nekih 45 minuta i otišla doma...I nisam ništa popila protiv bolova prije postupka...
Sretno draga user posted image user posted image user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 242
11.6.2009 21:54:44   
FIONA
barby glavu gore...ak žene mogu roditi mogu i ovo!...manje stresa i bit će lakše...kad prođe drugim buš hrabro djelila savjete na temelju iskustva...sve bu ok!!! drž se.. user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 243
11.6.2009 22:04:00   
barby
hvala vam drage moje na podrsci,ma samo da to prodje ali ovo cekanje do tada me vise ubija,...recite mi kako to tocno boli,usporedite s necim da se znam bar otprilike pripremit....i koliko sve traje?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 244
11.6.2009 22:56:48   
miha
moja kolegica je bila na hsg,popila je prije voltaren ili ketonal,nisam ziher,svejedno ju je zabolilo,ali rekla je da je izdržljivo.sam postupak nije trajao predugo 10-ak min,i išla je doma nakon sat vremena. ona je bila u zg-u u petrovoj.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 245
12.6.2009 0:08:08   
mjesec
Barbi i ja bih voljela znati koliko to boli , a kako je sa anestezijom.Ja bih trebala sljedeće sedmice ići,umirem od straha.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 246
12.6.2009 10:06:55   
barby

IZVORNA PORUKA: mjesec

Barbi i ja bih voljela znati koliko to boli , a kako je sa anestezijom.Ja bih trebala sljedeće sedmice ići,umirem od straha.

joj ja sam totalni panicar,tesko izdrzim bol,a kako sam svasta cula za ovo da je bolno,neke su mi cak zene rekle da su padale u nesvijest,jedna da je od bolova sva se jadna izpovrcala po sebi,..,vec sad svaki dan tresem a sta ce bit 23.6user posted image aako su sve prezivile i ja cu valjdauser posted image gdje ti ides privatno ili?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu mjesec)
Neposredna veza do poruke: 247
12.6.2009 10:16:43   
Candy
Ne mogu ti usporediti bol...svaka žena to podnese na svoj način...Onako,kao kad imaš menstrualne bolove ali puno jače...Nemojte se bojati cure,čim manje razmišljate o tome,biti će vam lakše...Ako sam ja bez ikakve tablete i nikakve anestezije to podnijela,i vi ćete...Ja nisam o tome razmišljala,znala sam da to moram obaviti i gotovo...Možda vas neće jako boljeti,zašto se unaprijed bojati?Sam postupak traje nekih 10-ak minuta...
Sretno i budite hrabre user posted image !

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 248
12.6.2009 10:19:10   
barby
Candyuser posted image a dali se hsg mora obavit uvijek prije umjetne ili ne?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 249
12.6.2009 10:50:12   
Candy
Pa ne šalju baš sve žene to raditi...Ako je spermiogram ok,onda šalju ženu prije MPO da se vidi jesu li jajovodi prohodni,jer nema smisla raditi postupak ako su jajovodi neprohodni...Ništa se ne brini,sve se to da izdržati...Za bebicu sve user posted image !

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!