|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HSG
12.6.2009 13:37:54   
barby
ali bas me zato i cudi jel mm je spermiogram los,i salju me,sa 3 zene sam pricala u bolnici bas koje su sad u postupku umjetne i kazu da nisu uopce radile,a kod istog dr su ko i ja.ne zanmzasto me salje kad zna da i ja i on imamo probleme,meni jos sad i ti ginek hormoni katastrofa,...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 251
12.6.2009 16:41:41   
ima nas još
ja sam radila HSG privatno i sam postupak me nije bolio (onako malo kada ti uvuču katetere), ali me kasnije bolio drob kao da ću dobiti mengu(iscuri ti taj kontrast, ja sam mislila da je krv), ono baš me fino štrecalo i grčilo pa sam popila tabletu....mislim da HSG za potpomugnutu oplodnju nema smisla raditi, jer ti za to jajovodi ne trebaju biti prohodni..ali na papirima koje trebaš potpisati prije IVF pišu sve pretrage koje moraš obaviti, a između ostaloga i HSG..pa sada neznam zašto neke šalju, a neke ne..

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 252
12.6.2009 18:51:27   
barby
samo katetere ti stave unutra ili jos kakve spravice?i da li ti odmah na kraju postupka kazu da li su prohodni ili kako to ide?oprostite sta sam dosadna ali zanima me da znam sta me ceka...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 253
12.6.2009 21:14:44   
djetelina
IZVORNA PORUKA: barby

ali bas me zato i cudi jel mm je spermiogram los,i salju me,sa 3 zene sam pricala u bolnici bas koje su sad u postupku umjetne i kazu da nisu uopce radile,a kod istog dr su ko i ja.ne zanmzasto me salje kad zna da i ja i on imamo probleme,meni jos sad i ti ginek hormoni katastrofa,...

Spermiogram mu je loš, al ovisi koliko. Ako dr. planira inseminaciju onda moraš na HSG, jer tu se samo odabrani spermići (kojih u ovom slučaju ima dosta) ubace u maternicu, tj. približe se jajovodu u kojem se spajaju s jajnom stanicom. zato jajovodi moraju bit prohodni.

Kod nas ima prilično malo brzih spermića i zato u obzir dolazi samo ISCI metoda, eventualno IVF ako se do postupka spermiogram koliko popravi (jer nije to stalno isto). Zato moji jajovodi nisu bitni i neću ni ić na HSG.

A moguće da ste se vi malo i nećkali oko potpomognute pa vas poslo na HSG da to provjerite i probate dalje prirodno... Mislim, vi ste i uspjeli prirodno jednom... pa valjda onda spermiogram i nije toliko loš... user posted image

Malo je čudno i što su te 14.dc naručili, HSG se obično radi prije, kako bi se bilo sigurno da nisi trudna.

No dobro draga, kako god... Samo hrabro i sve će bit dobro. Puno sreće ti želim. user posted image

< Poruku je uredio djetelina -- 12.6.2009 21:18:58 >

Tuga postoji samo da naučiš cijeniti sreću

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 254
12.6.2009 22:49:51   
barby
djetelina ja sam ga bas to i pitala da me strah ako slucajno zatrudnim a rade mi on je rekao ne brinite pa zato cemo i radit pregled prije i utz.rekli su mi da se javim cim dobijem mengu jel su mi neredovite pa me nisu mogli narucit bilo kad i ja sam se javila ali tada nije bio vise mjesta za hsg,pa me jedva ugurao 23.6 jel da ko zna kad bi onda dosla vise na red,a od3.mj se vec spremam ici,... dragi ima dosta los spermiogram,i spominjao mi je dr odmah umjetnu.sad moramo krajem ljeta opet ponovit nalaz njegov spermiograma ako bude opet los onda umjetna.sad jos par dan uzima terapiju.valjda ce se sta poboljsat,nadam se... a kako sam prvi put zatrudnila od prve ne znam ni sama nisam mogla vjerovat,a sad nikako.vjerojatno je zato i doslo do spontanog jel njegovi spermiji nisu bili ok,a ko je tada znao i plod se nije razvio do kraja...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu djetelina)
Neposredna veza do poruke: 255
19.6.2009 12:32:38   
barby
moze mi ko reci koliko se vremena krvari nakon HSGa?i da li imas poslije kakve bolove?
ne sjecam se da li mi je rekla sestra dal mogu sta ujutro pojest ili nataste biti?jel oko 7 moram biti tamo a da ce mi tek oko 1,2 radit.pa do onda cu vjerojatno ogladnit.

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 256
19.6.2009 12:57:00   
miha
iskustvo iz druge ruke->ne trebaš biti na tašte,pojedi nešto lagano,za krvarenje ne znam mislim da je individualno,moja frendica je samo neznatno curkala taj i idući dan,a bolovi samo taj dan,slični menstrualnima.sretno!

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 257
19.6.2009 13:06:49   
barby
miha hvala,nadam se da ce tako i biti..

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 258
20.6.2009 10:45:36   
Kika83
Barby sretno na hsg, biti če sve ok, samo se opusti i nerazmišljaj da če bolit. Ja idem u utorak na kontrolu po dobre vijesti, ti na hsg. Ma biti če sve super. user posted image  user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 259
20.6.2009 11:40:55   
barby

IZVORNA PORUKA: Kika83

Barby sretno na hsg, biti če sve ok, samo se opusti i nerazmišljaj da če bolit. Ja idem u utorak na kontrolu po dobre vijesti, ti na hsg. Ma biti če sve super. user posted image  user posted image

ides u RI kika? mozda se vidimo ondauser posted image jesi ti radila hsg?mozda si mi i rekla ali sve mi se pomijesalo...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 260
20.6.2009 12:00:12   
Kika83
IZVORNA PORUKA: barby

IZVORNA PORUKA: Kika83

ides u RI kika? mozda se vidimo ondauser posted image jesi ti radila hsg?mozda si mi i rekla ali sve mi se pomijesalo...

Da idem u Ri na kontrolu nakon operacije ali u polikliniku. Radila sam hsg u Puli, pisala sam o tome.
Nemoj si stvarat dodatno strah i paranoju. Budi opuštena bez obzira na strah, to je ništa naprama rađanju- razmišljaj takouser posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 261
22.6.2009 18:05:12   
Candy
Barby i Kika,sretno sutra user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 262
   [Obrisani korisnik]
22.6.2009 18:07:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Candy)
  Neposredna veza do poruke: 263
22.6.2009 18:07:34   
kitty
cure sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 264
22.6.2009 18:39:19   
barby
hvala cure...
sva sam u komi,vec sad tresem,mislim da mi nema spavanja nocas...drzite mi fige...
kika sretno!!!!!!!

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 265
22.6.2009 21:09:12   
Kika83
Barby sretno sutra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 266
22.6.2009 23:07:18   
pepeljuga
barby sretno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i kika takodje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 22.6.2009 23:09:00 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 267
23.6.2009 8:04:58   
djetelina
Barby, nek ovo danas prođe što bezbolnije...

A što je još važnije, nek jajovodi budu prohodni - autocesta za vaše plivače! user posted image

Sretno!

Tuga postoji samo da naučiš cijeniti sreću

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 268
23.6.2009 8:10:30   
FIONA
curke nadam se pozitivnim vjestima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 269
23.6.2009 8:13:41   
koka
Cure velike fige držim i da se javite s dobrim vjestimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 270
23.6.2009 8:31:40   
tikica_69
Barby, sretno danas i samo hrabro user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 271
23.6.2009 14:32:45   
zaba
ima li kaj novoga,nije se javila?

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 272
23.6.2009 20:08:35   
Candy
Barby,čekamo da se javiš...Kako je prošlo danas ?

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 273
23.6.2009 20:53:49   
barby
evo me drage moje...
prezivila ja,prebolno ali izdrzala.dosla sam oko 5 kuci,pustili me potpisala i vec ja cistila po kuci,bila sa psom sad van i tako...dok su mi radili je bolilo gadno i tabletu sam popila,a iza pregleda jos gore,mucnina jaka,vrtoglavica ali rekla je sestra da ej to normalno da to skoro svakoj bude,lezala sam jel kad sam se isla dici me zaneslo,..cura prije mene se srusila kad je uzasla,do onda sve u redu ali poslije,...
uglavnom nalazi su ok,rekao dr da je odlican nalaz sad sta je mislio sa time ne znam tocno.u petak idem po otpusno pismo pa cu vidjet sta jos pise.rekao je da je u najboljem redu na mjestu maternica,jajnici,jajovodi ok.jel kaze nakon svakog spontanog nikad se ne zna jel opet sve ok.
koje olaksanje cure,bojala sam se strasno,istlacila vas,i sad u akciju.za jedno 2mj mora muz ponovit spermiogram ako opet ne bude dobar onda idemo na umjetnu rekao dr danas,ali da vjeruje da cu do onda se javit mu sa novostimauser posted image daj bozeuser posted image

a kako se na nalazu moze vidjet jesu bili prohodni ili?jel pise,jel nije nista rekao mi,samo odlican je nalaz..

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 274
23.6.2009 21:00:13   
curice
bravo barby,izdržala si i touser posted image user posted image user posted image
sad u akcijuuser posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!