Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:08:24
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: twitty koka jel ti to zavrsavas srednju? a nego draga, kad sam kao mlada bila pre pametna za ići u školu , brijala i radila sa 15 a sad glej me....e da mi je onda bilo šibee ...ajde idem nastavit s knjigom....pusa cure i uživajte...pa-pa
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:08:28
|
|
|
|
novamama
|
ln, mirnica
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:08:58
|
|
|
|
novamama
|
kokita šaljem ti kiss
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:10:43
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: twitty koka jel ti to zavrsavas srednju? a nego draga, kad sam kao mlada bila pre pametna za ići u školu , brijala i radila sa 15 a sad glej me....e da mi je onda bilo šibee ...ajde idem nastavit s knjigom....pusa cure i uživajte...pa-pa i ja zavrsavam srednju zato pitam
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:10:59
|
|
|
|
Candy
|
Kokita,pa-pa ... A miškec mali Đuro ...jel bolje sad?šaljemo vibre da bude sve ok ... Mirna laka ti noć,pusa Vladeku...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:13:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni ce baterija na lapu skoro krepat, pa samo da vas na brzaka pozdravim
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:14:41
|
|
|
|
Candy
|
Hej Tiki ...kako si,jel miruješ? Ni meni baterija nije puno bolja,ali je kabel na stand by -u
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:17:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Mi ubili kabel vratima pa sutra moramo kupiti novi Da, mirujem...popodne su nam bili kumovi pa smo kuma (trudna 17 tjedana) i ja fino uvaljotka na trosjed i udri po kolacima
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:18:41
|
|
|
|
Candy
|
Ma bravo Tiki,samo vi papajte ...Kad opet radiš?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:19:00
|
|
|
|
twitty
|
pozdravljam vas sve laku noc
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:20:12
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ma bravo Tiki,samo vi papajte ...Kad opet radiš? Sutra cijeli dan, utorak noc i odmah nastavljam srijedu dnevnu...znaci 24 sata u komadu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:21:43
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: twitty IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: twitty koka jel ti to zavrsavas srednju? a nego draga, kad sam kao mlada bila pre pametna za ići u školu , brijala i radila sa 15 a sad glej me....e da mi je onda bilo šibee ...ajde idem nastavit s knjigom....pusa cure i uživajte...pa-pa i ja zavrsavam srednju zato pitam bravo twitty, koliko do kraja? moramo i za tebe vibrat
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:22:29
|
|
|
|
Candy
|
Pa kako Tiki,kak ćeš to izdržat' ?Trebaš se odmarati a ne maratonce odrađivati ... Twitty laka ti noć
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:23:11
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pa kako Tiki,kak ćeš to izdržat' ?Trebaš se odmarati a ne maratonce odrađivati ... Twitty laka ti noć ajde je ti urazumi, mene uopće ne sluša
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:23:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Skupljam pare sto za more, sto za Maribor i trenutno si jos ne mogu priustiti odmor.a dezurstva su dobro placena...skoro cu na godisnji pa cu onda valjda odmarati
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 14.6.2009 23:25:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Idem probat coriti....sad ce me ionako i Utrogestan supiti LN, drage moje, cujemo se sutra
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 0:01:03
|
|
|
|
novamama
|
, laku noć svima, slatki snovi
|
|
[Obrisani korisnik] 15.6.2009 8:02:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:03:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dobro jutro drage moje!!! Ja prva jutros u birc,nemogu vjerovati.... Evo za sada sam samo na kratko,jer idem s Dinom opet kod doktora,jako kašlje i nije mogao spavati koliko mu je nos začepljen bio,a danas smo se trebali ići cjepiti.Pa poslije idemo do vrtića da vidimo jel primljen.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:40:02
|
|
|
|
mariola
|
Dobro jutro drage moje. Evo i mene na druženje nakon nekoliko dana. Kako ste? Šta je novoga?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:41:02
|
|
|
|
FIONA
|
Aloha, evo i mene...ni ja nisam u toku...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:47:17
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene nakon par dana odvikavanja od raje mali mi opet ima tempicu.jučer zakuhao popodne na 38,8 pa je doma na poštedi. kud on izabere da se razboli kada mu je ročkas blizu. valjda se oporavi brzo kako ste mi vi ekipo?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:50:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok curke! Bumbi, što ti je s tickerićem? Zvrkić mali, brzo ozdravi. Ne znam što je s tim kikačima? I moja nešto malko ima povišenu temperaturicu već dva dana.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:51:01
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Aloha, evo i mene...ni ja nisam u toku... A di si ti grlata? Tebe nisam dugo srela . Još od Brene
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:51:31
|
|
|
|
FIONA
|
zvrk držim fige za ozdravljenje... meni je mala več čeiri noći nemirna, stenje...tak sam umorna da bum riknula...ja nisam na to navikla...ne znam kaj je ali mislim da bi mogli biti zubići...i slabije jede...samo poslastice ostalo zbrlja kaj inače nije slučaj...aaaahhhhhhh....umorna saaaam!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!