Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:13:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli došla sam vas samo sve dovršavam ručak i gibam na posao kissi kissi ćuuus!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:14:00
|
|
|
|
ZVRK
|
ok mala zelena kako zverka???
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:14:59
|
|
|
|
FIONA
|
ahhh, zajeb... cijele noći stenje i preko dana malo manje jede...mislim da su kljove...-nema kaj drugo...znaš kod nas ogera to ide malo teže...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:15:04
|
|
|
|
novamama
|
evo za svih
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:16:41
|
|
|
|
FIONA
|
evo i nekaj za umočit!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:16:58
|
|
|
|
koka
|
a rasplesala se ja na kompu jer barem tu je lako samo kliknem, al da me vidite nebi bilo tako.......Bumbi i Zvrk ljubni te mi bubanu djecu, a i naš Đuro sad s upalom uha ,,joj-joj...mariola ne se ljutit jednostavno nisu vrijedni, pusti ih s takve ljude i nema smisla raspravljat s njima..
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:19:42
|
|
|
|
m600
|
dobro jutro svim curama koje su stigle svo i kavice mariola šta te briga za babe...mene mlada susjeda zaustavila pa pita jesi se porodila??? ja reko molim????? pa tek u 9mj...kaže ona meni kao rekla mi valentina da si ti zrela za roditi... a ja jadna blenula ko koza...niš mi nije jasno....de to samo gleda ko će potračati...ali ne obaziri se na to...ti papaj koliko možeš a poslije ćemo skupa na dijete...ja sam prije 3tj. imala +5kg ali sad imam sigurno još koju viška joj i ja jedva čekam kad ću na uzv....poželila se bebe ja sam išla u 20tj.na uzv....ide se od 20-24tj. a sad ne znam kad će mene slati ponovno...ja danas 27+3
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:20:11
|
|
|
|
koka
|
mmmmm tnx baš mi treba....bok novamama kako doe? ovdje je sad 24 stupnjeva, jedva čekam da prođe taj 18, pa da se pokupimo i da svako dan odemo barem malo do plažice...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:20:35
|
|
|
|
mariola
|
mmmmm dobre su ti ove za umočiti ma vještica, sreća pa smo se srele u danu inače bi me srčeko strefio da ju ne dao bog sretnem noću Koka, vidim smanjuje se broj ispita
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:21:03
|
|
|
|
FIONA
|
koka kad dođe plimni val znala buš da sam ja u vodi...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:23:58
|
|
|
|
mariola
|
ma ja uopće nisam velika što je najsmješnije. I nisam luda da se opterećujem babama, samo sam vam htjela reći kakvih koza zločestih ima. A i ta tvoja isto. Mislim ono, ti si isto tako sićušna. Fionice jesi ti na moru?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:25:40
|
|
|
|
FIONA
|
nisam draga...šogi me ne pušta u apartman... ..ali uskoro bum ju sterala samo kaj još ne zna to!!! cure jel ko gledal jučer izbor za miss...majko mila koji promašaj za HTV!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:26:05
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: m600 ...ja danas 27+3 eh, da, to sam baš jutros išla vidit, koji si tjedan Biće si već sve spremila za Petricu?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:27:16
|
|
|
|
m600
|
ma vještice sve šta nas briga nabijem ih na vjevericu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:27:46
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: FIONA nisam draga...šogi me ne pušta u apartman... ..ali uskoro bum ju sterala samo kaj još ne zna to!!! cure jel ko gledal jučer izbor za miss...majko mila koji promašaj za HTV!!! ja sam gledala. Šta je ono bilo? Strava i užas. Sve jeftino, jadno, ono dvoje voditelja ko da je s marsa palo. Koja ženska pobjedi na kraju? Ja sam u par navrata po par minuta. Uglavnom nisam mogla od jada gledati.
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:29:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...znaš kod nas ogera to ide malo teže... debelokošci prije dva dana mene jedna ženska tiješi zvrkić bio malo ''na svoju ruku''pa kaže-nebrini draga to je samo takva faza,a kada završi ta faza dolazi druga faza i njegov život je cijeli u nekim fazama.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:29:52
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: m600 ...ja danas 27+3 eh, da, to sam baš jutros išla vidit, koji si tjedan Biće si već sve spremila za Petricu? znaš mene...ma to je sve odavno kupljeno i montirano a ima još par stvari (pelene,kozmetika,dudice,flašice...) koje trebam kupiti... robicu svu trebam oprati a to ću tek u 8mj da sve bude svježe za mog malog miša a ti? jesi kupila štogod?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:30:51
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: FIONA ...znaš kod nas ogera to ide malo teže... debelokošci prije dva dana mene jedna ženska tiješi zvrkić bio malo ''na svoju ruku''pa kaže-nebrini draga to je samo takva faza,a kada završi ta faza dolazi druga faza i njegov život je cijeli u nekim fazama. do kada samo neki mi netko veli..ak je odgovor dok ne krepam..ja se bm bacila sa Savskog mosta!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:32:35
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA koka kad dođe plimni val znala buš da sam ja u vodi... čekaj da ja uletim u more tsunami ima da vas poklopi.....smanjuje se da broj, al što više učim sve mi se ispromješa i sve manje kapim.....a molim boga da me ne potrefe 2 pitanja jer ih nisam učila(negdje su se sakrila? idem na sreću ....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:33:33
|
|
|
|
m600
|
sretno koka
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:33:59
|
|
|
|
FIONA
|
koka ti si več Dr samo kaj još ne znaš!!!...hiihihiihiihih.... curke jel se ko čil sa mladom mamom...jel ta žena živa!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:35:34
|
|
|
|
ZVRK
|
e fiona šta bi bilo da me nije tješila. bolje će spavati zverka mala kada promjeni klimu,a kada počne da puni svoju škembicuuuuu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:37:37
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA koka ti si več Dr samo kaj još ne znaš!!!...hiihihiihiihih.... curke jel se ko čil sa mladom mamom...jel ta žena živa!!! , da doktorirala RR.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:40:03
|
|
|
|
FIONA
|
samo se vi rugajte...ja ne učim niš...odavno odbacila knjigu i sad polupismena sa dva prsta tu nabadam...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!