Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:51:54
|
|
|
|
m600
|
bok zvrk...jadan zvrkić nadam se da će brzo ozdraviti.... ja evo došla s povjerenstva...produžili mi bolovanje do 11.08. onda na porodiljni sunce već upeklo...bit će pakleno ovih dana...u srijedu najavili čak 35C
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:51:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: FIONA Aloha, evo i mene...ni ja nisam u toku... A di si ti grlata? Tebe nisam dugo srela . Još od Brene aaahhahahahhahhahah....evo me kljucam...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:52:04
|
|
|
|
mariola
|
Izgleda da su svi bili na odvikavanju ovih dana za malenoga da što prije ozdravi. Ja super, još 8 radnih dana Sutra mi dolazi zamjena. Ovaj tjedan mi je poć na pregled. Možda se moja beba udostoji pokazti spol. Svi mi govore biće muško zbog razno-raznih babskih procjena a ja jadna u neizvjesnosti
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:53:17
|
|
|
|
FIONA
|
mariola i moja zver je bila dečko sve do poroda...tjedan ili dva prije su mi baš potvrdili inače nisu bili ziher...tak da pusti babske priče!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:53:28
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: m600 bok zvrk...jadan zvrkić nadam se da će brzo ozdraviti.... ja evo došla s povjerenstva...produžili mi bolovanje do 11.08. onda na porodiljni sunce već upeklo...bit će pakleno ovih dana...u srijedu najavili čak 35C jutro, kako nam je trudnica? A zašto mjesec dana? Zašto nije 45 dana prije termina porodiljni?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:53:59
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bok, bok , žene... a koliko možete "pričat", ko će to sve čitat
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
cure, samo da vas pozdravim, odoh na ispit ...usmeni deo iz engleskog ufff ufff!!
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:57:34
|
|
|
|
FIONA
|
gle stara ti si več prošla.... ..popi nekaj kratko za tremu!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:57:36
|
|
|
|
ZVRK
|
vonki,a se malena inače osječa dobro??? zvrkić se na ništa ne tuži (šta je dobro)
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 8:58:37
|
|
|
|
FIONA
|
evo draga da trema nestane!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:00:34
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK zvonki,a se malena inače osječa dobro??? zvrkić se na ništa ne tuži (šta je dobro) Ma da, dobro se osjeća. Valjda nije ništa.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:01:21
|
|
|
|
mariola
|
Nelice sretno!
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:01:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA evo draga da trema nestane!!! ono pola šta fali si ti ''drmnula''jel'tako draga?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:02:07
|
|
|
|
ZVRK
|
a nama prošlo neke 2-3 sedmice i opet tempica
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:02:58
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: m600 bok zvrk...jadan zvrkić nadam se da će brzo ozdraviti.... ja evo došla s povjerenstva...produžili mi bolovanje do 11.08. onda na porodiljni sunce već upeklo...bit će pakleno ovih dana...u srijedu najavili čak 35C jutro, kako nam je trudnica? A zašto mjesec dana? Zašto nije 45 dana prije termina porodiljni? jutro trudnice ova trudnica je dobro...a kako si mi ti? nemam pojma tako mi rekoše ali su i spomenuli da mogu 45 dana prije termina....ko će ih znati...sad mogu mozak na pašu do 8 mj... i ja ovaj tjedan idem na pregled,ali ne na uzv kako buša? jel se beba miče?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:03:26
|
|
|
|
FIONA
|
uuuuuupssssss...kaj se vidi da sam malo otpila..ma bila puna flaša pa reko da ne podljeva.... ..
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:03:50
|
|
|
|
m600
|
nellyce sretnooooooo
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:08:18
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA uuuuuupssssss...kaj se vidi da sam malo otpila..ma bila puna flaša pa reko da ne podljeva.... .. da maloooooooo,ali dobro ja sam tužna što si trgnula bez mene jer je votkica inače moja pijača
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:11:08
|
|
|
|
FIONA
|
stara ne tuguj ono kaj fali prejijala sam samo za nas..aliii pšššššššššššššššššššš...nađemo se poslije pod štandom na starom mjestu...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:11:49
|
|
|
|
FIONA
|
koka al si se rasplesala...dobro ti jutro...zakaj ti je tak veselo???...kaj ima, kaj ima!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:12:01
|
|
|
|
mariola
|
Ja super. Od sinoć osjetim bebine pokrete. Napokon. U četvrtak idem na pregled, valjda na ultrazvuk (pročitala sam sad u kalendaru trudnoće da se u 20 tj radi ultrazvučni pregled). Jedva čekam vidit svoju bebicu. Koliko si dobila kila? Ja 5. Neki dan me je jedna inače jako zločesta baba zaustavila (ne znam zašto kad mi je vrata od kancelarije nogom otvarala) na cesti i osmjeh od uha do uha i govori "ajme draga ( mislim grrrrrrrr) nisam znala da si trudna (a zašto bi i znala-ko da mi je prijateljica ) baš si mi zgodna. Koji si mjesec? Sedmi? A ja popiz... I onda se ja pravim glupa i ja osmjeh nabacila i još smanjila : ne, nisam sedmi mjesec nego četvrti. E kako mi je digla tlak. Ide mi se ulizivati i onda kad sam joj rekla da nisam sedmi mjesec onda samo što mi nije rekla da sam debela prasica sa ogromnim trbuhom i da ću do kraja imati sto kila. Joj što ne volim zločeste ljude. Ona je to sve iz zloće govorila. Mislim, znate sve koliki mi je trbuh. Uostalom sve i da imam sto kila šta to nju ima bit briga.
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:12:23
|
|
|
|
novamama
|
krasno ste započele dan ko prave lokadure koka, ajmo mi kavicu, onu našu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:12:27
|
|
|
|
Puli
|
došla sam vas samo sve dovršavam ručak i gibam na posao kissi kissi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:13:13
|
|
|
|
FIONA
|
..mariola...ja bi ju pitala a kaj je i ona trudna!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!