Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:41:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mamika jutrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ppozdrav svima.. jutro mariola evo i ja idem u petak na kontrolu i uzv i možda saznam tko me to lupa iznutra.... zver... ...ajde, držim vam fige da saznate...samo se sjetim kak je mene to izluđivalo...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:43:42
|
|
|
|
FIONA
|
čuj vjerojatno je čim se ne javlja..dok ne spoji mašinu... mlada mama nije ni na faceu pa sam zato primjetila da je nema...ak ju sretneš pozdravi ju kao i njenog sineka koji je predivan!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:47:21
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mamika ma ja sam prvo mislila da ne pitamo pa da nam bude đenje ... ali................nema šanse , izludit ću . moram saznat što prije...jedino ako se neće skrivat ko Stela -za nju nismo znali do 8. mjeseca.... možda bu Pan da vam osvježi dan... ...šalim se nemoj se ljutiti...Stela mi je jako lijepo ime...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:48:11
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mamika ma ja sam prvo mislila da ne pitamo pa da nam bude đenje ... ali................nema šanse , izludit ću . moram saznat što prije...jedino ako se neće skrivat ko Stela -za nju nismo znali do 8. mjeseca.... i ja sam htjela da bude iznenađenje...ali sam već u 12tj pitala jel se vidi spol joj mene samo trta da se nije pišo pojavio....ja se već navikla da nosim pišulju...a i svima rekla nije meni toliko bitno ali vidim da je mm jako sretan što će biti curka....tepa joj,kupio je i haljinica par i onda mu ja rodim pišonju....šta ako se doktorica zeznula???
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:48:59
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas sada napuštam idem dati nešto pod ''kljun''velikim dečkima. danas im je ''suha''marenda.danas je štrajk za kuharice
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:49:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: mamika ma ja sam prvo mislila da ne pitamo pa da nam bude đenje ... ali................nema šanse , izludit ću . moram saznat što prije...jedino ako se neće skrivat ko Stela -za nju nismo znali do 8. mjeseca.... i ja sam htjela da bude iznenađenje...ali sam već u 12tj pitala jel se vidi spol joj mene samo trta da se nije pišo pojavio....ja se već navikla da nosim pišulju...a i svima rekla nije meni toliko bitno ali vidim da je mm jako sretan što će biti curka....tepa joj,kupio je i haljinica par i onda mu ja rodim pišonju....šta ako se doktorica zeznula??? kupi nogometnu loptu, mali dres i tata bu opet ljubio.... ..bitno da je zdravo a kaj je zadnja stvar!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:49:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja vas sada napuštam idem dati nešto pod ''kljun''velikim dečkima. danas im je ''suha''marenda.danas je štrajk za kuharice ..ćuuus!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:50:55
|
|
|
|
m600
|
joj samo nemojte misliti sad da meni neće biti drago ak je muško naravno da ću ga voljeti najviše na svijetu
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:52:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: m600 joj samo nemojte misliti sad da meni neće biti drago ak je muško naravno da ću ga voljeti najviše na svijetu ne nisam to mislila...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:52:21
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: koka idem presvuć ovu moju zver-miriši mi na ma nije sigurno je....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:54:13
|
|
|
|
FIONA
|
idem i ja komadi nekaj napravit sa svojim životom...kissi, kissi...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:58:34
|
|
|
|
mariola
|
Mamika u petak nas dvi izvještaj podnosimo. Samo da se opet ne skriva jer me izluđuje to neznanje. Nije mi uopće bitno jel muško il žensko samo da se otkije više. Neki dan je moja sveki srela ginekologas i govori on njoj kako je bio znatiželjan više od mm da vidi spol a beba se stalno skrivala mm-u svejedno, možda malo više navija za curku
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 9:58:36
|
|
|
|
m600
|
nisam mislila na tebe nego općenito ... nekako se i ja glupo osjecam kad tako mislim
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:00:38
|
|
|
|
m600
|
fionice ljubi zverku...kissi kissi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:01:09
|
|
|
|
mariola
|
m600 ja sam kupila jednu majicu i jednu tuticu - žutu. To je jedino što sam našla u prenatalu dugih rukava. Šta će mi kratki kad ću rodit u zimi... Al kad dođe deveti mjesec pa se napune police nove robe, pa se napuni kućni budžet od sezone, ima da počistimo adax, baby media shop i prenatal
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:03:28
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mariola m600 ja sam kupila jednu majicu i jednu tuticu - žutu. To je jedino što sam našla u prenatalu dugih rukava. Šta će mi kratki kad ću rodit u zimi... Al kad dođe deveti mjesec pa se napune police nove robe, pa se napuni kućni budžet od sezone, ima da počistimo adax, baby media shop i prenatal ma samo uživaj u kupovini
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:04:25
|
|
|
|
pikachu
|
Pozdrav, curke... Evo i mene malo... Kako ste?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:05:38
|
|
|
|
mariola
|
Hej pikachu, mi dobro. Kako vas dvije? Kad ste u ZD?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:08:37
|
|
|
|
m600
|
hej pikachu bokić evo ja dobro....kako si ti? šta ima?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 10:11:57
|
|
|
|
pikachu
|
Preksutra mi je pregled pa dok mi još kaže ako nešto trebam obaviti i nakon toga se selim... Dobro smo, malo smo neke zahvate radili po stanu (naravno), danas idemo po kolica, a sutra ću valjda po krevetić... I tako...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!