Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:15:42
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Promijenit ćemo mi temu, Candy... No frks! Samo se ti pridruži... Ma ne morate pikachu,samo vi dajte ... Kako si ti?Kakvo je vrijeme kod vas,jel vruće?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:15:48
|
|
|
|
pikachu
|
Evo još samo da Martini ks odgovorim... Aha, to su znači prošlogodišnji modeli... Šmrc, sada su ovakva... Ta su mi bila puno bolja...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:17:32
|
|
|
|
pikachu
|
Ja sam još uvijek u Zg-u... Ali uskoro gibam dole... Kada obavim pregled preksutra i onda vidim što još trebam obaviti... Kako si ti? Ima što novoga?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:18:34
|
|
|
|
Ninaa
|
Marta super kaj je dečko počeo spavati, moja Katarina je super beba ispočetka je isto bilo svašta, sad kaj je veća sve je bolja. Lijepo spava, papa raste, ma super, sad sam sama s njom jel mm radi po cijele dane, svekrva je na moru i nemamo nikakvih problema. Sve stignemo, ima dana kad je nervozna većinom kad se mijenja vrijeme. I sad je počela jako sliniti i sve stavljati u usta, još je mala za zubiće no nikad se nezna. Još malo pa ćemo i mi na more, jedva čekam
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:19:09
|
|
|
|
Candy
|
A još si tu?Ja sam mislila da si na moru ...ajme,totalno sam neinformirana ... Ja sam ok,i ja ću uskoro na godišnji pa me to drži ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:20:42
|
|
|
|
Marta j
|
Ona je vec velika pa je moguce da su zubici krenuli meni susjed ima 4 mj i neki dan mu je izbio prvi zubic,a svi su govorili da je rano. I mi u 7mj idemo na more.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:21:23
|
|
|
|
Ninaa
|
Candy nemoj nam biti tužna, bit će sve dobro!¨Meni su isto s krugovima bila ljepša. Moja su takva ali narančasta i kolica su ti mrak ko mali bolid, mi smo još samo kupili postolje za autosjedalicu nekih 350 kn, tak da nemoram stalno to vući s pojasom jel mi i šogi i mama žive blizu pa je vozim na kratke relacije.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:22:00
|
|
|
|
pikachu
|
Ma nisi neinformirana nego se i meni sve nešto non-stop prolongira... A i lijepo mi je ovdje u miru i tišini iako jedva čeka da idem dole, a onda ću vjerovatno lupati glavom o zid jer će mi svi biti oko mene ... Da, slatko iščekivanje prije godišnjeg, a onda on tako brzo prođe...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:23:23
|
|
|
|
Ninaa
|
A moguće negdje sam pročitala da je neka beba rođena s zubićima jel ovo kaj radi zadnjih dana je strašno, sva se zaslini svaki čas moramo skidati majcu i sve vuče u zube, dekicu igračke rukaviće, strašna je.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:23:59
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke di idete na more?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:25:38
|
|
|
|
pikachu
|
Kod mene ne moraš pitati... Doma; Zadar...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:27:59
|
|
|
|
Candy
|
Pikachu a gdje ćeš roditi? Martina,ja još ne znam gdje ću,imat ću radno ljeto,a sad ću malo lutati po Jadranu najvjerojatnije...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:30:30
|
|
|
|
pikachu
|
Pa idem dole roditi... Sve Zadranke toplo preporučuju, a i malo mi nije sjela ideja da mm i ja sami k'o ćukovi budemo tu usred ljeta i da tu rodim ... Sada kad odem ne vraćam se par mjeseci...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:30:53
|
|
|
|
Ninaa
|
Za tebe sam znala da ćeš ići u Zadar, nažalost tam nisam nikad bila a svi vele da je prekrasno, teta mi ima u Zukvama kuću pa ćemo nekad otići kod njih da vidimo kak je tamo, samo mislim da ovo ljeto nećemo, Katarina je još mala za takve pothvate. bravo candy to je super, mi imamo apartman kod Malinske tak da svake godine ista priča, isti ljudi ponekad je to tak zamorno.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:31:59
|
|
|
|
mariola
|
Probat ću poslije nać ta kolica pa stavim sliku. Al ako bude curka kupujem ja neka pinki Vidićemo još. Martina i Marta vidim da bebe lijepo napreduju. Svaka čast. Bravo. I Mate nam je napokon bez grčeva. Super. Candy dušice, nadam se da ćeš nam se uskoro pridružiti u spiku o kolicima i ostalim slatkim stvarima u vezi beboline. Samo laganini na poslu da se odmoriš za godišnji Cure idem ja malo vani s prijateljicom na kaficu pa se javim kasnije. p.s. kako nisam bila na rr danima cjelo jutro ovdje visim još nšta posla nisam napravila, poznato, a?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:35:20
|
|
|
|
Candy
|
Hej mariola,kako bušica?Uživaj na kavici i čuvaj se sunca ! Pikachu,ali biti ćeš u kontaktu s nama ?Moramo sve znati kaj se događa ... I ja se nadam da ću se ubrzo pridružiti razgovorima o kolicima i sličnim stvarčicama ...gdje će mi biti kraj ,nećete me se moći riješiti ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:35:36
|
|
|
|
pikachu
|
Ma, sve je to super, ali na kraju ti se svede na to da ja ipak idem doma pa ti to ne izgleda baš kao godišnji odmor, više kao godišnji umor... Te non-stop sređuj po kući, te kuhaj, te ti non-stop neko dolazi (kao na autobusnom kolodvoru na kraju bude...)... Pa će jedni svratiti samna kavu, drugi će ostati par dana, treći nešto treće... Uglavnom, ja se svako ljeto prijetim kako ćemo otići i uplatiti ljetovanje jer je ovo luda kuća, a opet želim što više biti sa svojima jer nismo zjedno preko godine pa ti je to dvosjekli mač... Jesam se napisala ....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:36:28
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro jutro svima, vidim da se trudnice pripremaju! Bravo za Matu! Candy tebi zavidim na godišnjem!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:38:34
|
|
|
|
Ninaa
|
Candy mi jedva čekamo da nas počneš gnjaviti. Mariola dobru zabavu na kavici, a ostalima pozdrav moram i ja ići. Čekam da mi mm dofura stvari iz dućana pa idem kuhati, ah tak mi se neda.Pozdrav svima do navečer kad curka zaspi. Uživatje
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:40:11
|
|
|
|
pikachu
|
Pa-pa, Mariola... Ja isto nisam bila danima pa danas visim, a imam toliko stvari za obaviti... Candy, obavještavat ću vas samo moram naći optimalan mobilni internet za dole jer mi mama nema doma internet, a neće mi se dati ići do brata zbog toga... Ali imam osjećaj da taj mobilni guta kunice samo tako... Ja sam uvjerena da će nam se uskoro pridružiti u razgovorima o kolicima... Hej, ejmama... Da u gadnim smo opremanjima...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:40:30
|
|
|
|
ROZI
|
ćao svima,sutra idem na pregled kod gin. joj sva sam nestrpljiva,u subotu kada smo se vratili sa mora vidjela sam na kupaćem malo krvi,poslije ništa,vidjeti ću šta će mi sutra reći dok!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:41:02
|
|
|
|
Candy
|
Martina pa-pa,uživaj ! Ejmama,pozdrav...nemoj mi zavidjeti jer još radim,godišnji će tek početkom sedmog
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:51:43
|
|
|
|
ejmama
|
Ja vas pozdravljam, idem se spremiti doći će brat po nas dvije.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 11:55:49
|
|
|
|
Candy
|
ejmama,pa-pa,uživaj,pusa Hanici i mazi bušicu !
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 15.6.2009 12:28:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure..... Evo ja ručala,a Dino spava,pa da malo odmorim... Bili jutros kod doktora i dobio neki antibiotik,i cjepljenje još mora sačekati.Sutra idemo vidjeti jel primljen u vrtić
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!