Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:07:20
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA cure ja bum ipak napustila salu...molim crveni tepih i tihi aplauz uz pognute glave... ajmo...da vidim!!! Fiona
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:07:49
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Floki nekak mi se neda niš...pa pogle vremena...mislim da bum nazvala muža i rela...čuj mala je nervozna daj nekaj pojedi vani ja si bum skuhala hrenovke...onda se bu zažalil nadamnom i donesel i meni... prefiganka, joj, joj... mustra jedna
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:07:56
|
|
|
|
plavka
|
teramo zajeb..... to vidim ...... good for you!!!
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:08:01
|
|
|
|
ZVRK
|
možda bi se nekako više ''stopila''sa zelenim tepihom?
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:09:27
|
|
|
|
FIONA
|
Koka...hvala ti srećo...ma hvala joj ajme fotić bljeska...hvala, hvala... Floki, čuj jel sam žena ili nisam!!! Plavka...a kaj ti čekaš...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:10:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK možda bi se nekako više ''stopila''sa zelenim tepihom? a gle...nema!!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:11:04
|
|
|
|
Candy
|
Ja se malo izgubila ( po običaju ) a sad vas moram bježati,obaveze zovu,pa-pa ...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:12:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ja se malo izgubila ( po običaju ) a sad vas moram bježati,obaveze zovu,pa-pa ... ma daaaaaajj..nisi fora...to ti ja ziher idem na živce...priznaj!!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:12:44
|
|
|
|
plavka
|
Ja kaskam jer je vrijeme šugavo a i preteška sam si .
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:12:57
|
|
|
|
ZVRK
|
a dobro onda kada nema za naći
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:13:45
|
|
|
|
ZVRK
|
zelena,nema priznanja od candy niti ikoga
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:13:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: plavka Ja kaskam jer je vrijeme šugavo a i preteška sam si . vrijeme je oblačko kaj se vidi iz priloženog ali???
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:14:09
|
|
|
|
curice
|
bok candy
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:14:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK zelena,nema priznanja od candy niti ikoga si vidla...ma bravooooo...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:15:15
|
|
|
|
ZVRK
|
eto ja samo potvrđujem da sam naučila TO gradivo
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:15:34
|
|
|
|
FIONA
|
curice ovaj tvoj picek ima tak tužnu facu da uvijek s tobom oprezno...dajmalo živosti... ti si ko ovo jajce...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:17:03
|
|
|
|
plavka
|
Tvoja prijašnja slička sa oblakom mi je bila privlačnija!!! Vratila sam se iz bolnice i rekli mi da se vidimo opet u petak pa ak nebu pomaka u ponedjeljak... Moja zlatna ribica samo pliva po tibici i neće van, vrijeme joj ne odgovara mora da je na mene!!!
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:18:16
|
|
|
|
FIONA
|
plavka držim fige da ribica ispliva kad oboje budete dobre volje!!! Curica evo jedan za tebe...kaj nije sretniji..
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:26:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: koka 10 x san ju spustila, ma šta imam bodljikav krevet ne nego zajeb... pusti nek ju bode...bu se navikla!!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:26:51
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: plavka Tvoja prijašnja slička sa oblakom mi je bila privlačnija!!! Vratila sam se iz bolnice i rekli mi da se vidimo opet u petak pa ak nebu pomaka u ponedjeljak... Moja zlatna ribica samo pliva po tibici i neće van, vrijeme joj ne odgovara mora da je na mene!!! nek ribica što prije izađe vanka joj fionaaaaaaa sad bi se pojela grrrrrrrr upravo sam pročitala da si bila tu 30.05... a ja nisam vidjela... baš mi je žao
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:27:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: FIONA plavka držim fige da ribica ispliva kad oboje budete dobre volje!!! Curica evo jedan za tebe...kaj nije sretniji.. ma fionita ja sam tupson za promijeniti ticker,pa ova tužaljka od piceka ostaje do daljnjega,a ovaj veselko bi mi svakako bolje odgovarao
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:30:06
|
|
|
|
FIONA
|
M600...ajme pa imaš novu sliku...gle koka...bit će prilike... Curica...bumo ti našle nekaj i dale upute...imala buš ti smješka a ne ovu tužnu kokoš...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:31:35
|
|
|
|
curice
|
može fi držim te ne za riječ,nego za slova
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:33:17
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: curice može fi držim te ne za riječ,nego za slova i bolje ti je!!! idem deca...moram nekaj napravit da se muž ne šlagira...danas sam si fakat dala oduška...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!