Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:33:57
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice može fi držim te ne za riječ,nego za slova pazi jer ona gubi slova
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:34:29
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA M600...ajme pa imaš novu sliku...gle koka...bit će prilike... Curica...bumo ti našle nekaj i dale upute...imala buš ti smješka a ne ovu tužnu kokoš... da,da napokon i ja promijenila avatar je da nije nešto posebno ali neće učitati nijedan drugi ako neće muhamed brdu...brdo će muhamedu. .. (dolaziti ću ja u zg )
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:34:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: curice može fi držim te ne za riječ,nego za slova pazi jer ona gubi slova ko ja!!!..nikada...niiikaaadaaaa...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:35:57
|
|
|
|
FIONA
|
a kaj je vama s tim tužnim slikama profila...odmah vas tak doživim...mislim dakle...a ovo da si slučajno sad tek vidla...pa draga ja znam da si namjerno zaobišla tu temu samo da s ne vidimo!!!ma ziher!!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:37:11
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: curice može fi držim te ne za riječ,nego za slova pazi jer ona gubi slova ko ja!!!..nikada...niiikaaadaaaa... znači sva moja priča ode u vjetar fi odluči se-držim te za riječi ili slova-gdje si pouzdanja
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:39:12
|
|
|
|
ZVRK
|
tko bi tebe upoznao fionice ''draga''pa da pozeleni od muke
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:39:40
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam pouzdana kao, kao mišelinka
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:40:45
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: curice znači sva moja priča ode u vjetar fi odluči se-držim te za riječi ili slova-gdje si pouzdanja možda nema toga mjesta (joj kako bi netko sada mogao meni kazati nešto za zubiće). uh ja se smanjila.manja sam od makovog zrna
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:41:03
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK tko bi tebe upoznao fionice ''draga''pa da pozeleni od muke molim...ovak misliš
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:42:11
|
|
|
|
ZVRK
|
tak nekak. vidiš da znaš šta pišem
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:42:31
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: ZVRK tko bi tebe upoznao fionice ''draga''pa da pozeleni od muke molim...ovak misliš AHAHAHAHAHAHA baš tako
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:42:39
|
|
|
|
FIONA
|
zvrk kaj si rekla!!! ..ima, kokica, ima...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:44:11
|
|
|
|
FIONA
|
ajme cure idem, fakat sam ovisna...koji mi je đavao...moram ić...pusa i uživajte u ostatku dana možda se kasnije javim...ćuuus!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:44:20
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a kaj je vama s tim tužnim slikama profila...odmah vas tak doživim...mislim dakle...a ovo da si slučajno sad tek vidla...pa draga ja znam da si namjerno zaobišla tu temu samo da s ne vidimo!!!ma ziher!!! otkrila si me ma ovaj moj miš na slici nije tužan nego pospan trlja okice mislim da više ja ličim na mišelinku ali malo veću nego tu na slici
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:45:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: FIONA a kaj je vama s tim tužnim slikama profila...odmah vas tak doživim...mislim dakle...a ovo da si slučajno sad tek vidla...pa draga ja znam da si namjerno zaobišla tu temu samo da s ne vidimo!!!ma ziher!!! otkrila si me ma ovaj moj miš na slici nije tužan nego pospan trlja okice mislim da više ja ličim na mišelinku ali malo veću nego tu na slici ma di je pospan...cendra...al bi ga ja po kratkom postupku...kakav je to miš koji je pospan...mislim stvarno...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:47:35
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: FIONA a kaj je vama s tim tužnim slikama profila...odmah vas tak doživim...mislim dakle...a ovo da si slučajno sad tek vidla...pa draga ja znam da si namjerno zaobišla tu temu samo da s ne vidimo!!!ma ziher!!! otkrila si me ma ovaj moj miš na slici nije tužan nego pospan trlja okice mislim da više ja ličim na mišelinku ali malo veću nego tu na slici ma nemaš pojma to je moderni miš...nešto poput stuarta malog ma di je pospan...cendra...al bi ga ja po kratkom postupku...kakav je to miš koji je pospan...mislim stvarno...
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:47:53
|
|
|
|
ZVRK
|
po koji put odlaziš zelena?????? kada nećeš ti odlazim ja.idem oprati podove i završiti peglati još malo, pa pa
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:48:38
|
|
|
|
curice
|
fi ova po kretkom postupku ti je dobra
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:49:10
|
|
|
|
FIONA
|
moderni miš... ovo je moderni miš a ovaj tvoj štakor je cendrav!!!...daj se pomori sa istinom!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:49:48
|
|
|
|
FIONA
|
ahhhhh..idem...ideeeem!!!
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:51:14
|
|
|
|
m600
|
ajde dobro...u pravu si ideš kao raditi nešto??? znam ja što....taman je marina počela
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:51:29
|
|
|
|
curice
|
m600 definitivno i ja i ti moramo mijenjati avatar-fioni nam se nikako ne sviđaju
|
|
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:52:36
|
|
|
|
Puli
|
aloha eto mene s cugom posao za danas gotov a zvijer gasilica kompa još spava
|
|
RE: C.B. Idemo na more! 23.6.2009 13:54:46
|
|
|
|
curice
|
bok puli,je li se smanjio broj djece cvijetić spava-ima curka i pravo,vrijeme je taman za spavanje
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!