|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
1.8.2008 14:26:01   
koka
Lenny, dečkići su ti pravi baš su slatkiuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 726
1.8.2008 14:29:44   
koka
A sad sam vidila i malu Miu, prava cura već a i FJ je frajer i pol. Btw FJ kad sam vidila slike tvoje očekivala sam puno više, a ono..... Nisi bila sitna al vjeruj mi da ima puuuuuno debljih, pa uopče nisi bila tako''velika'' kao što se opisuješ. I da, da Elena ista J Lo, već sam napisala. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 727
1.8.2008 14:30:42   
mirna
Bok koka! Jel' vruće u istri?user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 728
1.8.2008 14:34:45   
troubled
bok...za istru ne znam, a nisam ni koka, ali u dubrovniku je jako vruće user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 729
1.8.2008 14:36:05   
koka
IZVORNA PORUKA: mirna

Bok koka! Jel' vruće u istri?user posted image
Bok i vama, da vruće???? Ovo je pakao a najgore nam je predvečer, Užassssssss. A MM radi pa nemožemo ni do plaže, neznam dali bi se samasnašla s Rokom i Milom.user posted image . Danas ću probati napuniti kadu i staviti ju vani na terasu i neka se barem Roko brčka user posted image .

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 730
1.8.2008 14:36:46   
lenny
Lenny, dečkići su ti pravi baš su slatki .

Hvala Koka. Sada sam imala vremena, pa sam pogledala albume. user posted image  user posted image  user posted image  
Baš su super! Topim se oko onih sasvim malih beba user posted image  Šteta, što tako brzo narastu.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 731
1.8.2008 14:38:00   
mirna
vas dvije imate barem more u blizini.. mi se kupamo u znoju...user posted image   sva sreća da imamo tu gore u sobama klimu..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 732
1.8.2008 14:38:15   
koka
Da Lenny tako brzo narastu da trebam se izguštirati, maziti, ljubiti..... dok su tako mali. Joooj sva se topim.

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 733
1.8.2008 14:39:09   
koka

vas dvije imate barem more u blizini.. mi se kupamo u znoju...user posted image   sva sreća da imamo tu gore u sobama klimu..user posted image
Đabe mora kad ne mogu do njega, a klimu nemam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 734
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 14:43:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 735
1.8.2008 14:43:37   
lenny
A da znate šta kaže  moj stariji dečko? user posted image  Kaže mi jedanput kod Lutrije: "Mama, kad dobimo lovu za sedmucu, onda čemo svi mi u Dalmaciju i tamo živjeti."
Ej sine, sa tvojih usana u božje uši user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 736
1.8.2008 14:54:52   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: koka
FJ kad sam vidila slike tvoje očekivala sam puno više, a ono..... Nisi bila sitna al vjeruj mi da ima puuuuuno debljih, pa uopče nisi bila tako''velika'' kao što se opisuješ.

Nisam mogla napisati ispod slika...to su slike 2 - 2,5 mj prije poroda!
A vjerujem da ima i većih trudnica, samo kaj sam ja u svojoj okolini (a bilo nas je više trudno u isto vrijeme) bila najveća, pa mi je valjda to ostalo u memoriji! user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 737
1.8.2008 14:56:42   
mirna
trebala bi ja staviti svoje slike: ja mala a trbuh do uši...user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 738
1.8.2008 14:57:03   
koka
Lilivana uživaj u svom user posted image i ugodan vikend  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 739
1.8.2008 14:57:49   
BUMBIKA
Cure bok!Evo i mene na jednu user posted image !Dino spava,pa kad se probudi idemo u user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 740
1.8.2008 14:59:10   
Florijan Jakov
Joj, komadi moji, ja se tek sad oporavila od noćnog tuluma....bilo je posla pa sam lakše izgurala!

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 741
1.8.2008 14:59:23   
koka
Koliko god sve mi bile''debele'' baš smo bile superuser posted image . Svaka na svoj način je zračila . user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 742
1.8.2008 15:00:18   
Florijan Jakov

trebala bi ja staviti svoje slike: ja mala a trbuh do uši...user posted image

ajde...mene sad jako zanimaju trudničke slike sad kad nisam trudna user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 743
1.8.2008 15:00:55   
koka
FJ samo ti uživajuser posted image . I ja bi. Baš mi fale ona tulumarenja, al mislim da nebi više izdržala. A nekad sam i bez spavanja znala ići radituser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 744
1.8.2008 15:02:47   
BUMBIKA
Koka user posted image user posted image !
FJ jesi spremna za novi tulum ako si se oporavila???user posted image user posted image
Usput moj dida sutra izlazi iz bolnice,puno mu je bolje.HVALA BOGU!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 745
1.8.2008 15:08:27   
koka
FJ znaš onu: Klin se klinom izbijauser posted image . Bumbika drago mi je za tvog Diduuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 746
1.8.2008 15:10:25   
koka
Sutra moja Mila ima 1mjesecuser posted image user posted image user posted image . Ajme al leti ovo vrijeme. Al ga starim user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 747
1.8.2008 15:14:07   
BUMBIKA
Hvala Koka!
Baš sam ti htjela napisati kako Mila sutra imam mjesec dana,a ti me preduhitrila!!!user posted image
Sad ju već prava mala curica!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 748
1.8.2008 15:17:35   
koka
Prava cura user posted image  user posted image . E morat ću par slikica staviti . Eto sad vas napuštam jer dolazi MM na ručak pa da završim. Pa-pa i lijepo se provedite i počinje vikend jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ciao-ciao.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 749
1.8.2008 15:18:20   
troubled
već mjesec dana ima ona mala princeza velikih očiju?
divno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!