Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:41:05
|
|
|
|
natalijax
|
bum bum
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:47:39
|
|
|
|
Candy
|
Bok svima,što ima cure ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:51:54
|
|
|
|
m600
|
hello curke...kak ste? šta ima novoga? evo ja danas završila sve u vezi bebe oprano,ispeglano...još samo treba složiti sve u ormarić i prekriti nekom plahtom do 9 mj mm na gosišnjem tako da ćemo danas praviti malo veće spremanje
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:55:20
|
|
|
|
Candy
|
Bok m600!Bila si vrijedna,bravo !Sve je spremno za malog ... Kod nas nema ništa novoga,osim da nam je Raja sve praznija
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:55:54
|
|
|
|
mama mery
|
i ja cekam da moj mm uzme slobodnog i da malo okrecimo
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 11:58:35
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok m600!Bila si vrijedna,bravo !Sve je spremno za malog ... Kod nas nema ništa novoga,osim da nam je Raja sve praznija heej candy kako si? da,vidim da je raja sve praznija i jako mi je žao zbog toga...nadam se da će se vratiti cure ili barem neke nove doći fali mi zezancije...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:07:23
|
|
|
|
Candy
|
Bok mama mery...Mi smo lani farbali,odnosno,ja sam farbala stan ,tako da ove godine pauziramo ...Ja to volim raditi ,ali me ubija ono spremanje nakon farbanja,to mi je najgori posao ... m600,ma vratiti će se cure,brzo će to proći...evo,za koji dan ću i ja put Jadrana
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:08:13
|
|
|
|
ket
|
bokić cure....tužno...prazno?
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:10:13
|
|
|
|
Candy
|
Bok ket,kako si ti?Nije tužno,samo je malo prazno ...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:11:20
|
|
|
|
vjerae
|
evo me opet?danas je neki ljigav dan malo sunca puno oblaka i teška sparina
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:12:50
|
|
|
|
m600
|
o blago ti se candy......mi nismo znali hoće li mm dobiti go...nije trebao jer je sezona mu na poslu tako da sam se ja malo pretrošila....kupila sam neke stravi koje nisu baš neophodne i sad čamimo kod kuće ali nije nam žao....otići ćemo malo na neki izletić ovih dana ili u bizovac na kupanje...jer ovih običnih bazena se bojim...zbog bakterija... bok ket kako si? šta ima?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:13:26
|
|
|
|
Kika83
|
Pozz cure, kako smo? Je toplo i kod vas? Pakleno je ali hvala bogu na klimi Nema me u bircu ali čitam vas ja. Ja sam babysitterica ovaj mj i nešto idućeg ( čuvam nećakinju) Evo malo za rashlađivanje
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:13:31
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: vjerae evo me opet?danas je neki ljigav dan malo sunca puno oblaka i teška sparina bok vjerae..kako ste? malo me zbunio tvoj avatar navikla sam na onu bebu što dudla
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:13:58
|
|
|
|
ket
|
skuhano i ljepljivo ,a ove god. jadran gledam na razglednici.......
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:16:32
|
|
|
|
vjerae
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: vjerae evo me opet?danas je neki ljigav dan malo sunca puno oblaka i teška sparina bok vjerae..kako ste? malo me zbunio tvoj avatar navikla sam na onu bebu što dudla .Svako malo ja promijenim .Ma malo sam ljuta ,sveki mi u zadnji čas odustala biti čuvalica kad krenem radit a u jaslice ga nisam upisala
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:18:34
|
|
|
|
m600
|
ajoj vjerae......mogu misliti kako ti je....nije baš lako ni dijete ostaviti svakome... a te žene što pristaju biti čuvalice nekad su baš neodgovorne...pa to se tako ne radi....javi se ranije da možeš naći nekoga.. super ti je avatar
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:19:07
|
|
|
|
ket
|
zašto je odustala.?zločeste sveki
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:22:40
|
|
|
|
m600
|
joj cure odoh dovršiti ručak pa se bacam na posao....aaaaaaa poludit ću uživajte i držite mi fige da sve završim danas
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:23:10
|
|
|
|
Candy
|
Bok Kika,kako si ?Nema te često s nama ?Što ima novoga,ima li akcije ? Vjerae,sigurno ti nije lako,pa kako ti je otkazala u zadnji tren,nije to mala stvar ....
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:24:07
|
|
|
|
vjerae
|
A da je on živ,da ona više ne vidi pa da možda ima šećer i tako dalje,a meni se ćini da je tu umala prste njena kći ,šogorica,jer naravno tko će ćuvati njenu Ivanu koja ima 7,5 god kad bude bolesna itd.Baš sam jadna
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:24:08
|
|
|
|
Candy
|
m600,možeš ti to,samo hrabro !Dođi na koju kavicu u pauzi ...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:26:24
|
|
|
|
Candy
|
Ajoj vjerae,pa to je neodgovorno....da si znala da je neće čuvati,predala bi papire za jaslice...A što ćeš sad?Tražiti babysittericu ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:27:48
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Kika,kako si ?Nema te često s nama ?Što ima novoga,ima li akcije ? Vjerae,sigurno ti nije lako,pa kako ti je otkazala u zadnji tren,nije to mala stvar .... Ah čak me i netko primjetio Ok sam, uživam sa malom od seke ujutro a popodne sam u čiščenju nekog objekta i rikavam Naravno akcija je svaki drugi dan pa čemo vidjet dali se šta napravilo
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:30:17
|
|
|
|
vjerae
|
Ajoj nemam pojma,imam opciju ga odvest u zg kod moje mame koja to jedva čeka,a ja baš i odvajanje mi nikako ne sjeda a bebysiterica me previše košta s obzirom na naše plaće,jadno traže minimalno 1500 kn a meni plaća nije ni 3000kn,a neznam nisam pametna najprije ću ostat doma
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 12:30:18
|
|
|
|
Candy
|
Uvijek te ja Kika primijetim,samo što mi brzo pobjegneš ... Drago mi je da si dobro i držim najveće fige da će biti pozitivnog rezultata !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!