Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:08:44
|
|
|
|
natalijax
|
ma one krupne neke ljubicaste,to nest krizano ko one japanske
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:08:55
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:09:52
|
|
|
|
natalijax
|
ovakve al jos mal krupnije
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:15:58
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Candy A čuj nas ...mogle smo taj razgovor voditi i pod forum Kućni ljubimci a čuj, mogle smo ali nismo znam te akvarija za tisuće kuna... i meni su privlačni....jedva da izađemo van a da ne kupimo jedan...i tako svaki put kad idemo mm i ja skupa u zo centar
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:16:52
|
|
|
|
uspavana
|
hej, natalijax...baš si nas dobro nahranila.... od predjela do glavnog jela.. i deserta... tako da za svakog bude ponešto, ha?! kako si nam ti?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:19:14
|
|
|
|
natalijax
|
evo dobro vruce a vi kak ste sto ima
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:22:46
|
|
|
|
Candy
|
Aha,i meni se čini da će akvarij pričekati malo ...Natalijax,baš si nas fino opskrbila hranom ...Sad kad si otkrila sličice,gdje će ti biti kraj
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:23:52
|
|
|
|
natalijax
|
uf kak volim papat kaj vi ne
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:25:07
|
|
|
|
natalijax
|
daj kornete i kakvi preljev
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:25:23
|
|
|
|
uspavana
|
pa,...danas smo svi neki čudni.... u depresijama...baš je vrijeme neko čudno.. i tak...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:26:31
|
|
|
|
natalijax
|
sad sam se sjetila to jest neki dan to mora znat onaj tko je s mora nisam vidjela kod nas u slavoniji da ima virgin sokovi gazirani,mislim da maraska proizvodi
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:27:13
|
|
|
|
uspavana
|
akvarija će uvijek biti... i kako vrijeme prolazi dolaze sve bolji i ljepši...pa je bolje još pričekati pa kad dobijemo na lotu, onda ćemo kupiti novi akvarij iz snova.. i odmah platiti nekoga da nam čisti isti da...natalijax...super su ti sličice... sad još ja moram malo vježbati do dodavanje sličica...pa onda ćemo se samo sličicama dopisivati
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:27:37
|
|
|
|
Candy
|
Evo kornetići i ja gibam
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:28:28
|
|
|
|
natalijax
|
ja jedva naucila,kog muci akvarij ja to misla zimus stavit al bas nemam volje,i kornjacu sam izbacila van a lijepo je vidjet ribice
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:29:07
|
|
|
|
natalijax
|
candy ovo je fino
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:29:50
|
|
|
|
uspavana
|
candy i ja smo dijelile neka svoja iskustva po pitanju akvarija candy, hvala na kornetićima!! mislim da ću se i ja polako oprostiti....moram još nešto korisnoga napraviti prije nego se onesvjestim od umora
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:30:03
|
|
|
|
Candy
|
Lijepo je imati akvarij,ali se treba brinuti o njemu i ribicama...treba ga održavati,čistiti i iziskuje dosta vremena...ali zato,nema ljepšeg,nego se uvaljati u fotelju u mraku i promatrati ribice kako plešu !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:30:07
|
|
|
|
natalijax
|
da prstima ne kopamo
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:31:07
|
|
|
|
Candy
|
Natalijax,pa na sve misliš ,bravo !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:32:30
|
|
|
|
natalijax
|
hi hi da nam grla ne presuse,kad je bal nek je maskembal
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:34:28
|
|
|
|
trudnica87
|
kako je dosadno
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:34:58
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Candy Lijepo je imati akvarij,ali se treba brinuti o njemu i ribicama...treba ga održavati,čistiti i iziskuje dosta vremena...ali zato,nema ljepšeg,nego se uvaljati u fotelju u mraku i promatrati ribice kako plešu ! znam točno na što misliš...al mi je malo problem kad nisam doma... a onda mi je žao mm koji mora čistit sve sam...a ja sam htjela akvarij.... al nek se malo žrtvuje, ne?!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:35:08
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: trudnica87 kako je dosadno dodji meni djecu zabavljati
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:36:08
|
|
|
|
trudnica87
|
dominik,moze dogovorit cemo se..samo si mi malo daleko.
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 19:36:31
|
|
|
|
uspavana
|
bokić dominik! i trudnica 87... samo da vas kratko pozdravim i gibam... već se predugo pozdravljam s rajom...ako tako nastavim opet neću odraditi ono što trebam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!