Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:44:18
|
|
|
|
Zvonki
|
Hahahhaa, Mariachi, sam ti rekla da ne pretjerujete. Ovo si sliknula Candy jutros?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:45:11
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov obzirom da nas nije puno u Zg, mogli bi neko mini druženje iskombinirat da malo prikratimo ljetne dane.. ali samo da se vrijeme normalizira Može! Neka kavica da padne. uključit ću svoje organizatorske sposobnosti a ti, Mariachi, baš u stilu ulaziš u birtiju
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, draga! Ja sam otišla na vrijeme, kad i ti... još sam nekak pogodila put do kreveta! Al ona, sirota... ayayayayay!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2009 8:47:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:48:26
|
|
|
|
Puli
|
obzirom da nas nije puno u Zg, mogli bi neko mini druženje može draga,može samo ne u ovu subotu jer idemo u toopusko svi ostali termini su mi slobodni zvonki bravo za baku čuvalicu kokita,FJ,lilivana,Mariachi pusa svima mi gibamo u šetnjicu
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:49:21
|
|
|
|
Zvonki
|
Jutro kokita! Imaš ti prav. I meni je tako i bez tekile! Ta djeca su najjača pijača koja postoji
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2009 8:49:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:50:05
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: lilivana došli bi i mi ako mm nebude radil taj da A smijemo i mužiće povesti na babinjak?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:50:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Papa, Puli! Lilivana jesi bila za putovnicu? Evo jedna kafita za trežnjenje onima koji su još mamurni od sinoćnje tequile!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:50:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ni meni ne odgovara ova subora, rađe neki dan u tjednu, popodne, kad malo splasne vrućina, a ne bude kiše... morat ćemo i Mariachi udobrovoljit da se dođe družit s nama (ivaj put dolazimo 100% )... super, lilivana, što b nam i vi došli.... organizirat ćemo nekaj ziher
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:51:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Jutro kokita! Imaš ti prav. I meni je tako i bez tekile! Ta djeca su najjača pijača koja postoji potpisujem! (sem vam rekla da je ono bila samo meljava!)
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:52:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: lilivana došli bi i mi ako mm nebude radil taj da A smijemo i mužiće povesti na babinjak? ko voli nek izvoli... moj si uvijek u vrijeme našeg druženja oranizira "pederbal", a i ne treba mi baš , ja povedem bejbisiterice i onda u miru klafram s babama
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:52:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ni meni ne odgovara ova subora, rađe neki dan u tjednu, popodne, kad malo splasne vrućina, a ne bude kiše... morat ćemo i Mariachi udobrovoljit da se dođe družit s nama (ivaj put dolazimo 100% )... super, lilivana, što b nam i vi došli.... organizirat ćemo nekaj ziher curke, od 14.-21. sam na moru...
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:53:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Zvonki Jutro kokita! Imaš ti prav. I meni je tako i bez tekile! Ta djeca su najjača pijača koja postoji potpisujem! (sem vam rekla da je ono bila samo meljava!) Ti rekla, ja niš shvatila Prevod molim
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2009 8:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki, ti si ko Candy: "the what????" meljava oliti mlaćenje prazne slame - prijevod dostavljen na adresu sinoć u sitnim satima
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2009 8:55:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:56:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Lilivana, samo sve uzmi sa sobom, tam pokupi formular, uplati, ispuni, pa ćeš biti prije gotova. Ovak ak se vraćaš po ovo i ono, onda to traje cijeli dan. SRETNO!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: koka ajme al nam ide komunikacija jutros Kokita, nama UVIJEK ide komunikacija!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 8:58:46
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: koka ajme al nam ide komunikacija jutros Kokita, nama UVIJEK ide komunikacija! imaš prav
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 9:04:19
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Obzirom da je Mariachi od 14. "put of office", a lilivanin muž je do tog termina slobodan samo 12. predlažem okupljanje i druženje u Maksimiru (veliki park) od 16 sati na dalje... evo idem otvorit temu, pa se prijavljujte, predlažite....
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2009 9:32:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!