Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:07:05
|
|
|
|
ZVRK
|
trudnoća-pa na trudnoća i porod.tu sam našla par priča
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:22:43
|
|
|
|
mirna
|
Porodjajne price su ovdje: http://www.ringeraja.hr/porodajne-price_2&16.html Posaljes ih Renati na p.p. i onda se objave. Curke ljuta sam ko ris... Mali je sinoc zaspao tek u ponoc i danas se probudio vec u 8.00. ujutro je bio takva koma da se je legnuo na tepih, skoro zaspao na stolu kad smo doruckovali i uopce nije mogao hodati. ja sam mislila da se je razbolio, ali kasnije je zivnuo. sada je jedva pojeo rucak od umora i mislila sam da ce odmah zaspati, ali on se ne da. uopce se ne moze umiriti i ne zeli ostati u krevetu. sada sam mu stavila crtic pa se nadam da ce zaspati kraj tv... ja ne mogu nista napraviti niti se odmoriti zadne dane...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:25:46
|
|
|
|
ZVRK
|
mirna nadam se da če vladeka brzo svladati umor pa da oba dvoje malo odspavate. možda da skupa legnete na krevet pa lakše zaspi(dok ga ti maziš?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:26:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna Porodjajne price su ovdje: http://www.ringeraja.hr/porodajne-price_2&16.html Posaljes ih Renati na p.p. i onda se objave. nisam znala da ih se mora poslati renati od kada je to???
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:28:04
|
|
|
|
mirna
|
nema teorije zvrk, pokusala sam i to... cim skuzi da budem skoro zaspala ide u boravak igrati se s kockama ili gledati tv... od mog sna nece biti nista jer imam puno posla... prije sam sve obavila dok je popodne spavao a sada ne mogu nista napraviti ni popodne ni navecer jer dok on zaspi ja sam vec preumorna...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:28:56
|
|
|
|
mirna
|
mozes ih poslati i na info@ringeraja.hr ali onda traje duze... od uvijek je to... koka i ja bi....
< Poruku je uredio mirna -- 26.7.2009 13:29:29 >
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:30:54
|
|
|
|
ZVRK
|
da,da teško je kada ''nestane''popodnevno spavanje. legni ti malo na kauč da barem odmoriš a on neka se igra pa ćep poslije možda lakše obaviti posao koji trebaš zamiješaj mu malo brašna sa vodom pa neka on mijesi i ''peče ''kolače a ti radiš???
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:32:36
|
|
|
|
ZVRK
|
tu adresu sam bila i ja našla ali ima ih i na forumu????? zato me zbunila ta izjava oduvijek tako
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:33:57
|
|
|
|
mirna
|
da, da zvrk, ali problem je sto ja trebam raditi na kompu i tesko se koncentriram kada mi se gura na koljena.. ali sada je vec toliko umoran da ga hipnmotizira dama i skitnica... koka jednog lijepog dana kada cu imati pun kufer svega, sjednem u autu s malim i picim do istre... svi su na moru jedino mi se przimo u zg...
< Poruku je uredio mirna -- 26.7.2009 13:35:40 >
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:34:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka Zvrk kad ćete vi na GO? trebali bi onu 3 sedmicu u 8 mjesecu (15-22) još ništa nije sigurno gdje.tražimo sa vjenčanim kumom pa tko prije nađe javi.ali negdje prema dalmaciji
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:35:10
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK tu adresu sam bila i ja našla ali ima ih i na forumu????? zato me zbunila ta izjava oduvijek tako vjerojatno svi korisnici ne znaju da mogu porodjajnu pricu objaviti u tekstovima.. mislim da je negdje to napisano, ali ne sjecam se gdje..
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:36:28
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna ali sada je vec toliko umoran da ga hipnmotizira dama i skitnica... bude brzo on.strpi se jo malo.popi kavicu i kroz pola sata vladek spava
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:38:00
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: ZVRK tu adresu sam bila i ja našla ali ima ih i na forumu????? zato me zbunila ta izjava oduvijek tako vjerojatno svi korisnici ne znaju da mogu porodjajnu pricu objaviti u tekstovima.. mislim da je negdje to napisano, ali ne sjecam se gdje.. možda se javi ''pravi'' moderator pa obavijesti sa nekom temom gdje?šta?kako?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:42:05
|
|
|
|
koka
|
Draga Mirna, pun kufer stvari za vas, a ostalo bi se nekako i tu snašli, za jest bi imali, spavat bi spavali svi zajedno ili na podu, i bilo bi super snašli bi se... samo vi dođite, ja tog Vladeka moram upoznat, za ne vjerovat meni se Rokić malo smirio(da me ne čuje ) pa se nadam da će i tebi biti bolje .... al priznaj da kad su tako živi nemožeš ih zamisliti drugačije, pristaje im to divljaštvo
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:43:31
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka pristaje im to divljaštvo to sada kažeš koka a kada je roko u ''akciji''ti nije do tvoje izjave
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:49:08
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: koka pristaje im to divljaštvo da, kada je miran odmah pomislim da je bolestan... vidjet cu koka... sve je moguce. budemo se onda jos kod zvrk zaustavili da probam njezinu kuhinju...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:49:15
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas ubrzo napuštam dok dečki budu gledali F1 ja ću gledati tv u sobi i samo odmoriti jer smo svi išli spavati poslije ponoć i po(bili na fešti),a zvrkić bio budan nešto poslije 7
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:49:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: koka pristaje im to divljaštvo da, kada je miran odmah pomislim da je bolestan... vidjet cu koka... sve je moguce. budemo se onda jos kod zvrk zaustavili da probam njezinu kuhinju...
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:52:25
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: koka pristaje im to divljaštvo da, kada je miran odmah pomislim da je bolestan... vidjet cu koka... sve je moguce. budemo se onda jos kod zvrk zaustavili da probam njezinu kuhinju... samo daj, al i ja ću taj dan doći na marendu
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:55:23
|
|
|
|
vjerae
|
Bokić opet škicam,kuham mali spava ,čudo uvijek ide kasnije,mm nema danas vanredno rade .Danas nam u Poreč dolazi na trg ansambl Lado nadam se da ću ić
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 13:56:54
|
|
|
|
ZVRK
|
koka za tebe ću lako dati marendu.ispred kuće nam je vrt pa budem nabrala nešto zelenjave
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 14:14:09
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa svima možda svratim večeras
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!