Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:15:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Super su ti ideje, ma hranim ja njih s napolitankama i keksima od čokolade. Do sad sam se bavila samo Katarinom, čišćenjem i kolačima, sve ostalo je odrađivala sveki, koja je nažalost preminula (bila je super) tak da je sve palo na moja pleća, a ja se naviknula da je sve čisto i pospremljeno, a i dijete se nije naviknulo da bude samo, da ga nema tko nositi i tak, pa je to sve malo teško dok se ne složi na svoje mjesto i na novi režim.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:15:05
|
|
|
|
curice
|
ja sam danas ok-na nikoga nisam vikala,nitko me nje živcirao,jutro sam povela malo na rr malo na poslu,popodne sam puna tri sata bila u vrtu,čupala travu,rezala grane od palme koja kao da je podivljala sa granama,odmorila mozak na svježem + 30 zraku
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 23:15:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:27:02
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo i danas mi je dan počeo tak da sam se ustala iz kreveta mrtva umorna, moja žabica se probudila u pol 1 i čula do 2, pa u pola 6 pa do 7, tak se nisam nešto naspavala. Opet mi je tlak u banani jel mi se vrti. nadam se da će biti bolje kasnije..............
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:32:17
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam tuzna i nesretna
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:33:43
|
|
|
|
boba125
|
ja sam ok! samo sto me ledja bole vec od jutra kak bu tek popodne
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:34:45
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ja sam tuzna i nesretna zašto Tiki ja sam ok,jedino me ljuti što opet nemam inspiracije za današnji ručak
< Poruku je uredio curice -- 30.7.2009 8:35:33 >
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:43:54
|
|
|
|
zaba
|
nisam loše,al imala sam i boljih dana...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:54:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
u hrpi papira i "situacija" koje me čekaju ne stignem razmišljati o raspoloženju.... najvažije da sam se naspavala i da je FJ lijepo ostao u vrtiću, a ostalo ćemo lako tiks, što bi?? koga treba izribati?!?!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 8:57:30
|
|
|
|
maja
|
trenutačno sam ok, naspavana, a vidjet ćemo šta dan dalje nosi!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 9:02:12
|
|
|
|
tikica_69
|
ma ljuta sam sama na sebe.....moram pod hitno smrsaviti i uopce ne znam kako sam si dozvolila da se dovedem na ovu kilazu
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:43:48
|
|
|
|
miha
|
kao i svaki dan ovaj tjedan-u iščekivanju da počne porod..neće,pa neće..
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:46:20
|
|
|
|
natalijax
|
miha sretno
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:47:29
|
|
|
|
miha
|
hvala puno..
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:50:17
|
|
|
|
vjerae
|
Ljuta sam ko ris,daljinski od klime mi ne radi a promijenili smo baterije
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:51:48
|
|
|
|
ZVRK
|
ljuto i zbunjeno te tužno
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:52:47
|
|
|
|
ninolina
|
miha kad ti je termin zvrk šta je bilo
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:52:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ma ljuta sam sama na sebe.....moram pod hitno smrsaviti i uopce ne znam kako sam si dozvolila da se dovedem na ovu kilazu suosjećam s tobom....zašto ne možemo mršaviti ležanjem ..ja bi bila ko prutić onda...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:54:24
|
|
|
|
bomboncic02
|
Zanemarimo kile, sretna sam jer se idem danas naći sa prijateljicom iz srednje, idemo s mojim klincima u maksić.-a još ću biti sretnija ako izbjegnem dolazak svekrve doma ...planira doći u Zg...a ja paljada u maksić
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:56:20
|
|
|
|
m600
|
odlično sam danas...bila na pregledu...sve je super cijelu noć nisam spavala od treme...mislila sam da će me u bolnicu strpati ima danas da spavam cijelo popodne bombončić lijepo se provediiiiteee
|
|
[Obrisani korisnik] 30.7.2009 11:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 11:59:29
|
|
|
|
miha
|
IZVORNA PORUKA: ninolina miha kad ti je termin sutra,morala sam mirovati cijelu trudnoću pa sam očekivala da ću počet rađat čim napravim 3 koraka po štengama ,a ono ništa..znam da bude ovih dana ali ja sam nestrpljiva ..
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 30.7.2009 12:01:07
|
|
|
|
ninolina
|
joooj jel te strah, ma sad u dobar đir šetnje i sutra je bebica s tobom
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!