|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povredio me je....
10.8.2009 8:21:49   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: dominik

htjela sam ti oprat hlace pa sam isla ispraznit dzepove....nasla listic od klade i vratila sve na svoje mjesto da izbjegnem svadju....izgovor kak znas za listic i dobrica jer se ne zelis svadjati

Ti si moj igrač user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
10.8.2009 8:23:37   
ZVRK
si pogledala koliko je uložio na listić od kladionice????
tamo piše ulog i mogući dobitak

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 27
10.8.2009 8:24:05   
dominik
zato sva sreca da mi peremo vesuser posted image svasta se nadjeuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
10.8.2009 8:25:35   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ZVRK

si pogledala koliko je uložio na listić od kladionice????
tamo piše ulog i mogući dobitak

Pa da. Ja to uvijek provjerim. Da imam za čeg prigovarati user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 29
10.8.2009 8:32:48   
ZVRK

zato sva sreca da mi peremo vesuser posted image svasta se nadjeuser posted image

nekada je bolje ne''naći''ništa-

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 30
10.8.2009 9:34:10   
m600
ako išta mrzim onda je to laž...mrzim kad mi mm laže...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 31
10.8.2009 9:36:05   
dominik
IZVORNA PORUKA: ZVRK

nekada je bolje ne''naći''ništa-

ja  papirice na hrpu pa njemu dam nek si izbire kaj mu treba...opekla se jednom...povrijedila me budalastina i glupost i rekoh nikad vise...neke sitnice bolje ne znat

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 32
10.8.2009 9:38:31   
Nika 24052006
Ja isto mrzim kad mi laže,samo što ga već toliko poznam da vidim da će nešto smuljati čim krene pričati,tako da ga sasječem u korjenu.Ne znam ja to mirno i polako,ja odmah urlam,napravim cijeli dar-maruser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 33
10.8.2009 9:41:29   
ninishka
mm meni sakrije listice kad odigra jer kad ih ja dotaknem ili vidim nista ne dobiuser posted image user posted image user posted image
kaze mi da je odigrao i to je to...
ne ulozi puno, ali zna dosta dobiti, naravno kad ja ne vidim listicuser posted image user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 34
10.8.2009 9:43:29   
curice
jesi li bar na tom listiću pogledala koliku je svotu novaca uplatio???user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 35
10.8.2009 9:44:53   
m600
problem nas žena je što uvijek kopamo ne bi li nešto našle iako znamo da će nas to povrijediti....
neke stvari je bolje ne znat pa nas neće ni dirati

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 36
10.8.2009 9:46:51   
ninishka

IZVORNA PORUKA: m600

problem nas žena je što uvijek kopamo ne bi li nešto našle iako znamo da će nas to povrijediti....

slazem se...u potpunosti...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 37
10.8.2009 9:50:07   
curice
IZVORNA PORUKA: ninishka

slazem se...u potpunosti...

slažem se i ja,samo u ovom slučaju i bez kopanja je lako shvatiti da nedostaje 300 eura,a ja bi mu čini mi se i mozak prekopala

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 38
10.8.2009 9:54:23   
m600
uh naravno ako se radi o velikoj svoti novaca....i ja bih svome rebra prekopalauser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 39
10.8.2009 9:56:50   
FIONA
ja sam to riješila na način da sam skupljala i skupljala listiće...svaki provjerila SMS-om jel prošlo ili ne...svaki na kojem je izgubio bio je moj AS u rukavu...posjela sam ga...bacila listiće i rekla...to ti je za dva mjeseca za kredit, to su ti nove hlaće u Dieselu koje si nisi kupio jel su skupe, to ti je hrpa stvari za bebača kojeg smo željeli!!!...šutio je ko zaliven....trebal nam je novi TV...samo sam rekla...sad idem kupiti na rate telkač...mjesečno mi je 150 kn rata za njega...odigraj još jedan listić i ja ga bacan tebi na glavu pa ga ti otplati do kraja kad imaš tolko para...sredio se...uplati ponekad manji ulog i uvijek kaže!!!...sve je ok u granicama...kocka je ovisnost a ovisnike treba suočiti sa problemom!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 40
10.8.2009 9:56:55   
ninishka
to nisu mali novci ipak...probaj takticki to odigrati kako ti je dominik napisala...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 41
10.8.2009 9:57:50   
ninishka

IZVORNA PORUKA: FIONA

ja sam to riješila na način da sam skupljala i skupljala listiće...svaki provjerila SMS-om jel prošlo ili ne...svaki na kojem je izgubio bio je moj AS u rukavu...posjela sam ga...bacila listiće i rekla...to ti je za dva mjeseca za kredit, to su ti nove hlaće u Dieselu koje si nisi kupio jel su skupe, to ti je hrpa stvari za bebača kojeg smo željeli!!!...šutio je ko zaliven....trebal nam je novi TV...samo sam rekla...sad idem kupiti na rate telkač...mjesečno mi je 150 kn rata za njega...odigraj još jedan listić i ja ga bacan tebi na glavu pa ga ti otplati do kraja kad imaš tolko para...sredio se...uplati ponekad manji ulog i uvijek kaže!!!...sve je ok u granicama...kocka je ovisnost a ovisnike treba suočiti sa problemom!

dobro ucinjeno user posted image

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 42
10.8.2009 10:01:08   
m600
mm i ja uvijek skupa odigramo listić... ulog je : 10+ ali prije mi je znao slagati dok smo još bili cura i dečko...jedno vrijeme je bio ovisam o onim igrama na sreću... ali hvala Bogu nije ga dugo držalo...

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 43
10.8.2009 10:03:43   
curice
IZVORNA PORUKA: FIONA

Bravo Fiona,svaka častuser posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 44
10.8.2009 11:36:35   
uspavana

ovo mi je jako poznato...al kad smo takve...teško se othrvat takvim stvarima...
al sam naučila da je dobro uvijek ODMAH pričati o tome..prije nego počnem vriti iznutra jer onda poludim skroz...

nadam se da ćeš riješiti i saznati sve što hoćeš!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 45
10.8.2009 13:09:07   
Zvonki
Mala pčelice, ti je muž još u komadu? user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 46
10.8.2009 14:06:17   
mala pcelica
on jeste prezivio,ali mislim da neće naš brak...dosta mi je laži i svega ostalog...cjeli život me neko maltretira,laže,pravi budalu od mene počevši od mog oca pa na dalje i ja to jednostavno više ne mogu da trpim. idem sutra u sud da vidim kako ide postupak razvoda....puko mi je film !!user posted image   

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 47
10.8.2009 14:23:25   
bomboncic02
Nemoj tako Pčelice...
Probaj razmislit malo o svemu..vjerujem da ti je dosta trpljenja i laži ali vidi postoji li izlaz iz svega toga.
Teški su mjeseci bili iza tebe, bit će ti još teško u životu, ali će biti lakše ako bude uz tebe osoba koju voliš.
Voliš li još muža svog? Ako ga voliš sve se da prebrodit..
Ja sam imala krizu i mogu reći da mi je film Seks i grad jako pomogao, gledali smo ga skupa i muža je potaknuo na razmišljanje.
Svi smo različiti, ali nemoj naglit s odlukama..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 48
10.8.2009 14:24:14   
Ruža
Kladionica je gadna stvar, pogotovo kad čovjek ulaže velike svote i kad postane ovisan o njoj. Dvije godine života protratilla sam uz takvu osobu, u uvjerenju da mu mogu pomoći. Tako da dobro znam što kladionica može učiniti od čovjeka. Imao je sve, a sad nema ništa. Na vrijeme sam se maknula.
Ne donosi nagle odluke jer imate dijete, sjednite i razgovarajte. Ako je ovisan o klađenju potražite pomoć, jer teško se čovjek sam iz toga može izvući. Pokušaj spasiti svoj brak da se nebi poslje pitala zašto bar nisi probala. Sretno draga!user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 49
10.8.2009 14:27:05   
Anoniman
draga da nisi malo prenaglila? verujem da ti je tesko i da te je sve to povredilo, ali moras da pokusas da nadjes izlaz iz svega toga,a da ti razvod bude poslednji izbor...najlakse je razvesti se... user posted image user posted image nadam se da to toga ipak nece doci, i da cete resiti to, da ce se on promeniti....

jeste li razgovarali? jesi li mu rekla?

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!