|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povredio me je....
10.8.2009 14:27:28   
natalijax
pcelice,ne to ruza ti je rekla nedonosi nagle odluke,mozda je to sad samo ta jedna faza mozda bude bolje,probaj ili silom ili milom razgovarati s njim i to ozbiljno,mozda onda uvidi svoje pogreske i shvati da nije u redu to sto radi

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 51
10.8.2009 14:37:15   
Florijan Jakov
pčelice, zar ima još materijala zbog kojih razmišljaš o razvodu ili ?!?!
naravno, novac je vrlo bitna stavka u našim životima i važno je kako gospodarimo s njim, ali je li to jedini razlog ??

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 52
10.8.2009 14:43:47   
voljena
uuuuu nebi on meni više vidio kune božje!!! zato sam u mojoj kući ja banka. jedan put su mi ukrali torbicu i i to mi je bio glavni argument da kod mene stoje novci,jer je skužio od tada kakav odnos ja i moja torba imamo i kod mojih na kavi,meni torba u krilu!

udri draga po njemu! neka ga bude stit što laže!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 53
10.8.2009 14:48:52   
voljena
IZVORNA PORUKA: FIONA

ja sam to riješila na način da sam skupljala i skupljala listiće...svaki provjerila SMS-om jel prošlo ili ne...svaki na kojem je izgubio bio je moj AS u rukavu...posjela sam ga...bacila listiće i rekla...to ti je za dva mjeseca za kredit, to su ti nove hlaće u Dieselu koje si nisi kupio jel su skupe, to ti je hrpa stvari za bebača kojeg smo željeli!!!...šutio je ko zaliven....trebal nam je novi TV...samo sam rekla...sad idem kupiti na rate telkač...mjesečno mi je 150 kn rata za njega...odigraj još jedan listić i ja ga bacan tebi na glavu pa ga ti otplati do kraja kad imaš tolko para...sredio se...uplati ponekad manji ulog i uvijek kaže!!!...sve je ok u granicama...kocka je ovisnost a ovisnike treba suočiti sa problemom!

user posted image user posted image user posted image
bravo za tebe! ti si kao prava fiona iz crtića,tako bi i ona svog šrekauser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 54
10.8.2009 15:53:38   
mala pcelica
s vremenom se nakupilo toga dosta,nije samo novac u pitanju mene je vise ta njegova laž povredila...znam da sam možda prenaglila sa odlukom ,mozda se malo ohladim do sutra....cjelo jutro smo se svađali i pale su neke teške riječi,stvar je u tome sto ja ne mogu normalno da razgovaram nego odmah buknemuser posted image  što ga ja više vređam to je meni lakše

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 55
10.8.2009 16:12:10   
Florijan Jakov
i ja sam nagla i planem odmah, sad ću možda napisati nešto čega se sama ne bih držala u trenutku bjesa, ali duboko u sebi vjerujem da je to ispravan način rješavanaj stvari - uistinu ne znam na što je potrošio taj vaš novac (to je vrlo važno u ovoj situaciji), a još manje znam zašto ti je lagao. Odvagala bih sve stvari, posložila argumente u glavi, baš bi se onako pripremila za taj razgovor i tražila ga da razgovara sa mnom... dobro bih slušala što govori, ako treba zapisala bih, kad on završi rekla bih što me i zašto povrijedilo. Ako su laži i prije bile prisutne u tvom životu, još jednoh bih mu obrazložila da ne podosim laži i navela primjere zašto. Ako si se udala za njega iz ljubavi i imaš dijete s njim, onda je on vjerojatno vrijedan da s njim rasčistiš situaciju i da ne ostavljete nikakve repove u svom odnosu jer će vas oni kad tad stići.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 56
10.8.2009 16:17:49   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

i ja sam nagla i planem odmah, sad ću možda napisati nešto čega se sama ne bih držala u trenutku bjesa, ali duboko u sebi vjerujem da je to ispravan način rješavanaj stvari - uistinu ne znam na što je potrošio taj vaš novac (to je vrlo važno u ovoj situaciji), a još manje znam zašto ti je lagao. Odvagala bih sve stvari, posložila argumente u glavi, baš bi se onako pripremila za taj razgovor i tražila ga da razgovara sa mnom... dobro bih slušala što govori, ako treba zapisala bih, kad on završi rekla bih što me i zašto povrijedilo. Ako su laži i prije bile prisutne u tvom životu, još jednoh bih mu obrazložila da ne podosim laži i navela primjere zašto. Ako si se udala za njega iz ljubavi i imaš dijete s njim, onda je on vjerojatno vrijedan da s njim rasčistiš situaciju i da ne ostavljete nikakve repove u svom odnosu jer će vas oni kad tad stići.

tak je Floki...baš tak!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 57
10.8.2009 16:37:45   
mala pcelica
on je ustvari čovjek kakvog žena samo poželiti može,brižan je i uradiće sve šta treba od kućanskih poslova pa na dalje...ne vjerujem da me vara sa drugim ženama,ali to što me na taj način laže preko toga ne mogu lako da predjem ...ali nema razloga za to da mi radi..ja njega nikad slagala nisam i uvjek mu kazem za svaku potrošenu kunu...znao je da uplati po nekoliko stotina kuna u kladionici i onda teka kad dobije onda mi kaze koliko je uplatio,a ko zna koliko je puta uložio te iste pare pa izgubio ito mi nije rekaouser posted image  ja znam da nekad preteram u svojim reakcijama li bolje da mi kaze istinu nego da ovako moram da njuškam i onda bude još gore 

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 58
10.8.2009 16:42:04   
Zvonki
Klađenje je teška ovisnost i na vrijeme neka sam sebi prizna ako ima taj problem i ako ne može sam, potražite pomoć zajedno. Malena slatkica nije zaslužila da raste uz jednog roditelja ali da bi imala sretnu obitelj morat će te se potruditi i jedno i drugo. I u dobru i u zlu, zar ne, mala pčelice?
Pokušaj sebe staviti u tu poziciju da si zaglavila a partner te u najtežem trenutku napušta i odnosi sve što voliš i sve radi čega se želiš boriti i postati bolji čovjek. Pruži mu priliku i potražite stručnu pomoć. Sretno draga!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 59
10.8.2009 16:44:25   
mala pcelica
u pravu ste cure.........razmislicu jos dok ne dodje sa posla šta mi je činiti,ali definitivno se moram iskontrolirati i razgovarati sa njim...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 60
10.8.2009 16:47:59   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

on je ustvari čovjek kakvog žena samo poželiti može,brižan je i uradiće sve šta treba od kućanskih poslova pa na dalje...ne vjerujem da me vara sa drugim ženama,ali to što me na taj način laže preko toga ne mogu lako da predjem ...ali nema razloga za to da mi radi..ja njega nikad slagala nisam i uvjek mu kazem za svaku potrošenu kunu...znao je da uplati po nekoliko stotina kuna u kladionici i onda teka kad dobije onda mi kaze koliko je uplatio,a ko zna koliko je puta uložio te iste pare pa izgubio ito mi nije rekaouser posted image  ja znam da nekad preteram u svojim reakcijama li bolje da mi kaze istinu nego da ovako moram da njuškam i onda bude još gore 

ovim riječim areci i njemu ali normalnim tonom...ja sam svog suočila i shvatio je donekle da nam novci ne rastu sa drveta...ali shvati ako je rastrošan takav će ti biti cijeli život i u obitelji ti češ voditi brigu o novcima...ili prihvati ili reci ja ne mogu i razgovarajte!..samo bez galame i slušajte jedan drugog a ne da se završavate u kontekstu koji vi zamislite!!!

Neposredna veza do poruke: 61
10.8.2009 20:42:53   
ninishka
iskreno se nadam da cete sve rijesiti i ostati i dalje zajedno...user posted image user posted image user posted image

evo meni je bas sad mm javio da je dobio 1000kn na kladionici...znala sam da je igrao ali kako sam napomenula nesmijem dirati listice jer sam teska malercina tak da nas ovo sad jako veseli...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 62
   [Obrisani korisnik]
10.8.2009 22:45:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninishka)
  Neposredna veza do poruke: 63
10.8.2009 22:46:52   
dominik
mm nikad nis ne dobi i zato se niti ne kladi...odigra tu i tam kad su neke tekme da mu bude napetije al to je 20 kn max...ali zato trosi na opremu za ribiciju i ludim polagano na to

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 64
11.8.2009 10:07:27   
m600
nadam se da ste uspjeli sve sreditiuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 65
11.8.2009 10:10:51   
mala pcelica
nista nismo sredili jer se ne obraćamo jodno drugom...tišina.....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 66
11.8.2009 10:19:54   
m600
žao mi je mala pčelice ali razumijem te u potpunosti.. ja također popiuser posted image na laž...ništa,ali ništa me ne može povrijediti kao kad me mm slaže... odvikla sam ga pomalo iako ga i sad nekad uhvatim u laži,ali manjoj... ja sam također prenagla i vjerovatno bi reagirala jednako kao i ti jer su i mene dosta izjeb.. u životu i ne dam se više

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 67
   [Obrisani korisnik]
11.8.2009 10:24:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 68
11.8.2009 11:22:22   
inna

draga moja da nismo udane za istog frajera? user posted image Moj je zbog takvih stvari na ledu već više od pola godine...napravio je malo veću glupost od 300€, ja s trbuhom do zuba...samo me to spriječilo da se isti tren ne spakiram i ne odem. Ima rok za pomak na bolje do kraja godine...a onda ćemo vidjeti hoćemo nastaviti skupa ili svako svojim putem. Ja sam samo mirno objasnila da ako trebam propasti da ću se radije sama upropastiti nego da nam to on napravi. Za sad ga samo pratim

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 69
11.8.2009 11:34:31   
FIONA
aakhahhahahahha...inna ma jel ti fakat imaš takvog doma...opet te bum pitala kako izgleda...da ne vodi ovaj mod dvojni život...aahahhahahauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 70
11.8.2009 11:48:42   
mala pcelica

aakhahhahahahha...inna ma jel ti fakat imaš takvog doma...opet te bum pitala kako izgleda...da ne vodi ovaj mod dvojni život...aahahhahahauser posted image user posted image user posted image

ko će ih znati više šta rade....ja okupirana djetetom on može raditi šta hoće,ali opet ne vjerujem da me vara user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 71
11.8.2009 21:18:23   
dominik

ko će ih znati više šta rade....ja okupirana djetetom on može raditi šta hoće,ali opet ne vjerujem da me vara user posted image

i tako bu jos godinamauser posted image zato sam se ja prestala zabrinjavati jer kad zabrijes vidis i neke stvari kojih nema...ak zeli bude radio to razmisljala ja o tome ili ne...tak da bolje se ne zamarati time...dok god je dobar prema meni i klincima necu ga "pratiti"

Neposredna veza do poruke: 72
13.8.2009 9:20:41   
inna

trostruki draga...vidiš da nam je pčelica i u igriuser posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 73
13.8.2009 13:48:20   
mala pcelica
a i djeca su nam rodjena u kratkim razmacima.....hmmmmm....   user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 74
13.8.2009 21:53:13   
inna
hmmm....barem znamo da je plodan (mogle bi zaradit na njemu) user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio inna -- 13.8.2009 21:54:28 >

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!