Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:49:15
|
|
|
|
ninolina
|
nije rano draga. Poćni ti po malo svaki dan ubaci nešto unura ša će ti trebati brzo će to
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:50:12
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nije rano draga. Poćni ti po malo svaki dan ubaci nešto unura ša će ti trebati brzo će to strah me da će se usmrditi to još mjesec i pol dana stavit ću lavandu
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:52:01
|
|
|
|
ninolina
|
ma neće svježe oprano i ispeglano i to je to
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:52:07
|
|
|
|
FIONA
|
ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!!
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:52:35
|
|
|
|
gljiva
|
Moja je spremna već 3 tj., 6.8. mi je termin. U pon idem skidat šav od serklaže ui ne znam oće me onda pustit doma tako da sam spakirala već i stvari za
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:54:31
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!! hahaha , svaka mu cast. nista morat cu i ja ovih dana pocet spakovat stvari
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:56:47
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!! i mene je strah da će me staviti u bolnicu jer me već htio prošli puta u bolnicu smjestiti... i mm bi donio takve stvari sigurno
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 11:59:29
|
|
|
|
daisyboo
|
Moja je spremna vec mjesec dana...Termin mi je za 3 dana,nisam otvorena samo osjecam bolove u preponama i malo u donjem djelu ledja ,ginekologinja mi je rekla da se to kosti sire i pripremaju .Sutra idem opet na pregled ali u bolnicu pa cemo vidjet ak vam se ne javim ondak su me ostavili
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 12:01:10
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: daisyboo Moja je spremna vec mjesec dana...Termin mi je za 3 dana,nisam otvorena samo osjecam bolove u preponama i malo u donjem djelu ledja ,ginekologinja mi je rekla da se to kosti sire i pripremaju .Sutra idem opet na pregled ali u bolnicu pa cemo vidjet ak vam se ne javim ondak su me ostavili sretnooooooooo
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 12:20:59
|
|
|
|
natalijax
|
ja cu isto sad jedan dan pakirat torbu za bebu je sve spremno sad sam ja na redu
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 12:27:03
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja svoju nisam ni složila...sve mi je muž nosio jer sam završila prije u bolnici...ali bilo bi ti pametnije da se spakiraš jel ak ti je muž ko moja dobila buš crvene čipkaste gaće i grudnjak i slićno kaj baš nije za rodilište...ja jesam!!! i obavezno si pripremi robu koju ce ti donijeti kad bu dolazio po tebe...moja cimerica je u 1.mj izlazila iz bolnice u natikacama jer je njen muz donio sve osim teisica ja sam torbu pripremila mj dana prije i drzala ju otvorenom...ionak bu ti morao donosit naknadno stvari a ak nesto i ne uzmes posudis od cura tamo
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 13:19:30
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam si sve riješila u 7mj trudnoće
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 13:26:25
|
|
|
|
trudnica87
|
7 mj jel to 28 tj
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 13:36:35
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam sa 7 i pol mjeseci spakirala torbu i spremila korpicu za bebu i robicu i dobro da jesam jer sam zavrsila u bolnici na lezanju i da mi je muz trebao to donijeti nebi dobila pola. Donio mi gacice na medvjedice u rodiliste kada sam lezala.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 16:25:10
|
|
|
|
daisyboo
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: daisyboo Moja je spremna vec mjesec dana...Termin mi je za 3 dana,nisam otvorena samo osjecam bolove u preponama i malo u donjem djelu ledja ,ginekologinja mi je rekla da se to kosti sire i pripremaju .Sutra idem opet na pregled ali u bolnicu pa cemo vidjet ak vam se ne javim ondak su me ostavili sretnooooooooo hvala
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 16:33:15
|
|
|
|
inna
|
draga moja nema ti to veze sa otvorenošću. Ja sam u pon bila na kontroli otvorena jedva prst, doktor rekao nećeš ti još, a u utorak navečer me čopili trudovi i u srijedu ujutro rodila.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 16:39:52
|
|
|
|
daisyboo
|
IZVORNA PORUKA: inna draga moja nema ti to veze sa otvorenošću. Ja sam u pon bila na kontroli otvorena jedva prst, doktor rekao nećeš ti još, a u utorak navečer me čopili trudovi i u srijedu ujutro rodila. Super...Nadam se da cu i ja tako,vidjet cu sutra u bolnici sta kazu.Drzite figice!!!
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 16:41:38
|
|
|
|
Ruža
|
Samo se ti draga spakuj, polako ubacuj stvari u nju, a na vrh stavi spisak sa stvarima koje još nedostaju, pa ako te ostave ranije da mm zna što još fali. Kad se sjetim moje torbe... Krenula sam ju pakovati mjesec dana ranije, pa me takva bedara i strah ulovio da sam odustala, šupila sam ju pod krevet i tamo je čekala do kraja.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 22:17:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Samo ju ti počnipolako spremati,pa nek čeka spremna,a ne da si misliš šta će ti donjeti..
|
|
[Obrisani korisnik] 23.7.2009 23:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 23.7.2009 23:53:21
|
|
|
|
MaTana
|
ma mozda vam nije potrebno robu vec pakirati, ali higijenske potrepstine svakako! robu samo odvojite negdje sa strane i provjerite trba li jos nesto kupiti. btw, jednokratne gačice iz dm-a su zakon, svakako preporucam
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 31.8.2009 20:10:37
|
|
|
|
trudnica87
|
i sta sad do kojeg tjedna sve treba biti spakovano u torbu?ja neznam dali da ju pripremim ili mi je jos rano?sta vi cure kazete?
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 31.8.2009 21:10:02
|
|
|
|
trudnica87
|
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 31.8.2009 21:12:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ti se toga ne sjecam draga, ali sad bi mi vjerojatno bila spremna jos od 6. mjeseca trudnoce
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!