|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pri kraju je i ljeto.
30.8.2009 9:40:58   
koka
Eto danas nešto zahladilo vani i sve si mislim kako nećemo više na moreuser posted image , Kako se osječate sad kad nam je ljeto pri kraju? Jel ste sretni, jer napokon neće biti komaraca user posted image , i malo ćemo usporiti ritam življenja, ili ste tužni, nema više kupanja , golih ramena , dugih šetnji predvečer....

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pri kraju je i ljeto.
30.8.2009 9:47:34   
angelica
inače bi mi bilo žao, ali sada kad imam mog bucka nekako mislim da će nam biti lakše. Ovo ljeto se nismo kupali jer je premali, a preko dana nismo mogli u neke duge šetnje zbog žega i vrućina, a predvečer kad bi mogli u šetnju on je za kupanje i spavanje. Tako da mislim da će mi ovo biti ipak olakšanje barem za njega a i više će moći biti na svježem zraku

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2
30.8.2009 9:50:29   
FIONA
več sad mi fali...navečr u osam je bilo do devet šetnjica, doma kupanac i pipreme za klopu i spavanac...baš jučer velim da se nismo mogli jel je hladno i mrak...užas...po noći ću ju ostavit u jaslicama i po noći doći po nju...i to bu jako brzo došlo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sad si me bacila u depru!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
30.8.2009 10:19:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 4
30.8.2009 10:28:08   
Nika 24052006
Ljeto mi je omiljeno godišnje doba,tako da se grozim sada depresivne jeseni i zime...Posebno će mi teško pasti dok se Nika prilagodi biti više u kući nego vani,s time uvijek vodimo borbu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
30.8.2009 10:46:02   
Ruža
I meni je jesen najgori period,ulovi me bedara, imam osjećaj da sve umire, još kad lišće otpadne svo.user posted image user posted image user posted image  Onda se povučem u neku fazu mirovanja i preživljavanja zime.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
30.8.2009 12:16:19   
tikica_69
Meni je isto jesen najdepresivnija user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
30.8.2009 12:19:22   
MaTana
kod nas jos sunce i vrucinauser posted image user posted image user posted image
maloprije sam se vratila sa jutarnjeg kupanja sa bubicom, sad smo papali i vec spava, kad se probudi i popapa (oko 4) idemo opet.
Inace, jaaakoooo mrzim jesen i zimu, bez obzira na vrucine i komarce ljeto je  zakon

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
30.8.2009 12:41:01   
natalijax
vec mastam o jeseni,magli,onako ona vlaga u zraku,miris sjetve,kisa popodne a ja i moj dragi u dnevnoj onako sjedimo i buljimo u tv,uf sva sam jesenskauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 9
30.8.2009 12:42:46   
MaTana
IZVORNA PORUKA: natalijax

vec mastam o jeseni,magli,onako ona vlaga u zraku,miris sjetve,kisa popodne a ja i moj dragi u dnevnoj onako sjedimo i buljimo u tv,uf sva sam jesenskauser posted image user posted image user posted image

maglovita i vlažna? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
30.8.2009 12:50:08   
buduća mamica
ja volim jesen i zimu, ove godine pogotovo, imam se čemu radovati user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 11
30.8.2009 13:01:12   
mali_macic
ne mogu rec da sam skroz ljubitelj jesena i zime ali drago mi je kad bar malo padne temperatura jer ovih dana stvarno disem na skrge a sto nikako ne volim zimu i sto se rano smraci, to mi je uzasno. Iskreno najvise volim proljece.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 12
30.8.2009 14:08:14   
koka
Svako godišnje doba ima svoju čar, zato kad mi završava ljeto jedva čekam (nakon ovih vručina) onu prvu dekicu kad stavim, više druženja s mm( jer sezona i turizam, niti se vidimo niti čujemo), one boje kričavo crvene ...ahh jedva čekam...normalno magle ne podnosim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 13
30.8.2009 14:51:37   
mlada mama
Ja sam sretna neki dan sam si kupila nove tenisice pa sam se danas ponovilauser posted image user posted image user posted image zezam se, ja sam sretna, jer znaci da napokon dolazi odmor od ove guzve, da cemo mm,mali i ja napokon uzivati skupa,da cu otiici do svojih,imati vremena za kavice,shoping,da cu napokon mozda malom urediti sobu,ako bude sve po planu...user posted image user posted image user posted image ja sam sretna
sad cu svaki dan kiflice peciuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 14
30.8.2009 19:53:35   
mariola
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ja volim jesen i zimu, ove godine pogotovo, imam se čemu radovati user posted image

i ja, jedvaa čekamuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 15
30.8.2009 19:59:07   
lema
Kad završava ljeto onda jedva ćekam zimu i Božić obožavam snjeg ali ga tu rijetko ima..... Obožavam Božić zato i kitim bor 6 .12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a skidam ga 14-15.01!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 16
30.8.2009 22:54:04   
lavica81
meni je najdraže kasno proljeće i početak ljeta.
ovaj dio godine mi se već ne sviđa, dan je dobro skratio, a kad se sjetim da stiže jesen, pa kiše, zima, bura, mrak u 5 sati ... uh odma se naježim

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
31.8.2009 0:32:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lema)
  Neposredna veza do poruke: 18
31.8.2009 9:05:32   
koka
ja sam sretna, jer znaci da napokon dolazi odmor od ove guzve, da cemo mm,mali i ja napokon uzivati skupa,da cu otiici do svojih,imati vremena za kavice,shoping,da cu napokon mozda malom urediti sobu,ako bude sve po planu..

eto mlada mama , isto nam se piše, isto čekamouser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19
31.8.2009 15:04:30   
božica
nisam razišljala o tome sve do saduser posted image

a ne znam kokita
javim se za koji danuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 20
31.8.2009 15:05:30   
anne
Grozno!
U bluzu sam od ljetovanja.user posted image user posted image user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 21
31.8.2009 15:06:25   
Kika83
Još uvijek ne osječam da je ljeto pri kraju. Toplo je i dalje, sunčano...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 22
6.9.2009 11:15:10   
koka
Eto i jučer i danas bura piči i prvi put nakon dugo vremena sam stavila čarapice, a djeca imaju duge rukave...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 23
6.9.2009 11:28:44   
lee
IZVORNA PORUKA: koka

ja sam sretna, jer znaci da napokon dolazi odmor od ove guzve, da cemo mm,mali i ja napokon uzivati skupa,da cu otiici do svojih,imati vremena za kavice,shoping,da cu napokon mozda malom urediti sobu,ako bude sve po planu..

eto mlada mama , isto nam se piše, isto čekamouser posted image

još da dodam da jedva čekam da prodje ljeto jer me ubija ova ambrozija....dobro došla jesen i zima....user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 24
6.9.2009 11:34:36   
Anoniman
ne volim jesen i zimu na moruuser posted image prosla jesen je bila koliko toliko dobra, bilo je toplo i suncano,ali zima- vetar i kisa jooooj hvataa me muka pri samoj pomisli...a i sezona je gotova, prazan ce biti grad, a ja volim guzvu,pune ulice, volim sneeeeeeguser posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!