|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pri kraju je i ljeto.
6.9.2009 12:19:14   
huanita
Uvijek mi je žao kada ljeto prođe. Smatram ga najljepšim godišnjim dobom. Iako je I malen, bilo mi je lijepo s njim na moru. Spavao je na terasi, šetali smo ujutro, popodne se kupali. Divota!

J 4.5.2001.
I 18.6.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
6.9.2009 12:21:30   
m600
user posted image user posted image user posted image i meni je žao...ali ima i zima svojih čariuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 27
6.9.2009 17:43:03   
uspavana
joj..ovo je strašna tema...ljeto je pri kraju...moj godišnji broji još sate i gotov je....
strašno!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 28
6.9.2009 17:51:29   
dominik
meni svako godisnje doba ima svojih cari...poljeti moze dan bit dugacak koliko zeli ali kad ne smijes a bogami i ne mozes vecinu dana vani biti sta ti to vrijedi...lijepo mi je kad se hoda u trapkama i kratkim rukavima a da ne ostavljam potok znoja iza sebe

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 29
6.9.2009 18:08:10   
Ninaa
Joj sad dolazi meni najmrskije godišnje doba, od jeseni dobim depresiju, sva ona kiša, sivilo magla, lišče pada, ma katastrofa. meni je najdraže proljeće, nije prevruće a lijepo je sve se zeleni i šareni. Ljeto mi je ok, ali nisam ljubitelj vrućine i znoja.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 30
6.9.2009 21:16:20   
dami
Tko kaže da je ljetu kraj. Ja sam sad na go i veselim se kupanju.
Inače najdosadniji su mi 10. i 11. mj. u godini, ništa se ne dešava user posted image , ali zato dolazi 12. pa 1.  user posted image i eto nam opet dužih dana ...
I tako ,sve u krug.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 31
6.9.2009 23:12:56   
CallamityJane
mrzim kisu, ali zato volim cizmeeeeeee
i cim kiki prohoda kupit cu nam cizme gumene meni i njoj i kabanice i idemo da sljapkamo po lokvama, svaka lokva ce biti nasa odsada cu i ja da uzivam u jeseni user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 32
7.9.2009 7:42:18   
Anoniman
Na početku svakog godišnjeg doba osjećam se nekako uzbuđeno, svečano, uz kap melankolije jer jedno prolazi a dolazi drugo. Samo dokaz kako vrijeme leti...
Volim jesen jer se sve mijenja... počinju obaveze, vrtić... priroda mijenja boje, miriše grožđe, ima tu lijepih detalja. A još uvijek ima sunca i može se prošetati. Nije baš svaki dan kiša.... user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 33
7.9.2009 7:44:47   
troubled
obožavam jesen!!!!! podignute ovratnike...čudesne oblake...lokvice za šljapkanje...i lišće u čarobnim bojama koje tako divno pjeva, pjeva, šušti, šuška, raduje se user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
7.9.2009 9:35:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 35
21.9.2009 15:44:18   
natalijax
i ja obozavam jesen,onako magla ujutro i predvece,Mi u  dnevnoj,a vani pljusti kisa,miris obranih kukuruza, miris lisca,ma bas mi je jesen super,

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
21.9.2009 15:50:15   
MaTana
ovdje kod nas je jos ljeto, jucer se sveki kupala i kaze da je odlicno more.
Moram priznati da bas i ne volim jesen, vjerojatno iz razloga sto u Dubrovniku i nema prave zime,a ni proljeca i onda imas osjecaj da jesen traje bar 7 mjeseci, samo se izmjenjuju jugo i bura, pa bura i jugo, i onda jedan dan ne puse nista, obuces kratke rukave, za 3-4 dana si na plazi i tako do cca 1.10. A onda opet ispocetka....user posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!