Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:54:29
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mirna dok su još bebači kosica nema utjecaja, ali kada počneju hodati, treba ih redovito šišati..Zar ne koka? Obavezno, tajna je u loknicama
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:54:52
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: mirna S čime vi hranite te vaše dečke? tajna je u šišanju kose... Znači da molim Boga da rodim malog ćelavca? ne, nego samsona da ga možeš ošišati
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:55:20
|
|
|
|
Candy
|
Hvala ti Piggy,nemaš pojma kako mi paše ovak fini i hladan...mmmmmmmm.... Ali,pripremi još koji za rezervu,ovaj sam skoro riješila... Bok Ružo,vidim da si na tapeti danas?Nešto te cure zekaju u vezi čišćenja?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:55:41
|
|
|
|
Ruža
|
o.k. hvala na savijetima iskusnih mama, što će mi izdajalica onda? bolje da odmah kupim mašinku za šišanje. Nego jel pali to i na MM_ovima?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:57:10
|
|
|
|
mirna
|
Nego jel pali to i na MM_ovima? Moj se danas ošišao i razbolio se...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:59:11
|
|
|
|
Ruža
|
Jel vidiš ti to Candy? A ja od kako sam na katu slabo nešto radim, komp mi je preblizu pa me stalno zapričavaju. Kako si nam ti? Opet udarni tempo? Moram priznati da sam se poželila i ja ići na posao. Ali idem malo idući tjedan, tek toliko da me volja prođe.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:59:23
|
|
|
|
piggy
|
Ja neću komentirati previše,mm se brije na ćelavo. Ružo evo i tebi da te cure ne zezaju
< Poruku je uredio piggy -- 20.8.2008 23:00:49 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 22:59:58
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Ruža o.k. hvala na savijetima iskusnih mama, što će mi izdajalica onda? bolje da odmah kupim mašinku za šišanje. Nego jel pali to i na MM_ovima? stvarno si opičena danas , al tražiš previše
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:01:19
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža o.k. hvala na savijetima iskusnih mama, što će mi izdajalica onda? bolje da odmah kupim mašinku za šišanje. jako dobro Ružo!!!! baš si me
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:12:23
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Piggy, zlato si, ti mene razumiješ! Spavala sam noćas sat vremena duže pa imam viška energije!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:15:24
|
|
|
|
mirna
|
ja ću polako u krevet, sutra imam neke obaveze... malog ću ostaviti u baka servisu: neka i ona dobi malo kondicije...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:17:17
|
|
|
|
koka
|
Zar već Mirna,hajde onda Laku noć i ja ću brzo jer se ujutro rano dižemo.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:19:17
|
|
|
|
njanja
|
i ja ću pomalo..dobila sam potrebnu dozu raje pa mogu mirno u krevet
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:22:41
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja i ja ću pomalo..dobila sam potrebnu dozu raje pa mogu mirno u krevet također.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:24:02
|
|
|
|
Ruža
|
Vidi ih vidi što bježe... Curke mirno spavajte, baš sam se nasmijala s vama danas. I ja ću vas kopirati jer sutra me čeka naporan dan! Laku noć vam želim!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:30:28
|
|
|
|
koka
|
baš smo face ja i Jan . Cure evo sad odoh bilo mi je drago i vidimo se sutra . Laku noć.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 23:31:12
|
|
|
|
njanja
|
i mi s tobom! pozdravi mi đuru-samsona!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 6:53:52
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro drage moje! Netko možda za kavicu?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 7:17:50
|
|
|
|
Ruža
|
Nitko? Ništa odoh se onda spremati. Dans je napokon na redu shopping za Đuru! Tipkamo si navečer....
|
|
[Obrisani korisnik] 21.8.2008 7:40:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 7:58:03
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro svima! Danas vas neću toliko gnjaviti ovdje jer nas neće biti doma... lilivana kakve ti to kante dijeliš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 8:10:47
|
|
|
|
troubled
|
jutro nadam se da ste sve dobro, ne stižem na net kao kad sam u dubrovniku, previše kandidata, a premalo kompjutera a sad se idemo paula i ja naći s ringerajicom amelie i njenim petrom inače smo prijateljice a nismo se vidjele od uskrsa i baš se veselim možda bude večeras koja slikica
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 8:17:07
|
|
|
|
mirna
|
troubled! Pozdravi nam Amelie i uživajte na kavici! Idem i ja sada da ne zakasnim na moje sastanke... ja kao poslovna žena...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 9:59:35
|
|
|
|
Maki
|
Hej cure. Anne bi trebala sutra kući ako sve bude u redu. Bilo joj se malo zakompliciralo nakon sto sam ja otišao iz rađaone, ali o tome će ona pričati kome već bude htjela. Sa Sammyem je sve u redu. Kaže Ana da jede ko lud, a kad sve pojede iz obje cice onda je sav nervozan što nema još. Uskoro se čujete.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 10:13:30
|
|
|
|
Puli
|
bok tati makiju i jedan za njega stvarno je tata i muž za deset reci anni da joj šaljemo puse i pozdrave s juga i da držimo palčeve da sutra ide doma poljubi nam samija i petricu maki i uživaj sa svojim anđelima
|
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!