|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
21.8.2008 10:24:04   
Puli
vidim da vas nema i da ste sve negdje u akciji i da kavu moram sama popiti

a baš sam umorna danas i godilo bi mi raja društvo

no nema veze

pusa svima od cvijete i puli

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1601
21.8.2008 11:14:13   
Candy
Bok cure,nećete vjerovati ali uhvatila sam malo vremena da se javim s posla...
Ali,naravno,nikoga nema da sa mnom popije jednu brzinsku kavicu user posted image ...
Biti ću u blizini,pa ako je koja od vas za kavicu,javite se user posted image ...

Tata Maki,puno nam pozdravi Anne i izljubi Samija... željno iščekujemo njihov dolazak kući user posted image !

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1602
21.8.2008 11:33:21   
Candy
Hmm,nikoga nema user posted image ?Di ste mi cure?Jednom u mjesec dana da imam malo praznog hoda na poslu i šmrc,nema nikog,šmrc,šmrcuser posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1603
21.8.2008 11:46:51   
Candy
Baš mi je žao što se nismo malo družile user posted image ...
Ali evo mene navečer oko 21 h kad dođem s posla...
Budite mi lijepe,dobre i pametne i puno pišite da imam što čitati kad vam se priključim navečer user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1604
21.8.2008 12:13:28   
tiha
cure evo mene na kratko.....bili kod zubara s nisom zinula jeuser posted image  a popodne idem po uputnicu za specijalista za kontrolu sutra.....i takoc kuham pa giljam!!!!papa

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1605
21.8.2008 13:29:46   
koka
user posted image user posted image user posted image tata Maki, baš si tata za 10user posted image , puno nam pozdravi Anne i Samija, a pusa i seki Petri user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1606
21.8.2008 13:32:46   
BUMBIKA
Cure bok!Evo sada se malo javljam,pa ću se vratiti kada Dinu stavim na spavanje!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1607
21.8.2008 13:38:18   
ZVRK

ej ekipo,evo i mi napokon našli slobodan apartmančić na KRKU i idemo u subotu23 do 30.08.  user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1608
21.8.2008 13:40:26   
mirna
Bok svima! Javljam se malo od svekrve dok malič spava..user posted image

Zvrk ako će biti apartman u redu, javi mi broj... sačuvat ću ga do sljedeće godine...user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1609
21.8.2008 13:42:39   
mirna
Koka vidim da ste vas dvije s njanjon imale mini druženje.. kako je bilo, osim da ste djecu pustile gladnu...? user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1610
21.8.2008 13:43:50   
ZVRK
po slikama je dobar.spavaća soba-posebno,a boravak i kuhinjice zajedno .u boravku je kauč za zvrkića.pošalji mi na pp tvoj mail pa ti pošaljem šta je meni lik poslao

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1611
21.8.2008 13:44:14   
ZVRK
zaboravila,i terasa

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1612
21.8.2008 13:47:44   
koka
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ej ekipo,evo i mi napokon našli slobodan apartmančić na KRKU i idemo u subotu23 do 30.08.  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image baš mi je drago Zvrk, uživajte u moru i suncu.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1613
21.8.2008 13:51:28   
koka
IZVORNA PORUKA: mirna

Koka vidim da ste vas dvije s njanjon imale mini druženje.. kako je bilo, osim da ste djecu pustile gladnu...? user posted image
To je bilo tako brzinski da u 10minuta smo samo pričaleuser posted image user posted image user posted image . Mi smo morali s Rokom na kontrolu a Njanja je bila kod mame. Tako da nam je usput bila Njanja pa smo se zaustavili kod nje , Jan je bio jako gladan a nama se i žurilo, al evo vidjeli smo se user posted image user posted image user posted image . Bit će uskoro druženje pa ćemo laganini onda user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1614
21.8.2008 13:58:28   
koka
Odoh kuhati cure. Vidimo se kasnije . Zvrk ako se ne stignemo sresti do 23 želim ti ugodan boravak i lijepo se provediteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1615
   [Obrisani korisnik]
21.8.2008 14:25:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 1616
21.8.2008 14:30:12   
ZVRK
hvala koko,nadam se da će biti puno lijeih stvari za uslikati    

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1617
21.8.2008 14:32:23   
koka
IZVORNA PORUKA: ZVRK

hvala koko,nadam se da će biti puno lijeih stvari za uslikati    
user posted image user posted image user posted image Želimo vidjeti Zvrkića kako plivauser posted image . Lilivana bok, kako tvoje kante danas, ili si gotova s njima?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1618
21.8.2008 14:34:35   
koka
Cure pozdravlja vas Ruža, ona se bacila u šoping za Đuru user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1619
21.8.2008 14:44:59   
ZVRK
samo neka Ruža kupi puuuuuuuuuno stvarčica za našega Đuricu pa će onda skupa uživati ubrzo.                       ja vas pozdravljam jer MORAM danas ispeglati robu i spremiti se za put,a sutra bi trebala još i do mojih u Pulu otići tako da nemam puno slobodnog vremena.      pozdrav svima i ako ne stignem sutra još da se javim pišemo se kada budem došla sa odmora  pa-pa

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1620
21.8.2008 14:50:49   
koka
Pa-pa Zvrkuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1621
21.8.2008 18:39:08   
ZVRK
ej kipico.nemojte se iznenaditi ako sutra bude bilo nevrijeme ,tuča snijeg ili slično.       prije par minuta došao je moj svekar i PITAO da li može ići sa mojim zvrkom nekoga posijetiti na čičariju.user posted image user posted image user posted image a ja sva zbunjenauser posted image .nakon nešto više od 3 godine da se desilo i to.čak je pitao i sina si,ali mene je prije

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1622
21.8.2008 19:21:24   
troubled
večer cure user posted image
evo mene nakon prekrasnog dana user posted image
amelie, njen petar, moja sreća i ja smo se našetali, napričali i umorili user posted image user posted image user posted image
ali vrijedilo je.....treba ponoviti što prije user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1623
21.8.2008 20:22:13   
koka
user posted image nikogauser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1624
21.8.2008 20:24:33   
mirna
evo mene, evo mene...user posted image kako si koka? tvoji već spavaju?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrr...
пеперутка16

Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!