|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: ''Sretno dijete''
12.9.2009 0:41:40   
Zvonki
On meni ne nedostaje. Konačno ću se naspavati kao žena. Bez dodatnih udova teških dvije tone na sebi user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 426
12.9.2009 0:43:57   
CallamityJane
moja vjerovala ili ne spava vec 2h u komadu user posted image
to mi se nije desilo jos otkada je imala mjesec dana, danas me je zeznula za druzenje sa MartomJ. Ja se spremila, obukla ju, sredila i rekoh samo da ju podojim, kad cuko Bobi zaspa na sisi. samo joj cipelice skinem i sta cu ostadosmo kuci

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 427
12.9.2009 0:44:20   
Anoniman
Zvonki lepo od tm-a, tako i meni moj, narocito sad kad smo odvojeni, svaka poruka je iste sadrzine- volim te, nedostajes mi, ljubim te!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 428
12.9.2009 0:45:12   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Zvonki

On meni ne nedostaje. Konačno ću se naspavati kao žena. Bez dodatnih udova teških dvije tone na sebi user posted image user posted image user posted image

MaTana citas li ti nju? Kako strucno vadi mast user posted image user posted image user posted image
a sve kao dobrica malena vila user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 429
12.9.2009 0:45:13   
Candy
Opa,Nelly,opet si tamo user posted image ?Vidi se da nemam pojma kaj se događa na Raji...Uživaj i baš mi je drago da si se našla s rođakom user posted image ...Valjda svaka obitelj ima neku takvu sličnu priču user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 430
12.9.2009 0:45:14   
Zvonki
Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok napišem koju suvislu a vi tako user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 0:47:01 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 431
12.9.2009 0:46:44   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: callanhoe

MaTana citas li ti nju? Kako strucno vadi mast user posted image user posted image user posted image
a sve kao dobrica malena vila user posted image

E pa draga, ne znam ja što tebi fali dok ti muža nema, ali ja sam mislila na noge i ruke koje drži preko mene cijelu noć. Perverznjakušo. user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 432
12.9.2009 0:47:36   
Candy

Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok naišem koju suvislu a vi tako user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Htjela sam napisati potpisujem,ali se ne usudim user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 433
12.9.2009 0:49:18   
CallamityJane
ju takve rijeci od tako malene vile ju ju srami se user posted image
a meni bas fali to drzanje preko pa da me sve zaboli user posted image

ih kako sam srocila ovo bas ispade perverzno user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 434
12.9.2009 0:50:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Candy

Opa,Nelly,opet si tamo user posted image ?Vidi se da nemam pojma kaj se događa na Raji...Uživaj i baš mi je drago da si se našla s rođakom user posted image ...Valjda svaka obitelj ima neku takvu sličnu priču user posted image ...

Sta cu, morala sam, mm me poteraouser posted image user posted image user posted image user posted image
salim se, nisam trebala da dolazim sad, ali je mm otisao na teren jer je znao koliko se meni dolazi jer bi sledeci put dosla tek za novu godinu. dobio je cak i temu pohvalnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nazalost u mojoj porodici ima takvih prica i sa mamine i tatine strane, iako smo se sestra i ja trudile da ostajemo sa svima u kontaktu...nazalost, sa ovim bratom (tako mi to ovde kazemouser posted image ) nisam bila, od kad su se i desila neka s.anja izmedju tate i strica...user posted image

(Odgovor članu Candy)
  Neposredna veza do poruke: 435
12.9.2009 0:51:11   
Zvonki
Candy, jel' ti vidiš ovo? I onda mala Zvonki perverzna. user posted image Ja samo tu pijem pivce i nikome ništa ne radim. I papam čipsa ako mi koja dobra duša donese. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 436
12.9.2009 0:52:22   
Anoniman

Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok napišem koju suvislu a vi tako user posted image user posted image user posted image

ahahahahahahahahhahahahahahhhhahahaahahahahahahaha zeno luda siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 437
12.9.2009 0:53:01   
CallamityJane
je je tako si i kada si u La Tormenti glumila sve fino a ovamo se drpala sa kim si stigla, nemoj se sada tu praviti fina meni je moja ujna sve ispricala user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 438
12.9.2009 0:56:24   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image Bolje da se s tvojom ujnom nikada ne sretnem, jel' da? Da me ne bi zafitiljila jer sam bila zločestica.
Žene moje, ja sad zbilja idem. Guza mi utrnula od ovoliko sjedenja. Ipak sam ja na godišnjem. Odvikla sam se od sjedenja.
Svima šaljem veliku pusu i želim ugodne snove. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 439
12.9.2009 0:56:59   
Candy

Candy, jel' ti vidiš ovo? I onda mala Zvonki perverzna. user posted image Ja samo tu pijem pivce i nikome ništa ne radim. I papam čipsa ako mi koja dobra duša donese. user posted image

Ma draga,samo ću za tebe dati još čipsa user posted image ...Pive više bolje ne,ionako je dosta napeto user posted image ...Sutra ćemo nadoknaditi user posted image !A i spava mi se,slomilo me,jedva gledam...Mislim da ću u horizontalu user posted image ...

user posted image

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 440
12.9.2009 0:57:57   
Anoniman
laku noc draga i ja cu jos malouser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 441
12.9.2009 0:59:43   
Candy
Zvonki,laka ti noć i lijepe snove user posted image !
Idem i ja...Želim vam laku noć user posted image !

user posted image

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 442
12.9.2009 1:03:05   
CallamityJane
laku noc cure moje, lijepo mi papajte neke sa nogama preko, neke bez nogu mada kada malo bolje razmislim ni jednoj od nas nije muz tu user posted image  znaci sve bez nogu spavamo, naravno mislim na muzeve noge user posted image

idem i ja na neke druge chat-ove a zvonki moja ujna kada bi te srela stvarno se ne bi dobro provela posta ona je ti malo fik-fik po pitanju tih serija. pitas je sto je tuzna kaze zato sto se ne'am ti pojma ko razbolio i na umoru je, ono ostanes pafff dok ne skontas iz sapunice likovi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 443
12.9.2009 1:06:02   
Zvonki
Ma znam...Mi uvjeravamo baku da nisu glumce zbilja ubili, da je to samo gluma. user posted image user posted image user posted image Na kakve ti to ideš chatove dalje? Ti mora da si skupa sa onim tvojim susjedom vampirica? Idi spavati.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 444
12.9.2009 1:08:38   
Candy
Zvonki,kaj nisi rekla da i ti ideš spat',isto kao i ja user posted image ?
Ajd' bok,sad fakat idem,ciao komadi user posted image !

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 445
12.9.2009 1:10:58   
Zvonki

Zvonki,kaj nisi rekla da i ti ideš spat',isto kao i ja user posted image ?

Jesam. user posted image Pa na povratku iz kupaonice opet malo škicnula. Sad ide i ja . Fali mi ipak onaj moj džumbus. Ne volim spavati bez njega (pssst, nemojte nikome reći. Da ne ispadnem sva neka mljeckava user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 446
12.9.2009 1:11:52   
Zvonki

A gle nju sad. Dragi joj u Italiji a ona već parla italijano user posted image (jel' je to u Italiji???)

< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 1:12:06 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 447
12.9.2009 1:12:57   
CallamityJane
ih bas si neka mljeckava Zvonki user posted image user posted image user posted image
laku noc koke
idem ja na one moje vampirske chatove user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 448
12.9.2009 1:13:10   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: callanhoe

laku noc cure moje, lijepo mi papajte

Papat ćemo, papat ćemo. I tebi lijepo papanje draga user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 449
12.9.2009 1:13:51   
Candy

A gle nju sad. Dragi joj u Italiji a ona već parla italijano user posted image (jel' je to u Italiji???)

Si,signora,certo user posted image ...
I meni moj fali,i nismo mljeckave,samo volimo user posted image ...
Odoh cure,laka vam noć,tipkamo se sutra,ups,danas user posted image !

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!