Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:18:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
andjo laka ti noc i pazi se da ti ko ga ne probusi viljuskom i ne gleda te dok spavas
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:19:24
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ih sto ste bezobrazne vas dvije napraviste od mene zastrasujucu spodobu kojoj se prividjaju vampiri kojima otkida glave a uopste to nisam ja sam maleni, slatki mis i sva sam umiljata i dobrocudna Pa nemoj se ljutiti, znas da te samo malo zekamo Jos jednom laku noć
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:19:28
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ja sam maleni, slatki mis i sva sam umiljata i dobrocudna Miš???Miš??? Znaš li ti kako jedan mali miš može napraviti štete??? Vidiš što se dogodilo kod mame mery?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:20:27
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe andjo laka ti noc i pazi se da ti ko ga ne probusi viljuskom i ne gleda te dok spavas kakva viljuska? nisam u toku
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:20:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
jao nemoj mi spominjati, draga zena ja bih svome glavu otkinula bas k'o barbiki
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:20:54
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy Hm,ili sam fakat toliko strgana,pa mi ne buš zamjerila,ili me je već pivica šusnula pa mi opet ne buš zamjerila ... Mogu se iskupit' ? Aj dobro Bit ću pravi koliko papam u zadnje vrijeme
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:21:22
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Candy A kaj se tiče mog posla,bumo već ... Držim te za rep Pardon, riječ Veliš ti na formulu 1? Veliki ljubitelj ili? Veeeeeeeeeeeeeliki ...Trebala sam ja ići s njim,ali jeb... posao mi ne dozvoljava ... MaTana,laka ti noć ! Zvonki,nadam se da će miškici brzo proći tura
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:21:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe andjo laka ti noc i pazi se da ti ko ga ne probusi viljuskom i ne gleda te dok spavas kakva viljuska? nisam u toku pa dobro, ne mora biti viljuska moze citav escajg od Spire Guberine
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:23:01
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe andjo laka ti noc i pazi se da ti ko ga ne probusi viljuskom i ne gleda te dok spavas kakva viljuska? nisam u toku pa dobro, ne mora biti viljuska moze citav escajg od Spire Guberine Draga, ne čini li se i tebi da je malo kasno? Ha? Da odeš malo odspavati?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:23:24
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,ja sam totalno out svega ...Žene,kaj se događaaaaa ?Kakve vilice,Barbike ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:24:22
|
|
|
|
MaTana
|
sad kontam.... Ma nemam ja takvih susjeda, svi su dovoljno daleko. moze jedino svećenik nabaviti kakav dalekozor... hehe
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:24:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
ajoj nemam snage tipkati krepati cu od smijeha
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:26:12
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ajme,ja sam totalno out svega ...Žene,kaj se događaaaaa ?Kakve vilice,Barbike ... Pogledaj pod temo da li je moj susjed vampir ili žigolo by callanhoe. ukratko predlozila sam joj da probije rupu u zidu viljuskom, ko špiro guberina u onom filmu Buža
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:28:35
|
|
|
|
Zvonki
|
http://www.ringeraja.hr/forum/Barbie_ili_Bratz%3F/m_294737/tm.htm A ovo je tema na kojoj je calanhoe polako počela otkrivati kakva je čudakinja ustvari. Citiram: sa barbikama se nikada igrala nisam osim ako se ne racuna kada sam im otkidala glave da bi sestru rasplakala luk i strijela i pracka su mi bili glavni i bmx i sta mi fali E sad na ovo pitanje zadnje neću odgovoriti jer to je sigurno trik pitanje. Možda me pojede ili nešto slično ako odgovorim. Ja tebe jako volim callanhoe, znaš?
< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 0:30:40 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:28:57
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: Candy Ajme,ja sam totalno out svega ...Žene,kaj se događaaaaa ?Kakve vilice,Barbike ... Pogledaj pod temo da li je moj susjed vampir ili žigolo by callanhoe. ukratko predlozila sam joj da probije rupu u zidu viljuskom, ko špiro guberina u onom filmu Buža Mislim da je prekasno za te rupice,vampire i Špiru,pa ću to sutra na miru proučiti ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:31:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki http://www.ringeraja.hr/forum/Barbie_ili_Bratz%3F/m_294737/tm.htm A ovo je tema na kojoj je calanhoe polako počela otkrivati kakva je čudakinja ustvari. Natalija ne svaljuj na mene da sam cudak ne glumim ja po sapunicama i ne vozikam se u limuzinama a ovamo kao umorna od troje djece i kucanica kao a ustvari glumi u La mujer de mi ´Vida (valjda sad napisah kako treba) Meni su samo isle na zivce te lutkice
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
vece zeneeee necu da upadam u razgovor, nije pristojno samo da vas pozdravim i moram sa vama nesto da podelim...veceras sam se videla sa rodjakom, sinom tatinog brata, koga nisam videla 7 godina!! zbog losih odnosa izmedju tate i strica, naravno uvek deca nagrabuse, ali najzad smo se sad videli i tako sam srecna!! doci ce opet u ponedeljak, da vidi malu preko dana, posto je dosao kasno, kad je vec spavala kako ste mi vi??
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:33:46
|
|
|
|
Candy
|
Vidim ja da se vas dvije "šamarate" ... Ali,polovit' ću ja već,mogu ja to ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:35:36
|
|
|
|
Candy
|
Bok Nelly,tebe dugo nisam srela !Kako ljepotica tvoja ?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:35:49
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj, drage moje, dobro sam se nasmijala opet. Radi vas ću živjeti duže nego bi trebala. Vrijeme je da počnem pušiti ili imati neke druge poroke koji skraćuju život. Morala bi poći spavati. Mm mi svako malo šalje poruke sa svadbe da mu nedostajem. Oh, kako je to lijepo.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:36:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
Nellyceeeeeeeeee kako si mi, otkuda ti u ove sitne sate??? Drago mi je zbog tebe, najljepse je kada se porodica ujedini opet sta radis ti nam, gdje mali slatkis? evo ova gospodja Zvonki pardon Natalija svaljuje da sam ja cudak, kao da ja glumim okolo u sapunjarama
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:38:21
|
|
|
|
Zvonki
|
Nell, baš mi je drago Znam kako ti je. Zbog okolnosti, nisam vidjela djeda i rodbinu koji su u Somboru već oko 20 godina. Sada mi se javio preko Face-a bratić pa drugi. Tako sam bila sretna radi toga. Sjećam se kako smo se kao dječica igrali ali eto, prošlo nešto godina i nikako da odem dolje.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:39:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
ajoj Zvonki kako medeno sto ti poruke salje mog je prosla ta pubertetska faza a bas mi je to bilo slatko...te porukice, e sutra cu da mu pricam kako mi to nedostaje, mozda mu se motokultivator upali
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:39:31
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,pa to je divno od tm,kaj hoćeš ?Moj je mene maloprije nazvao i nije mi ništa sličnog tomu rekao ...Ljubomorna sam ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:41:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ehej Candy, dugo te nisam videla!! Evo ja opet malo dosla kod mojih, kao na nedelju dana, a evo vec 10i dan prolazi i proci ce jos 7 kako si mi ti? Callanhoe, eto mene kasno, posto mi je brat malo pre otisao, morala sam da dodjem sa nekim da podelim, a s kim cu nego s vama bas sam srecna! malena spava, naravno ti draga, kako je tvoja princezica?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!