Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 22:57:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
ima li ikoga ovde??? pije li se sta? ili sam opet sama sa ovim svojim vampirom u hodniku
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 22:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure, svratih da vam zaželim laku noć, gibam u krpe, Kata mi zaspala na rukama, pa me već sve žulja... hugs! buenaas nocheeees! ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:01:27
|
|
|
|
ninishka
|
idem i ja...vec me sve boli!!! laka noc vama koje ostajete!!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:02:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc mariachi a ovaj mi je predobar,odmah cu ga na msn si prebaciti
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:04:36
|
|
|
|
FIONA
|
...idem i ja...laku noooooć... ..idem ubit oko....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:39:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Idem i ja. Vidim ove dvije lupetaju tamo na romantičnim temama...Kao fale im muževi... Baš... Evo vam i mog ako hoćete Mala mi se nešto meškolji...Sve mi se čini da će ovo biti duuugaaa noć...
< Poruku je uredio Zvonki -- 11.9.2009 23:40:35 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:47:34
|
|
|
|
Candy
|
Kuc-kuc...Jel birtija još radi ?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:56:42
|
|
|
|
Candy
|
Ma ni vrag da ste je već zatvorili ?Pa rano je još...Nije ni ponoć... Žene,gdje steeeeeeeeeee ? Ah da,pa zaboravila sam pivicu poslužiti ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 11.9.2009 23:59:39
|
|
|
|
Zvonki
|
E pa da. evo tu smo. Mislim ja...I moja zla sestra blizanka Mogu ja tu piti pivce stobom i sakriti se od callanhoe? Malo je čudna u posljednje vrijeme... Sve neki horor...Glave, vampiri...Brrr, daj još jednu draga! Kako to da se ti šuljaš ovako kasno ovuda?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:02:50
|
|
|
|
Zvonki
|
Candyyyyyyyyyyyyyyyy Mislim ono...A gdje je čips?
< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 0:03:05 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:05:42
|
|
|
|
Candy
|
Hej Zvonki !Baš je lijepo kad imam takvo društvo za pivicu ... Ma kakav čips,to bumo sutra ...Sad sam žedna ... Ma,maloprije sam došla s posla,sutra opet isto,pa rekoh,samo da vam se javim...Kratko,naravno ... Kako si ti?Što ima novoga kod tebe?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:05:56
|
|
|
|
Zvonki
|
što ću ja sad ovdje sama? Da idem? Nemam kud...Da jedem? Nemam što (sve sam već pojela) Da pijem? Neću sama -nije zabavno
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:06:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki E pa da. evo tu smo. Mislim ja...I moja zla sestra blizanka Mogu ja tu piti pivce stobom i sakriti se od callanhoe? Malo je čudna u posljednje vrijeme... Sve neki horor...Glave, vampiri...Brrr, daj još jednu draga! Kako to da se ti šuljaš ovako kasno ovuda? zvonki ne krij se iza te krigle pive nisi tako mala sad cu teeeeee buahahahha Candy vece ti, kako si ti je li me se i ti bojis
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:07:17
|
|
|
|
MaTana
|
na svu srecu propustila sam taj post o kidanju glava - na kojoj je to temi bilo? i mene zabrinjava od kad je pocela umisljati da smo svi neke glumice - jos ce nas poceti uhoditi ko neki paparazzo, a i halucinacija da ima susjeda vampira i to jos zgodnog je alarmantna. Neka se preseli kod mene, moj prvi susjed je svećenik
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:09:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
jao sto se ismijah samo se vi rugajte mom susjedu, otjerale ste ga nekako, ne vidjam ga vise ni po nocu
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:09:32
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ma,maloprije sam došla s posla,sutra opet isto,pa rekoh,samo da vam se javim...Kratko,naravno ... Kako si ti?Što ima novoga kod tebe? Ajme Candy, kakav ti je to posao? Tako si tajanstvena...Što si više tajanstvena više te želim razotkriti Još uvijek čekam poziv na Facebooku Ja sam danas neka bljak. Bebolina mi zakurila večeras pa me sve strah ići spavati. Mm na svadbi pa sam sama
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:11:07
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki što ću ja sad ovdje sama? Da idem? Nemam kud...Da jedem? Nemam što (sve sam već pojela) Da pijem? Neću sama -nije zabavno Kako sama draga?A kaj sam ja ? Dobro,dobro,evo ti čips ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:11:14
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: MaTana na svu srecu propustila sam taj post o kidanju glava - na kojoj je to temi bilo? O barbikama... Kažem ti ja da je neka luda žena http://www.ringeraja.hr/forum/Barbie_ili_Bratz%3F/m_294737/tm.htm
< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 0:15:44 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:12:05
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Zvonki što ću ja sad ovdje sama? Da idem? Nemam kud...Da jedem? Nemam što (sve sam već pojela) Da pijem? Neću sama -nije zabavno Kako sama draga?A kaj sam ja ? Dobro,dobro,evo ti čips ... Uh, što se najede... To je previše i za ovoliku vilu kao Zvončicu
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:14:04
|
|
|
|
Candy
|
Ajme žene,kakvo kidanje glava ?Vidi se da nisam u toku ... I ja sam Zvonki sama,dragi otišao u Monzu na utrku Formule 1 ... A kaj se tiče mog posla,bumo već ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:14:44
|
|
|
|
MaTana
|
ja idem lagano u krevet, cure uzivajte, zvonki nadam se da ce biti sve dobro sa bebolinom... biljko - legenda si nadjemo se sutra na nekoj cmoljavoj temi. Moj buba spava od 9, a ja svako jutro izgledam ko susjed od nase drage biljke zato jer kišam ovdje na raji, umjesto da zahvaljujem bogu sto buba spava cijelu noć ja jos ujutro nervozna kad se probudi oko 7 i po kao mora mama jos spavati... grozna sam i zato idem leć. Pozdrav jos jednom Sad sam vidjela komentar o barbikama - neznam kako mi je promakao valjda sam bila u Vinkovcima tada
< Poruku je uredio MaTana -- 12.9.2009 0:18:23 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:17:12
|
|
|
|
Zvonki
|
Laku noć MaTana.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:17:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
ih sto ste bezobrazne vas dvije napraviste od mene zastrasujucu spodobu kojoj se prividjaju vampiri kojima otkida glave a uopste to nisam ja sam maleni, slatki mis i sva sam umiljata i dobrocudna
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:18:25
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy A kaj se tiče mog posla,bumo već ... Držim te za rep Pardon, riječ Veliš ti na formulu 1? Veliki ljubitelj ili?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:18:49
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Zvonki što ću ja sad ovdje sama? Da idem? Nemam kud...Da jedem? Nemam što (sve sam već pojela) Da pijem? Neću sama -nije zabavno Kako sama draga?A kaj sam ja ? Dobro,dobro,evo ti čips ... Uh, što se najede... To je previše i za ovoliku vilu kao Zvončicu Hm,ili sam fakat toliko strgana,pa mi ne buš zamjerila,ili me je već pivica šusnula pa mi opet ne buš zamjerila ... Mogu se iskupit' ?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!