Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:41:40
|
|
|
|
Zvonki
|
On meni ne nedostaje. Konačno ću se naspavati kao žena. Bez dodatnih udova teških dvije tone na sebi
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:43:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
moja vjerovala ili ne spava vec 2h u komadu to mi se nije desilo jos otkada je imala mjesec dana, danas me je zeznula za druzenje sa MartomJ. Ja se spremila, obukla ju, sredila i rekoh samo da ju podojim, kad cuko Bobi zaspa na sisi. samo joj cipelice skinem i sta cu ostadosmo kuci
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:44:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki lepo od tm-a, tako i meni moj, narocito sad kad smo odvojeni, svaka poruka je iste sadrzine- volim te, nedostajes mi, ljubim te!!
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:45:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki On meni ne nedostaje. Konačno ću se naspavati kao žena. Bez dodatnih udova teških dvije tone na sebi MaTana citas li ti nju? Kako strucno vadi mast a sve kao dobrica malena vila
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:45:13
|
|
|
|
Candy
|
Opa,Nelly,opet si tamo ?Vidi se da nemam pojma kaj se događa na Raji...Uživaj i baš mi je drago da si se našla s rođakom ...Valjda svaka obitelj ima neku takvu sličnu priču ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:45:14
|
|
|
|
Zvonki
|
Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok napišem koju suvislu a vi tako
< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 0:47:01 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:46:44
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Zvonki On meni ne nedostaje. Konačno ću se naspavati kao žena. Bez dodatnih udova teških dvije tone na sebi MaTana citas li ti nju? Kako strucno vadi mast a sve kao dobrica malena vila E pa draga, ne znam ja što tebi fali dok ti muža nema, ali ja sam mislila na noge i ruke koje drži preko mene cijelu noć. Perverznjakušo.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:47:36
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok naišem koju suvislu a vi tako Htjela sam napisati potpisujem,ali se ne usudim ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:49:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
ju takve rijeci od tako malene vile ju ju srami se a meni bas fali to drzanje preko pa da me sve zaboli ih kako sam srocila ovo bas ispade perverzno
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:50:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Opa,Nelly,opet si tamo ?Vidi se da nemam pojma kaj se događa na Raji...Uživaj i baš mi je drago da si se našla s rođakom ...Valjda svaka obitelj ima neku takvu sličnu priču ... Sta cu, morala sam, mm me poterao salim se, nisam trebala da dolazim sad, ali je mm otisao na teren jer je znao koliko se meni dolazi jer bi sledeci put dosla tek za novu godinu. dobio je cak i temu pohvalnicu nazalost u mojoj porodici ima takvih prica i sa mamine i tatine strane, iako smo se sestra i ja trudile da ostajemo sa svima u kontaktu...nazalost, sa ovim bratom (tako mi to ovde kazemo ) nisam bila, od kad su se i desila neka s.anja izmedju tate i strica...
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:51:11
|
|
|
|
Zvonki
|
Candy, jel' ti vidiš ovo? I onda mala Zvonki perverzna. Ja samo tu pijem pivce i nikome ništa ne radim. I papam čipsa ako mi koja dobra duša donese.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Nellyce, počet ću ja da naplaćujem to potpisivanje Zvonki na raznim temama. Ne prosipam ja mozak bezveze da vi samo dođete i napišete potpisujem Zvonki. Znaš li ti koliko se meni zapuši u glavi dok napišem koju suvislu a vi tako ahahahahahahahahhahahahahahhhhahahaahahahahahahaha zeno luda si
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:53:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
je je tako si i kada si u La Tormenti glumila sve fino a ovamo se drpala sa kim si stigla, nemoj se sada tu praviti fina meni je moja ujna sve ispricala
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:56:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Bolje da se s tvojom ujnom nikada ne sretnem, jel' da? Da me ne bi zafitiljila jer sam bila zločestica. Žene moje, ja sad zbilja idem. Guza mi utrnula od ovoliko sjedenja. Ipak sam ja na godišnjem. Odvikla sam se od sjedenja. Svima šaljem veliku pusu i želim ugodne snove.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:56:59
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Candy, jel' ti vidiš ovo? I onda mala Zvonki perverzna. Ja samo tu pijem pivce i nikome ništa ne radim. I papam čipsa ako mi koja dobra duša donese. Ma draga,samo ću za tebe dati još čipsa ...Pive više bolje ne,ionako je dosta napeto ...Sutra ćemo nadoknaditi !A i spava mi se,slomilo me,jedva gledam...Mislim da ću u horizontalu ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
laku noc draga i ja cu jos malo
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 0:59:43
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,laka ti noć i lijepe snove ! Idem i ja...Želim vam laku noć !
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:03:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc cure moje, lijepo mi papajte neke sa nogama preko, neke bez nogu mada kada malo bolje razmislim ni jednoj od nas nije muz tu znaci sve bez nogu spavamo, naravno mislim na muzeve noge idem i ja na neke druge chat-ove a zvonki moja ujna kada bi te srela stvarno se ne bi dobro provela posta ona je ti malo fik-fik po pitanju tih serija. pitas je sto je tuzna kaze zato sto se ne'am ti pojma ko razbolio i na umoru je, ono ostanes pafff dok ne skontas iz sapunice likovi
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:06:02
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma znam...Mi uvjeravamo baku da nisu glumce zbilja ubili, da je to samo gluma. Na kakve ti to ideš chatove dalje? Ti mora da si skupa sa onim tvojim susjedom vampirica? Idi spavati.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:08:38
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,kaj nisi rekla da i ti ideš spat',isto kao i ja ? Ajd' bok,sad fakat idem,ciao komadi !
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:10:58
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy Zvonki,kaj nisi rekla da i ti ideš spat',isto kao i ja ? Ajd' bok,sad fakat idem,ciao komadi ! Jesam. Pa na povratku iz kupaonice opet malo škicnula. Sad ide i ja . Fali mi ipak onaj moj džumbus. Ne volim spavati bez njega (pssst, nemojte nikome reći. Da ne ispadnem sva neka mljeckava )
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:11:52
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ajd' bok,sad fakat idem,ciao komadi ! A gle nju sad. Dragi joj u Italiji a ona već parla italijano (jel' je to u Italiji???)
< Poruku je uredio Zvonki -- 12.9.2009 1:12:06 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:12:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
ih bas si neka mljeckava Zvonki laku noc koke idem ja na one moje vampirske chatove
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:13:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe laku noc cure moje, lijepo mi papajte Papat ćemo, papat ćemo. I tebi lijepo papanje draga
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 1:13:51
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Candy Ajd' bok,sad fakat idem,ciao komadi ! A gle nju sad. Dragi joj u Italiji a ona već parla italijano (jel' je to u Italiji???) Si,signora,certo ... I meni moj fali,i nismo mljeckave,samo volimo ... Odoh cure,laka vam noć,tipkamo se sutra,ups,danas !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!