Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:16:19
|
|
|
|
Candy
|
Hej mariola,jesi se naspavala ?Kako bušica ? Flokita,ako bježiš,laka ti noć !
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:19:31
|
|
|
|
MaTana
|
cure ipak i ja idem, neću čekati nocnu smjenu, nesto mi je previse nervoze na raji danas pa idem malo gledati tv, to nisam danima radila.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:19:39
|
|
|
|
mariola
|
Probudio me nećak od 7 mjeseci, pa sam cijelu večer zijevala Al šta ću, na njega se ne mogu ljutit, zlato malo Šta ti? Još se nisi micala Jel stigao dragi s puta?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:24:02
|
|
|
|
Candy
|
MaTana,šteta što se nećeš još malo podružiti s nama...Da,nešto je divlje u zraku danas,ali sutra će već biti bolje ...Laka ti noć ... Mariola,kako to misliš da se nisam micala ?S Raje,misliš ?Ma,maloprije sam došla,kaj ti je ... Dragi dolazi sutra ujutro,neću ga vidjeti do navečer,jer idem raditi prije nego on dođe...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:28:44
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mariola,kako to misliš da se nisam micala ?S Raje,misliš ?Ma,maloprije sam došla,kaj ti je ... Dragi dolazi sutra ujutro,neću ga vidjeti do navečer,jer idem raditi prije nego on dođe... Da, s raje Nisi?Aj dobro, nek ti bude Aj biće ti sutra slađe kad se vidite tek navečer Matan i Floki, pa-pa
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:34:42
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,zašto imam osjećaj da mi ne vjeruješ ?Stvarno sam došla maloprije,bila sam poslovno na jednoj kavi,kasnije spremala stan...Uostalom,zakaj se ja tebi opravdavam ? Valjda bumo si spile nekaj,kaj ne ?A vidim i Mariachi i Zvonki da lunjaju uokolo ?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:38:50
|
|
|
|
mariola
|
Šta kažeš na ovu?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:43:49
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,vidi se da se nisi naspavala ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:52:53
|
|
|
|
mariola
|
A i žedna sam. I s guštom bi jednu pivicu popila. Jel ova bolja
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:56:55
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,nisi normalna !Čin-čin draga ... Sigurna sam da će sad navaliti u birtiju ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 22:59:29
|
|
|
|
mariola
|
Samo što su se svi razbježali. Si vidila u temi "moja isprika". Odoše nam dvi drage koke
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:00:52
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:06:17
|
|
|
|
Candy
|
Ma ne mogu vjerovati da se to događa...Pa kaj je danas,neka čudna luna ? Cure,stanite na loptu,čemu to ?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:09:19
|
|
|
|
mlada mama
|
Večer curke, mariola ja se nadovezujem samo da ti kazem da ja navijam za ime NIKO to mi je ime posebno drago,tako mi zovu muza
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:09:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cure, ko je u nocnoj??? vidim veceras puno ruznih tema na rr, ne zelim uopste komentarisati
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:11:07
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama NIKO to mi je ime posebno drago,tako mi zovu muza i mog svidja mi se ime
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:13:07
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim veceras puno ruznih tema na rr, ne zelim uopste komentarisati Ni ja....
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:15:36
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: mlada mama NIKO to mi je ime posebno drago,tako mi zovu muza i mog svidja mi se ime mislila sam i sina nazvati tako,ako se sucajno rodi na sv.Nikolu,ali nije presisao je dosta pa sam odustala,a sada mi je zao jer je mali isti on i svi i njega zovu Niko.
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:15:46
|
|
|
|
trudnica87
|
i ja se drzim postrani,zato se nevolim previse uplitat u velike rasprave.
24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:16:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece cure, ko je u nocnoj??? vidim veceras puno ruznih tema na rr, ne zelim uopste komentarisati Evo i mene draga, jednim okom pratim Djokovica protiv Federera, a drugom pratim sta se ovde desava. kako ste ti i princezita? moja je danas bila preprepredobra, bas sam ponosna na nju da je ne hvalim previse, da ne bude besana noc zauzvrat
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:19:34
|
|
|
|
Anoniman
|
uuuuaaa sudija, ukrali mu poen!!!uuuuuaaaa!! p.s sorry cure moram ovde da navijam, ne smem malu da budim
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:19:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej curke to nam veceras malo promijenjen sastav prvog tima nocne neka samo neka nas ima a ja ti Nellyce sa svojim cjeli dan u kuci, kisa ovde i grmi i seva a imam one sigurnosne uticnice pa mi se svako malo na veci napon ugasi comp uglavnom veselo, odoh traziti Nancy kekse neke, samo se keksi spominju a nigdje ime keksi
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:21:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hej curke to nam veceras malo promijenjen sastav prvog tima nocne neka samo neka nas ima a ja ti Nellyce sa svojim cjeli dan u kuci, kisa ovde i grmi i seva a imam one sigurnosne uticnice pa mi se svako malo na veci napon ugasi comp uglavnom veselo, odoh traziti Nancy kekse neke, samo se keksi spominju a nigdje ime keksi hehehehe! jel malena spava? a ostavila sam ti i komentar na kekse, videces vec
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:24:13
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hej curke to nam veceras malo promijenjen sastav prvog tima nocne neka samo neka nas ima ja sam prije non-stop visila dok mi mali nije spavao po noci od kad je poceo spavati i ja ko kokoška s njim u 22h vec spavam
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 23:28:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
mlada mama ne zali se, super je kada hoce spavati a kad god dodjes na RR dobrodosla, nocna je uvijek najbolja, valjda ljudi prolupaju od mjesecine pa vjecito gluposti valjamo vidjela sam Nellyce da ti mene pratis u stopu to da malo Zvonki odahne
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!