Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nancy oprostiiiiiiiii miiiiiiiii ne vidim sto pisem....magli mi se... nemoj ti meni magli mi se, vi coravi uvek imate neki izgovor za propuste
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:38:51
|
|
|
|
nancy
|
jel ti to mene vrijeđas
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:40:06
|
|
|
|
nancy
|
e sad moram malo zimske pojest
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 0:41:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:43:11
|
|
|
|
nancy
|
mmmmmmmm a ja na slanom. nemam nista slatkoga u kuci.a mozda da probam ove plasmon ,kad ne smije mali valjda ja mogu.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:43:54
|
|
|
|
nancy
|
nelice ocemo se pomirit .gdje si???
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nancy jel ti to mene vrijeđas ne, samo govorim cinjenicno stanje salim se draga, naravno da cemo se pomiriti, nismo se ni svadjale, samo si ti zaboravila koji smajlic kad si krenula da me prozivas
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 0:48:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:51:21
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: nancy jel ti to mene vrijeđas ne, samo govorim cinjenicno stanje salim se draga, naravno da cemo se pomiriti, nismo se ni svadjale, samo si ti zaboravila koji smajlic kad si krenula da me prozivas al ga nisam stavila?a nama coravima se malo i oprasta.hehehe ma ko se vidia svadjat.ja to osobno ne volim.osim s mm.e tu se brzo razestim
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:54:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: nancy jel ti to mene vrijeđas ne, samo govorim cinjenicno stanje salim se draga, naravno da cemo se pomiriti, nismo se ni svadjale, samo si ti zaboravila koji smajlic kad si krenula da me prozivas al ga nisam stavila?a nama coravima se malo i oprasta.hehehe ma ko se vidia svadjat.ja to osobno ne volim.osim s mm.e tu se brzo razestim kako vi coravi napravite ljude lude, za tren a tako je i sa mojim dragim, mada cini mi se da cu to poceti da praktikujem i sa sveki
< Poruku je uredio Nellyca -- 14.9.2009 0:55:37 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 0:55:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:57:49
|
|
|
|
nancy
|
e bas se lipo nasmija .sad bi stvarno mogla u krpe.stvarno mi se magli,nesad se ne zahebajem a callanhoe nestala.......bice je vampiric scepao e pa laka vam noc cure moje
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 0:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak A vas dvije uši dosadne Morala sam uzeti grožđe(koje je nekim čudom preživjelo mm) kad već nema čokolade. Kako su bebači?? uuuu evo mi nove zrtve za svadjuuu!!! kome ti kazes da je dosadna???!!! ovo sam opasna samo preko ekrana moja je odlicno, pocela je da se sama uzdize u sedeci polozaj, i bas je predobra, pu pu necu mnogo da je hvalim, uvek mi se o glavu odbije! kako je tvoja malecka?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:00:43
|
|
|
|
Anoniman
|
laku noc coro coravi
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 1:02:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 1:04:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:07:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak dobro je. Još kada bi počela spavati Ja sam ti ju do sada tri puta trčala uspavljivati,1 puta presvukla i napravila 2 bocu soka(onu od 3,5 dcl) A kada ćeš nam staviti Saricine nove slike? Stalno mijenjaš avatare,pa te uopće ne ksužim na prvu. nekako po sličicama automatski skužim tko je na temi,a ovaj tvoj je neuočljiv. Plače jurim popiz..ću jel ona uvek tako slabo spava? mi za sad s tim nemamo problema, nadam se ni da necemo... ovaj sam danas stavila, slika Beograda, kad se vratim da me podseca, Saru ionako vidjam svaki dan po celi dan predlazes da promenim? opet? izbrisala sam sve albume, ova callanhoe me prestrasila ali sad me to proslo, mogla bih par novih da stavim, bas se dosta promenila, svaki dan nesto novo...cudo kako brzo rastu u ovom periodu...
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:07:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo cure i mene Cuko Bobi se ustao, evo je kraj mene skace, ja jepokusala uspavati ma kakvi, evo je tipka sa mnom i naravno grize ispovracala sam se kao luda maloprije izgleda da me ova netolerancija na laktozu opet zeza ili je od solne kiseline, veceras smo ja i solja najbolje prijateljice izgleda noc nancy, iznapada posten svijet i ode
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:09:44
|
|
|
|
Anoniman
|
jao draga pa bas te snaslo a zamisli ti malene sto nece da spava i do kad ce on sad da vileni? jel zna ponekad sama da se uspava? izgleda da ce djokovic izgubiti smrccccc
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 1:10:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 1:12:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:13:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
a do kad ja ne krenem spavati ona ce skakutati kraj mene, zato ce sutra duze spavati, nadam se kako je cuclu izbacila ne moze spavati ako sise nema u ustima a meni se strasno povracalo i morala u vc otrcati, dok sam dosla nazad ona se igra na krevetu vidim i kod cvrcak veselo ti imas srece zato samo drzi fige da tako i ostane
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:16:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Od kada se rodila imamo cirkuse sa spavanjem. Tri godine je napunila i nije ništa bolje. pedićka kaže.jednostavno je takvo dijete koje ne voli spavati i treba joj jako malo sna i to je to.. Zašto si obrisala slike? Stavi opciju ja i moji prijatelji. Tako sam i ja. Isto sam dugo razmišljala da li da stavim slike,ali evo..Valjda neću požaliti. Onaj avatar prije slike tebe kad si bila mala mi je Sara prelijepa. Preslatko dijete stvarno. takva sam i ja bila kao mala...kad poraste mozda bude bolje, sam sam spavalica velika. utesila sam te bas, a ? nemam ja nikog za prijatelje, na to do sad nisam ni obracala paznju, ali neko rece da samo kad je neko online mozes da ga dodas za prijatelja, jel da? da, ona njena slika sa avatara mi je jedna od omiljenih...verovatno je i drugima kao i tebi ostala upecatljiva, mogla bi da je vratim da ne bunim ljudi vise. vidis kako ova vrtirepka nema nameru da prestane da vrti dupetom, i to na porodicnom forumu
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:18:15
|
|
|
|
Anoniman
|
laku noc svrcak, pusa malenoj
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:19:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ti imas srece zato samo drzi fige da tako i ostane nadam se da hoce, a i dzaba mi to kad ja ovde vilenim sa vama umesto da spavam..kako god okrenes neispavana sam
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!