Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:22:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
a cvrcak vjeruj da bi mi dobro dosla zamjena na bar sat vremena a ja bih tog tvog muza Ruzinom tavom za dobro jutro opajdarila kada bi mi takvo sto rekao laka noc ti i nadam se do bar 9h spavanju a ova vrtiguzka,vrtirepka ovde tese liniju, kako ne kuzis Nellyce, ne? niko mi ne moze reci da ne vjezbam kada cijeli dan na RR skacem
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:27:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a ova vrtiguzka,vrtirepka ovde tese liniju, kako ne kuzis Nellyce, ne? niko mi ne moze reci da ne vjezbam kada cijeli dan na RR skacem pa po toj tvojoj logici i ja sam sad stalno u Beogradu, kad me drugarice budu pitale kad dolazim reci cu-pa kako ne znate, ja nikad nisam ni odlazila
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 1:35:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
moja logika odlicna stvar, ne? odoh pajkiti sada zaista I u sobi na belom jastuku, i u sumi pokraj starog panja.... Svi pod obraz il' sapu il' ruku doslo vreme, da se lepo sanja... Laku noc, laku noc, laku noc Laku noc ti Nellyce
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 7:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 7:31:09
|
|
|
|
Anoniman
|
dobar jutar! kod mene je jedna već u vrtiću a dvije još spavaju... mamika, baš mi je žao! hoćeš li otići kod dr? odmaraj koliko možeš... cvrčak, ne vidim tvoju kavu pa ću probat stavit još jednu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 7:38:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 7:43:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ajoj, baš vas je snašlo! Nadam se da bude sve brzo prošlo, ljubi Robeka puno... evo, taman sam sjela, već se Kata budi... idem servisirati guzu, pa virnem...
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 7:46:52
|
|
|
|
Viky
|
Dobro jutro... Kako ste mi jutros? Meni bi trebao biti sretan dan,a samo bi plakala...sva sam nikakva
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 7:50:28
|
|
|
|
karoca
|
Jutro ranoranioci, od zore grmi i lijeva kiša pa me već hita jeza a juče se kupali moja curica se digla u 7 ura pa pomaže mami tipkat....a ja uz kavicu malo do vas... vidim i sinoć bilo zabavno do sitnih sati...moja bar ode leć do 10 ura naveče
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 7:53:33
|
|
|
|
Viky
|
bok,mamika... prvo,danas mi je godišnjica braka,ali... danas mi i mama ima rođendan i to je drugi rođendan bez nje... nekad smo samo feštali,a sada mi se samo plače ...jako mi nedostaje Kako si ti? Vidim da te išijas gnjavi? Da te utješim,ja sa kičmom imam stalno probema,terapije,tablete.. isto bol u nozi,tako počinje.
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 7:58:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:00:46
|
|
|
|
Viky
|
Hvala ti,Cvrči... princeza je super,evo upravo me navlači za rukav da idemo u vrtić,obožava ga. Kako tvoja Cvrčkica?
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 8:04:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:06:46
|
|
|
|
Viky
|
karoca,dobro ti jutro...tebe još nisam srela u bircu cure,pa što se to sinoć izdogađalo? čemu sve to? ili bolje ne o tome...
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 8:09:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:10:23
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro juto je rodio netko od 2u1
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:11:06
|
|
|
|
karoca
|
SRETNA GODIŠNJICA I JOŠ MNOGO LIJEPIH I UZBUDLJIVIH GODINA SA TVOJIM DRAGIM A teško je bez majke jer kako kažu majka je jedna i jedina! To uvijek tupim mom mužu a on ko i svi muški to olako shvaća! Nego lijepo uzmi mm pod ruku i malo "zalomite"!
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 8:14:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:14:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ciao svima zvrk, album je apdejtan vidila hvala na brzini ''postavljanja''
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:15:12
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak mene strah vrtića Viky. Moja jako voli djecu,ali bojim se da joj ne prisjedne. nema adaptacijskog perioda. Dođeš u 8h ostaviš dijete da urla i dođeš po njega u 16h. malo su nam tete koma. Ili bi trebalo smijeniti glavnu ravnateljicu vrtića ili psihologicu??! Ne znam,ali nikako nije dobro. nema adaptacije? pa to nikako nije u redu. Moja djeca nakon dva tj počinju spavati,zapravo se ravnamo prema roditeljima. Bože,što se to događa u ovoj državi???? Normalno da te je strah onda..i mene bi bilo.Pa to je šok za dijete..prvi dan ga tako izšokirati...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 14.9.2009 8:17:23
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: karoca SRETNA GODIŠNJICA I JOŠ MNOGO LIJEPIH I UZBUDLJIVIH GODINA SA TVOJIM DRAGIM A teško je bez majke jer kako kažu majka je jedna i jedina! To uvijek tupim mom mužu a on ko i svi muški to olako shvaća! Nego lijepo uzmi mm pod ruku i malo "zalomite"! hvala ti,draga... znaš da i budem nešto poduzela...nema mjesta crnim mislima,a ni moja mama to ne bi željela.. otići ću joj zapaliti svijeću naš Mirogoj...
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 8:17:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!