Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 22:50:28
|
|
|
|
Candy
|
Svaka čast!Treba mi nešto takvo,umorna sam k'o pas,jedva pišem ... A za par sati ponovno ,ajme kad se sjetim što me čeka... Ma daj mi još jedan Piggy!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 22:52:43
|
|
|
|
piggy
|
pa kad je bal nek je bal
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 22:56:57
|
|
|
|
Ruža
|
Anne dobro nam došli natrag! Lijepo te je opet vidjeti sa nama. Samo se ti odmori kod svoje kućice i dođi k sebi pa će biti vremena i za brijanje na raji! Naravno da nas sve zanima, ali strpljive smo mi. Laku noć i mirne snove želimo, puse dječici!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 22:59:22
|
|
|
|
Candy
|
O Ružo,i ti si nam tu... Jučer navečer te nikako dočekati...mi zvale,slale goluba pismonošu po tebe a tebe nema,pa nema...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:02:22
|
|
|
|
piggy
|
ružo kada ćeš nam staviti slikice novih stvari iz šopinga za Đuru. Vidjela sam da si napisala da na ctg-u imaš lagane trudove,jel drugo sve uredu.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:09:55
|
|
|
|
Candy
|
Ružo,kaj to Piggy priča,kakvi trudovi? A nisam u toku ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:12:31
|
|
|
|
Candy
|
Eto,moram ići...dragi došao a ionako sam nikakva,moram u krpe,sutra me čeka naporan dan... Želim vam ugodne snove ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:13:27
|
|
|
|
Ruža
|
Curke bila ja sinoć s vama, ali veza mi je štekala, poruke nikako da prođu, stalno me izbacivalo i onda sam odustala da ne učinim nešto nažao svom kompiću.. Stavit ću vam idući tjedan slikice od Đurine sobe, kad kimba stigne i sve bude završeno. Na pregledu sve o.k. osim tih trudova, u ponedjeljak idem na ultrazvuk i kontrolu opet. Ma Đuro je mamin sin, zna on da još nije sve spremno za njega.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:14:33
|
|
|
|
Ruža
|
Candy laka ti noć! Navrati ujutro na kavicu!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:17:35
|
|
|
|
piggy
|
jedva čekam da vidim slikice,a nadam se da će sve biti ok u ponedjeljak i da đuro neće još van dok mamica sve ne sredi za svog sina. Candy i ja ti želim laku noć.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:23:12
|
|
|
|
Ruža
|
Ma sve ostalo je o.k. tako da nema mjesta brigi. Kako si nam ti Piggi? Ti si još na bolovanju?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:35:33
|
|
|
|
piggy
|
na draga,ja ti imam pravo 6 mjeseci na porodiljni,a to mi je do 21.10 do tada se nadam da će biti ako ne onda ću na bolovanje. Ne znam točno šta mi se dešava u zadnje vrijeme,puno jedem,osjećam umor al nemam nikakve mučnine. Znaš da sam radila test i da je bio neg.i dobila sam ,danas sam si razmišljala kupiti test al nisam,malo me dolje boli i napata sam ko kad trebam dobiti,ne znam šta da napravim,baš sam si čudna.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 23:53:34
|
|
|
|
Ruža
|
A dobila si mengu? Pravu ili? Ti ne bi natrag na posao?Mislim možda bi ti bilo lakše da si među ljudima. U svakom slučaju od srca ti želim plusić što prije!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 0:00:43
|
|
|
|
piggy
|
ma bi ja na posao ali nam je malo kaos i ne znam kak bi sve to bilo da još i ja dođem,puno nas ima a posao je malo pao,sad nam se vratila još jedna cura sa porodiljnog,šefica mi ne želi dati otkaz a naravno ni curama,zato bi ja na bolovanje ak nebum trudna do 10 mjeseca. što se tiče bila je prava i trajala je 7 dana,zato niš ne kužim,možda sam si zabrijala.ak ne kupim test sljedeći tjedan onda bum čekala da vidim hoću li dobit . lagano ću vas napustiti jer me počela boljeti glava,pišemo si sutra. Svima želim laku noć.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 0:05:59
|
|
|
|
Ruža
|
Laku noć Piggy... Pisamo si sutra i ja ću polako...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 2:10:26
|
|
|
|
tiha
|
ajoj............sve spavate!!!!!!!!!! laku noc
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 2:21:55
|
|
|
|
piggy
|
Tiha pa kaj si još budna?Ja se probudila išla na wc,pojela malo slađe i sad mi se ne spava.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 2:28:14
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: piggy Tiha pa kaj si još budna?Ja se probudila išla na wc,pojela malo slađe i sad mi se ne spava. Ja isto tako probudila se, popila vodu al mi se spava , vidim da ste budne . Curke bježite u krevet
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 2:32:04
|
|
|
|
piggy
|
bok Koka i ti si budna,ja nikad nisam imala problema sa spavanje,a sad čim se malo duže zadržim van kreveta prođe me san. Već sam mm rekla da cu popit tabletu za spavanje pa bum cijelu noć spavala.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 8:52:27
|
|
|
|
maja
|
Dobro jutro cure u ovaj divan dan!!! Nema nikoga, kavu sam popila sama, doričkovala još nisam , ručak danas u restoranu , jer idemo na krstitke!!! Velika pusa svima vama s kojima nisam dugo bila, MM je bio na godišnjem, ali od ponedjeljka se vraća raditi pa ću ja visiti tu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 8:53:12
|
|
|
|
maja
|
I velika pusa i pozdrav svima novima!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 9:01:27
|
|
|
|
koka
|
Jutro svima , baš mi je žao što nisam stigla prije Maja , al ajde u ponedjeljak se vidimo . Kako je ? Ima li koga? Moram nabrzaka popiti jer Mila još spava a svaki čas bi trebala se probuditi.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 9:10:06
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure,evo da se ja samo javim,pa idem malo u šetnjicu s Dinom.Usput spavali do pola 9,dala sam mu jesti oko 6 i on čudom nastavio spavati.Sad ćemo tako probavati,možda upali. ANNe dobrodošli kući ti i tvoj sinćić!! Kasnije se javim,pa ću i druge teme pročitati,vidim da je Ruža neke trudove imala
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 9:28:13
|
|
|
|
koka
|
Nestignem sada čitati , al vidim da je Anne došla kući. Pa Anne sretan povratak tebi i tvom Samiju u vaš dom . Nadam se da ćemo se uskoro čuti .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 23.8.2008 9:29:28
|
|
|
|
koka
|
ANNE , vidim da kukaš , zar je moguće??? Pa ti si rekorderka .
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!