Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:43:13
|
|
|
|
sanjarica
|
Hej cure,upravo sam se sjetila svojih "petaka"i onog iscekivanja kad cu izac s drustvom il s dragim..ihih,ma kako je to slatko bilo.ima u svemu cari.a evo,danas,ovog petka,da mi je samo da odspavam 20 min,u komadu;il da popijem na miru kafu.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 16:26:39
|
|
|
|
tina1602
|
meni treba da izađem malo s curama van sama, i da se malo izludiram i zaboravim na sve.... curke koje ste pitale za lunu.... luna je super, mali rušimir, danas smo sjedile na kavi... a mačka sa nogama prevrnula stol na mene, prolila vodu i kavu na mene... i razbila čau... izgledalo je kao da sam se upiškila..... mali moj rušimir
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 16:34:24
|
|
|
|
Ruža
|
Tina pa ti nam došla? Već smo se pitale što je s tobom? Dobro je Lunica krenula, u startu ruši i razbija. Nek se zna tko je glavni!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 16:42:02
|
|
|
|
tina1602
|
bilo je tu puno problema, ali me je tiha o svemu izvještavala
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 17:08:15
|
|
|
|
Ruža
|
Nadam se da je sad bolje?I ne brini se previše i ako budeš morala početi raditi i ja ću morati nakon 6mj. pa ćemo tješiti jedna drugu. Neće ti biti lako, ali vjeruj da ćeš se bolje osjećati kad budeš imala svoj novac. Odoh se sad spremati u 6 sam naručena u rodilište na kontrolu, ctg i plodnu vodu. Iskreno baš mi se gore i ne ide, draža mi je puno njegova ordinacija.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:37:52
|
|
|
|
Ruža
|
Pola 9, a nigdje nikoga u bircu? Gdje ste sve zbrisale?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:40:43
|
|
|
|
maja
|
Ružo, evo ja sam svugdje po malo, pa da te pozdravim!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:41:16
|
|
|
|
maja
|
Kako ste mi ti i Đuro?! Jel majstori još lumpuju?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:41:25
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo kak je prošla kontrola? Mia se svima zahvaljuje na komplimentima. Tina kaj moraš natrag na posao?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:42:18
|
|
|
|
maja
|
Tonkice, baš tebe tražim! Bila sam na anketi za operacije, vidim da imaš problema sa ušima Ja sam ih operirala sa 15 godina
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:44:59
|
|
|
|
tonkica
|
Ma daj? Ja nikak da si to riješim. Ili nema para ili treba nešto neophodnije za nabavit... Pa nikako! Kakvo je tvoje iskustvo?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:46:09
|
|
|
|
Ruža
|
Hej Majo pa jesi ti živa? Gdje si, nema te na Raji već dugo? Kontrola prošla o.k. ctg pokazuje trudove, za koje sam ja mislila da Đuro štuca. U ponedjeljak idem na ultrazvuk. Otvorila sam novu temu pa ako koja zna nešto o tome pomagajte. Tonkica idem škicnuti slikice, nisam još uspjela.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:47:07
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo čestitam na 3000 poruka!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:48:17
|
|
|
|
maja
|
Operirali su me u općoj bolnici i nisam platila ništa, sad ne znam kakva je politika, jer je to bilo prije puno godina! Boli naravno, ali ne više od porođaja , ali opet bi išla da trebam, jer mi je to bio velikiiiiiiii kompleks.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:49:25
|
|
|
|
maja
|
Bio MM na godišnjem, pa stalno nešto i nešto, ali dođem ja i škicnem, ali stvarno nisam dugo bila u bircu!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:51:58
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Tonkica! Curka ti je prava ljepotica, ista mama. A tek one velike oke..... Šećer.... Majo jel mm opet počeo raditi?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:52:03
|
|
|
|
tina1602
|
tonkice, prvo moram naći posao.... ali za neku normalnu plaću, da mi bude veća od porodiljnog... ako ne bude onda mi se ne isplati... radije ću onda biti sa svojim djetetom... nadamse da si razumila.. nadam se da sam dobro objasnila
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:52:40
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Hvala Tonkica! Curka ti je prava ljepotica, ista mama. A tek one velike oke..... Šećer.... potpisujem
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:53:11
|
|
|
|
maja
|
Počinje u ponedjeljak, već mi je dosadio
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 20:53:31
|
|
|
|
maja
|
Tino, kako si mi, već se dugo nismo srele!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 21:01:17
|
|
|
|
tonkica
|
Razumijem te Tina. Kad već moraš natrag na posao držim fige da nađeš nešto pametno i dobro plaćeno.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 21:03:06
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: maja Operirali su me u općoj bolnici i nisam platila ništa, sad ne znam kakva je politika, jer je to bilo prije puno godina! Boli naravno, ali ne više od porođaja , ali opet bi išla da trebam, jer mi je to bio velikiiiiiiii kompleks. Mislim da sam za ne plaćanje fest zakasnila. Možda i poduzmem nešto po tom pitanju u ovih godinu dana što ću bit doma na porodiljskom. Kad počnem radit tko će onda moć opet na bolovanje...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 21:05:59
|
|
|
|
tiha
|
di ste mace???
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 21:08:28
|
|
|
|
tonkica
|
Mijau... Tiha znaš kako to ide. Dođem ja na večer u birc na kavu i nema nikoga.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 21:10:32
|
|
|
|
tiha
|
ima kako nema ja sam tu uvijek----mijau-------
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!