|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
22.8.2008 22:50:28   
Candy
Svaka čast!Treba mi nešto takvo,umorna sam k'o pas,jedva pišem user posted image ...
A za par sati ponovno user posted image ,ajme kad se sjetim što me čeka...
Ma daj mi još jedan Piggy!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1876
22.8.2008 22:52:43   
piggy
pa kad je bal nek je bal
user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1877
22.8.2008 22:56:57   
Ruža
Anne dobro nam došli natrag!user posted image user posted image user posted image
Lijepo te je opet vidjeti sa nama. Samo se ti odmori kod svoje kućice i dođi k sebi pa će biti vremena i za brijanje na raji!
Naravno da nas sve zanima, ali strpljive smo mi.user posted image
Laku noć i mirne snove želimo, puse dječici!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1878
22.8.2008 22:59:22   
Candy
O Ružo,i ti si nam tu...
Jučer navečer te nikako dočekati...mi zvale,slale goluba pismonošu po tebe a tebe nema,pa nema...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1879
22.8.2008 23:02:22   
piggy
ružo kada ćeš nam staviti slikice novih stvari iz šopinga za Đuru.
Vidjela sam da si napisala da na ctg-u imaš lagane trudove,jel drugo sve uredu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1880
22.8.2008 23:09:55   
Candy
Ružo,kaj to Piggy priča,kakvi trudovi?
A nisam u toku user posted image ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1881
22.8.2008 23:12:31   
Candy
Eto,moram ići...dragi došao a ionako sam nikakva,moram u krpe,sutra me čeka naporan dan...
Želim vam ugodne snove user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1882
22.8.2008 23:13:27   
Ruža
Curke bila ja sinoć s vama, ali veza mi je štekala, poruke nikako da prođu, stalno me izbacivalo i onda sam odustalauser posted image user posted image user posted image  da ne učinim nešto nažao svom kompiću.. user posted image
Stavit ću vam idući tjedan slikice od Đurine sobe, kad kimba stigne i sve bude završeno. Na pregledu sve o.k. osim tih trudova, u ponedjeljak idem na ultrazvuk i kontrolu opet.
Ma Đuro je mamin sin, zna on da još nije sve spremno za
njega.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1883
22.8.2008 23:14:33   
Ruža
Candy laka ti noć! user posted image Navrati ujutro na kavicu!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1884
22.8.2008 23:17:35   
piggy
jedva čekam da vidim slikice,a nadam se da će sve biti ok u ponedjeljak i da đuro neće još van dok mamica sve ne sredi za svog sina.user posted image
Candy i ja ti želim laku noć.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1885
22.8.2008 23:23:12   
Ruža
Ma sve ostalo je o.k. tako da nema mjesta brigi.

Kako si nam ti Piggi? Ti si još na bolovanju?

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1886
22.8.2008 23:35:33   
piggy
na draga,ja ti imam pravo 6 mjeseci na porodiljni,a to mi je do 21.10 do tada se nadam da će biti user posted image  ako ne onda ću na bolovanje.
Ne znam točno šta mi se dešava u zadnje vrijeme,puno jedem,osjećam umor al nemam nikakve mučnine.
Znaš da sam radila test i da je bio neg.i dobila sam user posted image ,danas sam si razmišljala kupiti test al nisam,malo me dolje boli i napata sam ko kad trebam dobiti,ne znam šta da napravim,baš sam si čudna.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1887
22.8.2008 23:53:34   
Ruža
A dobila si mengu? Pravu ili?
Ti ne bi natrag na posao?Mislim možda bi ti bilo lakše da si među ljudima.
U svakom slučaju od srca ti želim plusićuser posted image  što prije!

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1888
23.8.2008 0:00:43   
piggy
ma bi ja na posao ali nam je malo kaos i ne znam kak bi sve to bilo da još i ja dođem,puno nas ima a posao je malo pao,sad nam se vratila još jedna cura sa porodiljnog,šefica mi ne želi dati otkaz a naravno ni curama,zato bi ja na bolovanje ak nebum trudna do 10 mjeseca.
što se tiče user posted image  bila je prava i trajala je 7 dana,zato niš ne kužim,možda sam si zabrijala.ak ne kupim test sljedeći tjedan onda bum čekala da vidim hoću li dobit user posted image .

lagano ću vas napustiti jer me počela boljeti glava,pišemo si sutra.
Svima želim laku noć.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1889
23.8.2008 0:05:59   
Ruža
Laku noć Piggy... Pisamo si sutra i ja ću polako...

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1890
23.8.2008 2:10:26   
tiha
ajoj............sve spavate!!!!!!!!!! laku noc

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1891
23.8.2008 2:21:55   
piggy
Tiha pa kaj si još budna?Ja se probudila išla na wc,pojela malo slađe i sad mi se ne spava.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1892
23.8.2008 2:28:14   
koka
IZVORNA PORUKA: piggy

Tiha pa kaj si još budna?Ja se probudila išla na wc,pojela malo slađe i sad mi se ne spava.user posted image
Ja isto tako probudila se, popila vodu al mi se spavauser posted image , vidim da ste budneuser posted image . Curke bježite u krevet

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1893
23.8.2008 2:32:04   
piggy
bok Koka i ti si budna,ja nikad nisam imala problema sa spavanje,a sad čim se malo duže zadržim van kreveta prođe me san.
Već sam mm rekla da cu popit tabletu za spavanje pa bum cijelu noć spavala.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1894
23.8.2008 8:52:27   
maja
Dobro jutro cure u ovaj divan dan!!! Nema nikoga, kavu sam popila sama, doričkovala još nisamuser posted image , ručak danas u restoranuuser posted image , jer idemo na krstitke!!!

Velika pusa svima vama s kojima nisam dugo bila, MM je bio na godišnjem, ali od ponedjeljka se vraća raditi pa ću ja visiti tuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1895
23.8.2008 8:53:12   
maja
I velika pusa i pozdrav svima novima!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1896
23.8.2008 9:01:27   
koka
Jutro svimauser posted image user posted image user posted image , baš mi je žao što nisam stigla prije Majauser posted image , al ajde u ponedjeljak se vidimo user posted image . Kako je ? Ima li koga? Moram nabrzaka  popitiuser posted image jer Mila još spava a svaki čas bi trebala se probuditi.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1897
23.8.2008 9:10:06   
BUMBIKA
Bok cure,evo da se ja samo javim,pa idem malo u šetnjicu s Dinom.Usput spavali do pola 9,dala sam mu jesti oko 6 i on čudom nastavio spavati.Sad ćemo tako probavati,možda upali.
ANNe dobrodošli kući ti i tvoj sinćić!!user posted image user posted image
Kasnije se javim,pa ću i druge teme pročitati,vidim da je Ruža neke trudove imala

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1898
23.8.2008 9:28:13   
koka
Nestignem sada čitati , al vidim da je Anne došla kući. Pa Anne sretan povratak tebi i tvom Samiju u vaš dom user posted image user posted image user posted image . Nadam se da ćemo se uskoro čutiuser posted image .

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1899
23.8.2008 9:29:28   
koka
ANNE , vidim da kukaš user posted image , zar je moguće??? Pa ti si rekorderkauser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!