Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:59:43
|
|
|
|
tiha
|
jedva cekam nasu blanku sutra u 13:10 skace jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:59:56
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: lilivana Drage moje, ja sam jednom Gabrijelu po guzi (preko pelene) udarila, jer sam bila raspigana zbog svekrve. To milo djetešce je bilo nestašno, al ne tako krivo da bih ju trebala udarit. Njen pogled nikad neću zaboravit, kako je bila iznenađena i šokirana kaj je dobila po guzi. Zato sam rekla da ju nikad više neću ni udarit ni pljusnut, ništa! Ni po guzi ni poruci,ma nikuda! Nisu toga vrijedne! Definitivno! Sreća je samo što i mm živcira njegova mama, pa mi pruža podršku što se nje tiče!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:06:33
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: lilivana Mi kao da imamo istu svekrvu!?! U dijete mi se prestala petljat, jer ju mala ne doživljava ni 1%! Al zato mog muža "hrani" i s informacijama, savjetima a i fino mu kuha, da siroče ne ostane gladan od mog kuhanja! (a nije da ne znam kuhati)Ima tema o svekrvama, pa se možemo prebacit tamo ako želiš Gledaš možda Raymonda?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 14:07:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:09:21
|
|
|
|
mirna
|
cure otvorila sam nam novu temu u svekrvama.. prebacite se i pišite..bit će vam lakše..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:13:15
|
|
|
|
tiha
|
cure mia mi spava vise od 2 sata ajoj neka ona pajki samo!!!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 14:20:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:28:53
|
|
|
|
mirna
|
tonkica mala mia me sa svojim velikim okicama podsjeća na tebe. preslatka je!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 14:29:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:30:38
|
|
|
|
tiha
|
jao preslatka je....bas se vidi da je dobila sad je prava bebica! ima predivne velike okiceeeeeeee....ajoj....kak sam se raznjezila! hocu i ja!!! a da imam jedno tako malo----malo ipak vece!!!! das mi ju na dva sata?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:32:40
|
|
|
|
tonkica
|
Bravo za Miu Tiha! Spava i moja, ali u ratama. Malo je i plakala u snu, ne znam šta ju muči. Al i ona trenutno spava, al mislim da neće još dugo, nešto se uskomešala i uzvrtila. Pa bude odmah gladna. Hvala Mirna! Morala sam iskoristit prisustvo na Raji da stavim par novih slikica moje beboline. Sad kad malo zafriška morat ćemo organizirat upoznavanje u živo. Već se sad veselim Maksiću!!! Moj mm radi i sutra i preksutra, tak da ne budem mogla uživat s njim. Vjerojatno ću zbrisat od svekrve svojima.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:35:32
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: tiha das mi ju na dva sata? Bez problema Tiha! Nisam od onih mama koje drže bebe samo uz sebe, učim ju i na druge. Jučer kad sam išla na šišanje ostala je sa mojom mamom bez problema.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 14:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:41:33
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Tonkice Mia ti je preslatka mala curica!!! Neznam odakle da krenem čitati,baš ste se raspisale na svim temama!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:44:38
|
|
|
|
tonkica
|
Hvala Bumbika!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:46:03
|
|
|
|
mirna
|
Samo polako bumbika... sada još imaš vrijemena, a sljedeći tjedan ćeš raditi...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 14:47:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:48:46
|
|
|
|
tonkica
|
Lilivana ugodan ti vikend! I počni s tm raditi na drugoj bebici.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:50:44
|
|
|
|
tonkica
|
Odoh i ja lagano! Mia budna i gladna. PUSA velika svima!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 14:56:33
|
|
|
|
koka
|
Tonkica,Mia je preslatka a tek koje velike okice . Lilivana ugodan vikend i vidimo se u ponedjeljak
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:00:33
|
|
|
|
tiha
|
evo i moja mia budna spavala puna 3 sata!!!!! ovo je prvo takvo popodnevno spavanje!!! cure ako se nejavim vise onda znate da mi net neda...steka mi nesto jaja kod objave jednom mi da da objavim a 5 puta ne i tako.....a poslje cemo do mame jos malo.....fali mi nisa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:18:45
|
|
|
|
tiha
|
cura popapala šejk od banane bravo sve je slistila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:25:00
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za Miu! Nije ni čudo da je sve popapala kad je fino. Što je Tiha već ti Nisa fali? Ma dobrica je i ona, samo ju mama ponekad ne sluša.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:28:31
|
|
|
|
tiha
|
onda mama nikad ne slusa.....idem ja.....opa cak sam dva sata izdrzala bez nje.....uf!!!!!!!!! pisemo si navecer papa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 15:31:29
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: koka Tonkica,Mia je preslatka a tek koje velike okice . potpisujem, he he
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!