Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:14:02
|
|
|
|
piggy
|
samo se poslužite
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:14:56
|
|
|
|
Ruža
|
Curke trudim se pohvatati i vas ovdje i komentirati nove teme pa mi baš i ne ide. Dajte i meni pićence da se priberem. Tonkica kako tvoja djevojčica? Vidim da nam u zadnje vrijeme ipak češće navratiš? Uspjeli ste uloviti ritam?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:21:30
|
|
|
|
ZVRK
|
evo i ja da se poslužim sa pićencem ov jagoda .pa da onda nastavim pročitati šta se sve dešavalo prije nego odem
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:22:13
|
|
|
|
mirna
|
bok curke! Nemam vrijemena za čitati natrag... imam nešto malo posla, a onda trebam pakirati.. idemo do pon na selo.. trebam si tamo neke papire srediti u pon..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:24:18
|
|
|
|
tiha
|
ajoj nisa otisla ja sad kao mirna mos mislit gledam rukomet
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:27:34
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Curke trudim se pohvatati i vas ovdje i komentirati nove teme pa mi baš i ne ide. Dajte i meni pićence da se priberem. Tonkica kako tvoja djevojčica? Vidim da nam u zadnje vrijeme ipak češće navratiš? Uspjeli ste uloviti ritam? Jesmo Ružo, mislim da smo se privikle jedna na drugu i da je sad već lakše.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:29:02
|
|
|
|
tiha
|
izgubili nasi.....ali borimo se za broncu jos mogu oni uhvatiti medalju....bit ce bolje
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 13:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:30:40
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo Tonkica! Još jedna mama koju ću žicati savjete. Baš mi je super ovako biti među zadnjima , sve ste već probale ono što mene tek čeka pa će uvijek bar jedna biti dostupna za savjet. Mirna pa tek ste došli i već gibate dalje? Pravi putnici, nema što!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:37:11
|
|
|
|
koka
|
Opet zaboravila gledati rukomet , znači izgubili?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:37:58
|
|
|
|
mirna
|
Mirna pa tek ste došli i već gibate dalje? Pravi putnici, nema što! cigani u duši...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:38:09
|
|
|
|
tonkica
|
Joj opet moja draga svekrva! Mia ne smije zaplakat (a plakala je u snu), a ova odmah dolazi gore gledat šta joj je! A inače je nema gore i ne usudi ju se takoreći ni uzet u ruke. Grrrrrrrrrrrrrrrrr!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:38:30
|
|
|
|
tiha
|
cure stavite na 2 program sandra se bori za broncu iz tenja je tuce se vodi 1:0
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:39:00
|
|
|
|
tonkica
|
Mirna tak i treba! Čim više skitat i bolje je.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:42:24
|
|
|
|
mirna
|
Moja svekrva ima isto takve fore.. kažem joj da je mali jucer imao 39 temperature na moru i da je to neka virozica, a ona mene u paniku: pa treba doktoru itd.. ali ja ga znam i znam da uvijek odreagira s visokom temperaturom.. Dobro je da se brine, ali ponekad ti time nabija samo osjećaj krivnje..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 13:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:46:47
|
|
|
|
tonkica
|
Užas! Zakaj moraju bit takve! Ova je upal gore jedno jutro i pitala mm jel se naspavo? A ja se dizala valjda 3 puta tu noć. Meni takva pitanja ne postavlja. Baš ju ne volim! I misli da malecka plače jer je gladna, kao da bebe samo zbog gladi plaču! I uvijek je to: da nije gladna?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:47:07
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: tonkica ... Uživaj u svom a ignoriraj potpisujem
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 13:49:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:51:27
|
|
|
|
tonkica
|
Znam, al baš je bila gore pa sam vam se morala pojadat! I sad mi je lakše. Sad možemo promjenit temu.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:52:22
|
|
|
|
tiha
|
ja sam se sa svojom prije sat vremena gadno zakacila zato sam i bila ljuta na nisu ona me nabrijala!!! nazvala me i pita sta je jeste zivi tjedan dana niste se u stanju javit...nazvat i pitat kak smo i to meni sve rekla! a ja zamracila samo sam joj rekla--znate sta imate i vi telefon i nemorate samo zvat kad vam nesto treba! ----darko radi drugu a ona prvu a ja s njom nemam zivaca vodit neke strasne razgovore i pitat ju svaki dan sta radi kad znam da nista ne radi!!! pa mars! treba ih otpilit....e da i odma je rekla daj mi darka sva ljuta i njega pita sta je snajka ljuta? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:56:20
|
|
|
|
tonkica
|
Toliko o mijenjanju tema! Uvijek kad sam ja u bircu na tapeti su svekrve.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:56:56
|
|
|
|
tiha
|
imamo broncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sandra savic je broncanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imamo 4 medalje!!!! o je!!!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2008 13:58:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 13:58:24
|
|
|
|
tonkica
|
Hvala Tihi na info, ne gledam telku i nisam u toku.
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!