Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:20:15
|
|
|
|
koka
|
Vidila sve baš ste simpa . Jeste vidili nove tickere ima ih mali milijun , baš su simpa i ja sam si stavila nove.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:21:10
|
|
|
|
tiha
|
stvarno ih ima mali milijun....i ja cu promjenit cim me cure puste na miru
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:24:17
|
|
|
|
njanja
|
Tiha, cure su slatke, mi je premala da procijenim, ali denisa je ista mama
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:29:49
|
|
|
|
mirna
|
samo još ovo moram komentirati, pa me nema... Tikica prekrasna ste obitelj! Na tebi se barem vidi da si bila na moru, ja sam jogurt boje otišla i jogurt boje vratila se.. LAKU NOOĆ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:36:30
|
|
|
|
njanja
|
koka, sad sma vidjela nove slike, savršene su!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:36:49
|
|
|
|
piggy
|
Koka trebam te na Tickerima,niš ne kužim.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:39:58
|
|
|
|
tiha
|
e tikice sto si dobila bojeeeeeeeeeeeee....posudi meni malo!!!!!!! bas ste mi slatki
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:41:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala, hvala ....slatki i debeli
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:50:20
|
|
|
|
koka
|
Tikice ma predivna obitelj . Baš ste mi medeni. ......... Odem sad prebaciti Milu pa ako se ne vratim znate gdje sam
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:51:21
|
|
|
|
koka
|
Elena nam brije u Tickerima ELENA tu smo vrati nam se
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:52:09
|
|
|
|
Elena
|
cure malo sam se zbunila ali danas mi je bilo ludnica kod kuce pa vis ne vidim ispred sebe,htela sam da vas pozdravim aq ono usla na pogresno mjesto,tak meni se desava odvremena na vreme,pa se zaista postidim
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:52:31
|
|
|
|
koka
|
Moram se vratiti vidim da se ljepa ekipica skuplja.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:53:27
|
|
|
|
Elena
|
e koka samo se ti sreco smej,sta mogu tako mi je kad hocu biti super mama,super zena,ma sve super i na kraju ubrljam do trt.....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:53:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja radim ...grrrrrr...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:55:06
|
|
|
|
Elena
|
sad saqm na pravo mjesto pa mogu ti reci tikice vi ste jedna preljepa,predivna porodica i budi srecna s time sto ti bog dao,a dace jos vise samo negubi nadu...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:57:16
|
|
|
|
njanja
|
Tikice, lijepe slike....je li to vis?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:57:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala elena...eto, malo sam se oporavila i ne gubim nadu, cak sto vise, kako su mi oni srednji dani u mjesecu, aktivno smo u kucnoj radinosti Jedva cekam iduci ciklus da se bacimo na sljedeci postupak.....ako se prije nesto ne izrodi
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:58:18
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: njanja Tikice, lijepe slike....je li to vis? Nije, dio je slikan u Povljani, dio u Ninu i dio u Medulinu.....imali smo turneju
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 22:59:40
|
|
|
|
njanja
|
blago vama...vidi se po slikama da ste uživali....pasonja je zakon!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:01:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Neces vjerovati gdje smo je nasli...u Slavoniji na groblju....padala je kisa i spavala je sirota na svjezem grobu ispod hrpe vijenaca. Valjda se tako grijala. E sad, jel to bio netko pa je tamo tugovala ili joj je samo bilo hladno. Ajme, tko joj se nebi smilovao
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:03:48
|
|
|
|
njanja
|
prekrasna je....a i vi isto kada ste ju udomili mora da je maza...čula sam da psi lutalice imaju puno viš osjećaja jer znaju da ih je netko spasio...čini mi se logično....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:05:40
|
|
|
|
Elena
|
Cure moje ljepe,napustam ja vas,ali ne i mislima,i sigurno cu naci nekakav nacin da vam se javim i pozdravim. Nadam se da kade se vratim procitacu puno sretne vjesti,nadam se da cu procitati da onaj deo cure koje su zeljeli djete,vec su ponosne Sve najbolje,pusa do sve,bokic i laku noc jer ne bi htela ujutro da izgledam ovako
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:05:51
|
|
|
|
Ruža
|
Curke slikice su prekrasne, od Tihinih slatkica, Mame Vlatke pa do Tikicinih velikih dečki! Tikica zavidim ti i na boji i na moru.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:05:57
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...jako je dobra i mirna a nadasve zahvalna....al mlada je jos pa je bedasta, samo bi se natezala i skakala Svukud je sad vodimo sa sobom...cijelu obalu je prosla...Slavoniju...Zagorje svjetski pas ili kako MM kaze kad nas netko pita koje je pasmine, domaci dvoristar ili cistokrvni streeter
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:06:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Curke slikice su prekrasne, od Tihinih slatkica, Mame Vlatke pa do Tikicinih velikih dečki! Tikica zavidim ti i na boji i na moru. Ja tebi zavidim na iscekivanju djure pa smo 1 : 1
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!