Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:37:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Cekam da se nesto pokvari pa u tom slucaju moram popravit a vezano uz telekomunikacije...ak se nist ne pokvari i ne tuli, onda se da malo odrijemati Tehnika....tehnika....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:42:35
|
|
|
|
piggy
|
A nije ni tebi onda lako u noćnoj.Vidjela sam da i ti čekaš da ti ne dođe vještica,nadam se da neće držim ti fige. Čekati ćemo zajedno,ak ja ne napravim test prije nje,baš sam neki dan pisala da se čudno osječam,jedem 16 puta na dan,dolje sam lagano napuhana ko kad trebam dobit,drugih simptoma nemam s kojima bi mogla bilo šta povezat. Tiha kaj ti radi Mia,jel spava?
< Poruku je uredio piggy -- 26.8.2008 0:44:22 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:46:53
|
|
|
|
tiha
|
spavaju.....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:52:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah...ja vec dvije godine cekam cudo, pa nikako da docekam A nekad cu se valjda u cudu zacuditi napokon Idem malo odmoriti.....sutra me ceka naporan dan.....a i vi morate odmarati i zato pusa za laku noc i ugodna vam snove zelim
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:56:22
|
|
|
|
piggy
|
samo se ti odi odmori,dok te nitko ne treba. Pišemo si sutra. Moram ti reći da si mi baš slatka na onoj slici (Tikica na moru) Što se tiče vještice,nikako nemoj odustat.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:59:01
|
|
|
|
tiha
|
tikice laku noc
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:06:32
|
|
|
|
tiha
|
piggy ajmo papat....hoces sa mnom donjela sam si kruh i majonezu mljac
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:10:46
|
|
|
|
piggy
|
e pa sad moram odgovorit na pitanje,ja sam sad pojela kaj je ostalo od ručka i 4 blago ljuta feferona.Baš sam šašava,nikad tako kasno nisam jela Želim ti dobar tek.
< Poruku je uredio piggy -- 26.8.2008 1:11:03 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:16:09
|
|
|
|
tiha
|
hvala............ joj vidi sta sam nasla preslatka je takvu nemas uzmi si slobodno za tvoj mali muzej
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:20:58
|
|
|
|
piggy
|
da preslatka je već sam je spremila u svoje fora sličice,al ipak Hvala.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:25:11
|
|
|
|
tiha
|
piggy laku noc ja sad polako idem pred tv na 5 min i u krpe cure ce mi se rano probudit a mm stize u 6 iz nocne pa meni nema spavanja kad se probude....dolazim na kavu ujutro nek netko skuha kavu naravno ko bude prvi u bircu.... laku noc jos jednom!kissi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 1:34:00
|
|
|
|
piggy
|
idem i ja probat leći ak ne spavat ću sjedećki. Pusa,vidimo se.Laku noć!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2008 2:30:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:10:32
|
|
|
|
Candy
|
Jutro ranoranilice! Ima li koga da zajedno popijemo jednu finu jutarnju kavicu ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:34:07
|
|
|
|
troubled
|
jutro hvala na
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:47:05
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! Može meni jedna brzinsak, pa brišem na posao. Kako ste mi jutros?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:51:28
|
|
|
|
troubled
|
izvoli ružo kakav, pobogu, posao? što radiš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:52:35
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja cu skoro sa posla pa da posrcem kavicu da uopce vidim doc do doma Hvala ni finoj kaficiiii
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:54:32
|
|
|
|
Candy
|
Cure,budite mi pozdravljene,letim na posao!Bokić !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:54:36
|
|
|
|
troubled
|
jutro tikica prekrasne momke imaš i tvoji momci imaju prekrasnu tebe
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 6:57:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala truobled....valjda ce i cura skoro
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 7:04:29
|
|
|
|
Ruža
|
Troubled radim, radim. Do prošlog tjedna sam bila na go pa nisam otvarala porodiljni, ali danas popodne ću otići. Tikica pa što ti radiš ovako rano budna? Nisi li sinoć do kasno radila? Ili sam nešto pobrkala?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 7:06:05
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A ja cu skoro sa posla pa da posrcem kavicu da uopce vidim doc do doma Hvala ni finoj kaficiiii Ova mi je promakla, baš sam tupsy-glupsy.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 7:08:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajme Ruzo tek sam sad skuzila tvoj ticker...premedeni je...ajme, kako ti zavidim (osim na onom dijelu prije tiskanja)
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 7:09:36
|
|
|
|
troubled
|
ma shvatila sam ružo...ALI!...izvukla si se s ovim da popodne ideš a što radiš kad radiš?
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!