Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:08:15
|
|
|
|
tiha
|
mia mi je danas gadno nabrijana i tek je sad zaspala a nisa iskoristava sto tajo radi e sutra ce ic spavat prije nego sto mm ode3 na posao pa da vidim koga ce zezaati!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:09:02
|
|
|
|
njanja
|
ružice, si se smirila od vijesti sa pupčanom vrpcom?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:10:11
|
|
|
|
tiha
|
elenice laku noc i sretno na odmoru cekamo slikiceeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:11:33
|
|
|
|
piggy
|
cure ja vas pozdravljam,namrem više sjedit,vrat me užasno boli,nadam se da će sutra biti bolje,idem u horizontalu.Želim vam svima laku noć.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:12:12
|
|
|
|
tikica_69
|
laka ti nocica piggy
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:14:49
|
|
|
|
tiha
|
piggy sutra ce ti bit gadno bez nocne samo ti odmori vratic papa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:14:49
|
|
|
|
koka
|
Joj Piggi zaboravila ići na tickere , jesi probala staviti ili si odustala?Laku noć curama koje idu nanati.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:19:19
|
|
|
|
piggy
|
odustala sam,sve živo sam probala al niš od toga.Bum ti se sutra javila pa buš me vodila korak po korak. Tiha možda navratim u noćnu,jer mislim da nebum mogla spavat kak me boli,nemrem se nikak namijestiti.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:20:22
|
|
|
|
njanja
|
cure, danas sam poluaktivna u kafiću :) odoh spavati...pozdrav do sutra...pusa svima!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:20:39
|
|
|
|
koka
|
Ok Piggy sredit čemo i to. Hajde sad laku noć i izbjegavaj propuh
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:21:53
|
|
|
|
koka
|
Njanja i ti? Hajde laku noć i tebi i ljubni mi Jana , al nemoj sad dok spava da ga ne probudiš
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:25:22
|
|
|
|
njanja
|
hoću, ljubim ga kada se probudi....jadničak, danas je bio tućan što ga je doktorica pikala 2 x....sav se bio objesio na mene i cijeli dan se žalio...a naveče kao nov...čak uživao u kupanju u kadici...sada već sam mlatara nogicama.... nego koka, promijeni sliku kraj imena, sada moraš i princezu staviti.....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:29:15
|
|
|
|
koka
|
da, da Njanja samo čekam da Mm ih slika zajedno . A nikako naći vremena, jadan on
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:31:51
|
|
|
|
njanja
|
odoh sad stvarno.... a morati žu i na liječenje ovisnosti o RR....stalno govorim idem....postajem kao MM (on tako govori: za sekund)
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:39:45
|
|
|
|
koka
|
Evo i ja ću polako.jako mi se pa vam želim i lijepo mi sanjajte
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:43:22
|
|
|
|
tikica_69
|
laka noc svima ja i dalje moram na poslu
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:53:38
|
|
|
|
tiha
|
ajoj ja zaglavila na facebooku a vi se razbjezali..... tikice ajmo nest popit ....hoces slambos? papam mogu i tebi dobacit jedan
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 25.8.2008 23:59:35
|
|
|
|
tikica_69
|
sto je slambos?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:05:32
|
|
|
|
tiha
|
sladoled
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:08:26
|
|
|
|
tikica_69
|
:))) uvijek
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:20:54
|
|
|
|
tiha
|
saljem da ti donese......izvoli! i uzivaj
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:25:02
|
|
|
|
piggy
|
kako sam znala kad treba doć,sad sam ko Ruža,di je slambos tu sam i ja! Tikica do kad ti radiš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:27:23
|
|
|
|
tikica_69
|
do 8 ujutro...ali morat cu malo ubiti oko ...bar do 4, 5
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:28:45
|
|
|
|
tiha
|
piggy....saljem i tebi slambac....dugo si odmarala vrat hehe nemres ti bez nas
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 0:35:53
|
|
|
|
piggy
|
nemrem ležat,probala sam si podići jastuk,probala bez njega skroz ravno,pa na stranu i nikako,neznam kak bum provela noć. Mučim se ja i pisat poruke jer nemrem spustit glavu,al sam osjetila miris sladoleda pa sam tu. Tikica oprosti kaj pitam,kaj ti radiš(mislim zbog toga kaj mozeš odspavat)
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!