|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Rastanak u zoru"
24.9.2009 22:19:06   
MaTana
opet sa nelly problem, ja te normalno vidim, sa svim potrebnim podacimauser posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 401
24.9.2009 22:19:27   
Wukovarka
Nelly...i moja obožava maziti uho kad ide spavati, ali ne dira naušnicu

Obožava kad joj se diraju uši, pa je sa oduševljenjem reagirala kad joj je teta flomasterom obilježvala točkicu...

Za prvu se samo namrštila, a za drugu je plakala...ali duda je sve popravila user posted image

Uši smo bušili 14.09. i sve je ok...inače u Zg-u neče prije druge godine, pa sam u Vinkovcima...volim do je tako mala da se nauči na njih...a u biti, tko će ju držati kad bude imala 2god...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 402
24.9.2009 22:20:04   
Anoniman
neko me sabotira zestokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam mariola, desavalo se vec to, mada ja sebe vidim normalno user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 403
24.9.2009 22:21:36   
Wukovarka
Odoh pod tuš...pa se vratim.

Ne me ogovarati user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 404
24.9.2009 22:22:01   
CallamityJane
vece moje dame user posted image
ko je veceras u nocnoj?
evo moja me maltretira odspavala je cc 15 minuta i evo je kao nova user posted image
susedi iznad mene se sve u 16 tarlahaju tako da nema sanse da ju ponovo uspijem uspavati dok ne zavrse, popizditis cu da dobijem user posted image
dajte mi nesto zestoko user posted image

Neposredna veza do poruke: 405
24.9.2009 22:22:55   
MaTana
i mene je strah da mi ne potegne nausnicu, i ne planiram joj busit dok ona sama ne bude htjela (pretpostavljam da ce to biti u 1. osnovne jer sam i ja tako), nekad tako divljački potegne i uho, i kosu iza uha kad joj se spava tako da nema sanse da joj busim.
Iako moram priznat da na maloj Luciji preslatko izgledaju, a i nedavno sam gledala slatke nausnice za male bebice...
Wuki kako od milja zovete Luciju?

Neposredna veza do poruke: 406
24.9.2009 22:23:19   
buduća mamica
hej ekipica....večeras će biti veselo...što se pije?

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 407
24.9.2009 22:23:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Nelly...i moja obožava maziti uho kad ide spavati, ali ne dira naušnicu

Obožava kad joj se diraju uši, pa je sa oduševljenjem reagirala kad joj je teta flomasterom obilježvala točkicu...

Za prvu se samo namrštila, a za drugu je plakala...ali duda je sve popravila user posted image

Uši smo bušili 14.09. i sve je ok...inače u Zg-u neče prije druge godine, pa sam u Vinkovcima...volim do je tako mala da se nauči na njih...a u biti, tko će ju držati kad bude imala 2god...

pa o tome sam i ja razmisljala, bolje ranije, nece se posle ni secati user posted image jos uvek se secam price kad je moja sestra htela sa 2,5 godine da busi usi, moji se neckali a ona navalila...kakvo je to veselje bilo u sred gradauser posted image user posted image
ja se plasim da je ona ne bi zakacila, jer ona ne mazi uvo, ona ga cupa, vuce, nije nimalo nezna...user posted image user posted image user posted image ali Luce mi je prelepa, ne mogu je se nagledati!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 408
   [Obrisani korisnik]
24.9.2009 22:23:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 409
24.9.2009 22:24:50   
MaTana
callanhoe moze li ovo?
user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 410
24.9.2009 22:25:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

susedi iznad mene se sve u 16 tarlahaju tako da nema sanse da ju ponovo uspijem uspavati dok ne zavrse, popizditis cu da dobijem user posted image

ahahahahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam da tebi nije ni malo smesno ali ja sam umrla od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 411
24.9.2009 22:26:26   
lee
user posted image

večer cure  evo pivo od mene, a ja ču si popiti tekilicu!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 412
24.9.2009 22:27:02   
buduća mamica
evo za trudnice
user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 413
   [Obrisani korisnik]
24.9.2009 22:27:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 414
24.9.2009 22:27:11   
CallamityJane
andjo "fala"user posted image
progutacu i casu i tanjiric i koru od limuna kako sam napeta,
sta ima kod tebe, je li dragi dobio mrezu ?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 415
24.9.2009 22:28:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

nellyce i od mene skrivaš svoj avatar.Sigurno si nas izbacila iz prijatelja pa zato...

jbg provalila si meuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salu na stranu, sta drugo reci nego da me neko sabotirauser posted image stvarno ne znam sta je u pitanju...a kad si vec spomenula izbacivanje iz prijatelja kako se to radi? posto sam greskom nekog dodala, i sad hocu da izbrisem a ne znam kako ...mozda i znam ali me mrzi da se potrudimuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 416
24.9.2009 22:30:34   
MaTana
dragi ima signalauser posted image user posted image user posted image , stigao u New York, samo da uspije dovoljno dugo ostati da padne shopping za princezuuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 417
24.9.2009 22:30:37   
CallamityJane
Nellyce nisi nimalo solidarna user posted image
to su takvi neprirodni zvuci, ona se folira i prenemaze garant user posted image
ili sam ja skroz izgubila iz pamcenja sve vezano za te radnje user posted image

Neposredna veza do poruke: 418
24.9.2009 22:31:04   
buduća mamica
user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 419
24.9.2009 22:32:03   
MaTana
Što se to tako jako cuje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam zaboravila kako to izgleda (i zvuci)user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
24.9.2009 22:32:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaTana

dragi ima signalauser posted image user posted image user posted image , stigao u New York, samo da uspije dovoljno dugo ostati da padne shopping za princezuuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

jaooo NY, kako mu zavidiiimmmmm!!!! obozavam ga, to mi je jedan od najvecih zelja da posetim NY!!user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 421
24.9.2009 22:32:34   
CallamityJane
i ja sam istom greskom dodala nekoga i ne znam sada izbaciti, ako ko zna neka govori kako ?
Bas mi je drago MaTana zbog tebe, mogu misliti kako si ga pozeljela makar cuti? je li buba pricala sa njim ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 422
24.9.2009 22:33:11   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

mariola dobre su ti novostiuser posted image
Slatko uvijek može..

nellyce i od mene skrivaš svoj avatar.Sigurno si nas izbacila iz prijatelja pa zato...

Šta ne? Super su. Neću više izlazit iz kuće, čim izađem obavim neki šopinguser posted image

A i što se tiče Nellyce, slažem se. Nelyice, nelice, zloćo mala user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 423
24.9.2009 22:33:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

Nellyce nisi nimalo solidarna user posted image
to su takvi neprirodni zvuci, ona se folira i prenemaze garant user posted image
ili sam ja skroz izgubila iz pamcenja sve vezano za te radnje user posted image

mislim da je ipak to zadnje u pitanju, budi srecna ako jos uvek znas da se ljubisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 424
24.9.2009 22:34:04   
MaTana
user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!