|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poslovna prilika vani
13.10.2009 14:37:53   
Ruža
MM je dobio ponudu da ide raditi u Njemačku za plaću skoro 5 puta veću nego ovdje. Ovdje se stvarno ubija od posla, radi po 11h dnevno, nikada ga nema, a plaća minimalna.
Koliko god ta lova zvučala primamljivo i mogla bi nam omogućiti puno bolji život,nekako kad bolje razmislim pod cijenu čega? Nebi ga bilo po 3 mjeseca, Đurac bi ga zaboravio, bilo bi mu uskraćeno gledati njegovo odrastanje, kako bi nas dvoje sami?user posted image  Milijun pitanja?user posted image
Bojim se da nebi proklela svaki taj euro i da nisam spremna na takav život. Nismo gladni niti pretjerano željni nečeg posebnog, živimo kao većina prosječnih hrvata sa kreditima, preljevanjem iz šupljeg u prazno, ali živimo. Bojim se pohlepe, odvojenog života, posljedica, svega... Nekako ne želim uopće sudjelovati u donošenju takve odluke, nego ju prepuštam njemu, bacam lopticu koja se vraća natrag.user posted image  Nisam pametna ni spremna.
Šta bi vi na mom mjestu?

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Poslovna prilika vani
13.10.2009 14:41:28   
mala pcelica
a dali postoji mogućnost da ti i beba idete sa njim tamo user posted image u suprotnom ne bi da mm ide,a mi da ostanemo ni pod koju cijenu..user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2009 14:41:39   
pepeljuga
Ajme Ruzo i ja razmisljam kao i ti....U pocetku ti zvuci super,super lova,izvucices se malo iz kredita al kad vidis da ga skoro nece ni biti je... i lovuuser posted image
Ja isto nebi volila da meni mm ode,sto zbog nas ali vise zbog djece....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2009 14:41:41   
natalijax
ja neznam ruzo,jest da je bolje kad imas vise,mozda da odete skupa tamo,al ni to nije rijesenje ipak je kod kuce najbolje,barem ja po sebi gledam,ali gledajuci po drugima tko god ode van drzave svi bi se vratili nazad ,jer dom je dom,nostalgija

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2009 14:43:58   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Ruža

Koliko god ta lova zvučala primamljivo i mogla bi nam omogućiti puno bolji život,nekako kad bolje razmislim pod cijenu čega? Nebi ga bilo po 3 mjeseca, Đurac bi ga zaboravio, bilo bi mu uskraćeno gledati njegovo odrastanje, kako bi nas dvoje sami?user posted image  Milijun pitanja?user posted image

teška odluka, ali ja nikako nisam za odvojeni život,
mm i ja imamo puno prijatelja pomoraca i vidim kako oni žive, odnosno njihove familije, ne, ja nisam sposobna za tako nešto, to bi bilo samo krajnje, krajnje i privremeno rješenje ako bi bili u jako teškoj situaciji, ali....
svatko je drugačiji i mora odlučiti za sebe...
kako god odlučili odlučite zajedno!!
sretno!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2009 14:52:49   
plavka
ja da sam na tvom mijestu pristala bih uz uvijet da i vi idete s njim!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2009 14:55:00   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: plavka

ja da sam na tvom mijestu pristala bih uz uvijet da i vi idete s njim!!!

tako je user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 7
13.10.2009 14:56:30   
Ruža
Mi nikako ne možemo sa njim, niti bi ja mogla ostaviti svoj posao niti bi dobili papire. 
Joj cure hvala na podršci, nekako mi je lakše kad čujem i druga mišljenja.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 8
13.10.2009 15:01:56   
MaTana
Draga ja ti ne mogu nista pametno savjetovati jer mm je pomorac i nije sa nama po 6 mj, mogu ti samo reći da u 3 mj dijete nece zaboraviti tatu, ali ako ikako imate mogucnost da se ne razdvajate, ja ne bi... Znam koliko je tesko bez muza sama sa djetetom, a i bez djeteta...
Ja bi dala sve na svijetu da moj nadje posao na kopnu ili barem da ga nema po 3 mjeseca...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 15:02:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 10
13.10.2009 15:07:56   
tikica_69
Da...svaka medalja ima dvije strane. Trebate razraditi temu u detalje da si poslije ne predbacujete. Uh, teska odluka... user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
13.10.2009 15:11:41   
Ruža
Preteška.user posted image  A na prvu je tako jednostavno i primamljivo djelovala.
Cvrči ja ju jednostavno ne mogu donjeti, ne želim preuzeti odgovornost.
Ma Tana svaka čast, vjerujem da se čovjek s vremenom navikne, ali koliko god da se navikneš teško je živjeti tako.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
13.10.2009 15:12:17   
tikica_69
Meni bi MM ocajno nedostajao u svakom pogledu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 13
13.10.2009 15:13:05   
Bebys
da teska je al kad pogledas GASTARBAJTERI su odhranili pola hrvatske... neznam to motate oboje...sjest i vidit sta i kako

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
13.10.2009 15:15:22   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: MaTana

Draga ja ti ne mogu nista pametno savjetovati jer mm je pomorac i nije sa nama po 6 mj, mogu ti samo reći da u 3 mj dijete nece zaboraviti tatu, ali ako ikako imate mogucnost da se ne razdvajate, ja ne bi... Znam koliko je tesko bez muza sama sa djetetom, a i bez djeteta...
Ja bi dala sve na svijetu da moj nadje posao na kopnu ili barem da ga nema po 3 mjeseca...

user posted image user posted image  svaka ti čast

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 15:15:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 16
13.10.2009 15:25:05   
lavica81
potpisujem cvrčak.

sretno draga s odlukom

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: Ruža

Preteška.user posted image  A na prvu je tako jednostavno i primamljivo djelovala.
Cvrči ja ju jednostavno ne mogu donjeti, ne želim preuzeti odgovornost.

Tako je i tm. On bi vas trebao "ostaviti"i otići. Zato i kažem da odluka mora biti zajednička. To je i bit braka. U dobru i u zlu.
ne kažem da je lako.
Samo odvagnite šta bi vam razdvojenost od godinu dana donijela financijski i što bi s tim mogli. Ako mislite da vam to ne bi bila neka financijska injekcija neka ostane tu.

Pametna si ti Ružo,a ne sumnjam ni u tvoj odabir muža,pa mislim da ćete zajedno donijeti ispravnu odluku.
user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
13.10.2009 16:12:45   
CallamityJane
Ruzo mi zivimo tako, on tamo zeljan djeteta, mi ovamo zeljni njega.Spavamo nas dve skupa a on sam.Zeljna sa njim rijec progovoriti uzivo i da moje djete ne doziva uzaludno tata,tata po cjele dane, a znam da i on tamo pati za njom i za mnom.Nema tih novaca vrijednih nas, nazalost prinudjeni smo tako zivjeti zato sto ovde nema posla. A kada bi nasao posao sa ne duplo manjom platom nego troduplo odmah bi pristao samo da budemo skupa. Zato po meni to nije vrijedno ali na vama je da odlucite. Para ce biti, a vrijeme prolazi i moja Kiki ce samo jednom imati 11mjeseci i samo jednom ce prvi put sama prohodati a da to njen otac ne vidi user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 18
13.10.2009 16:52:17   
božica
Ružo JE teška Odluka

Definitivno Zajedno odlučite

pusauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 19
13.10.2009 16:55:25   
dominik
ako radi  ovdje po cijele dane ...realno gledajuc koliko vidi djete i igra se sa njime?...a i kad ode van to sigurno nije za stalno...svako malo on dodje doma ...pa vi idete tamo...a ak nebu islo uvijek se moze vratiti doma...ja bi svakako probala...ali naravno zajedno morate odluciti

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 20
13.10.2009 17:26:16   
anne
Znaš da sam na tvom mjestu...
Tako dugo nema ni Makija kad ode.
Nema tih novaca koji ti mogu nadomjestiti što ti nema muža i oca tvojoj djeci.
Moći ćeš ti ako ćeš trebati, ali dali dosta trebaš?
Mi smo se na to odlučili da završimo stan i otplatimo dio dugova.
Nije nam ovo trajna varijanta.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 21
13.10.2009 17:37:34   
Ninaa
Znam da je odluka teška i to morate sami odlučiti i vidjeti koliko vam je to zaista potrebno i da li vrijedi tih novaca. Evo moj mm je dijete gastarbajtera, otac ga je obožavao, ali za njega je mama bila sve. Kad je počeo rat otišli su s njim u Njemačku i mm je tamo završio školu, našao posao, kupio stan. Kad se tata razbolio odlučio je da je to to i vratio se doma, bez da je ovdje imao posao. Svi su mu govorili da je poludio jel ovdje nema posla i da će biti gladan. Od tad je prošlo 5 godina i veli da mu je to bila najbolja odluka u životu. Ovdje radi puno i živimo ko i svaka prosječna obitelj, možda malo bolje jel nema kredita za sad. Veli da nema tih novaca koji su mu nadomjestili dom i Hrvatsku. Ovdje ima nas,a tamo tko zna.....Mi smo se oduvijek privlačili samo sam ja uvijek kočila jel sam znala da nema tih novaca ni ljubavi za koje bih se odrekla svojeg dotadašnjeg života, obitelji i prijatelja, a i svega kaj sam tu stekla. Kad se vratio rekla sam sad je moj i gotovo i tak je i bilo. Bili smo prošle godine u njegovom gradu kod kumova i mogu reći da to nije neki život. Imaju velike plaće(za naše prilike), ali dok plate stan, hranu, režije (tamo je sve puno skuplje) dosta im malo ostane. I svi tvrde da bi se vratili samo kad bi ovdje našli posao. ETo teška odluka,ali je sami morate donijeti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 22
13.10.2009 21:36:59   
uspavana
neznam sve kroz što vi prolazite, ali mm i ja smo sad preko tjedna odvojeni samo sat vremena..ja u zg on doma..
i nije sjajno..a nemamo klince...
ali ja ovome ne bi nikome preporučila, osim kad nemaš drugoga izbora...
ako vam treba, možda da ode na par mjeseci... ili da idete s njim...

neznam kaj da ti velim..
ali kaj god da odlučite onda se čvrsto držite odluke i nemojte žaliti ni zbog čega!!
sretno!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 23
13.10.2009 21:41:59   
vjerae
sjednite u tišini porazgovarajte uzmite vagu i sve stavite na nju......sretno

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 24
13.10.2009 21:47:25   
mirna
Ako vam treba puno novaca, mozete riskirati kratko razdoblje, ali ako imate rjeseno stambeno pitanje i dovoljno novaca za zivot onda nemojte to napraviti. nije tako jednostavno... tesko je... Mi smo se odlucili za neko vrijeme odvojenog zivota jer sanjamo o svojoj kucici, jer smo malo stariji i MM misli da mu je to posljednja prilika da nesto zaradi... Kod nas se radi o puno vecoj placi nego ovdje u hrv, MM je strucnjak za neke stvari, treba iskoristiti svoje znanje dok jos moze,a u HR ga nisu platili toliko koliko njegovo znanje vrijedi. Planiramo jos  koju godinu ili dvije zivjeti na taj nacin, ali s pauzama od mjeseca ili dva...

< Poruku je uredio Renata RR -- 13.10.2009 22:38:36 >

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

svjetlo DA ili NE
Admin

Da li držite upaljeno svijetlo tokom noči u sobi gdje vam spava beba?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!